Magazin Gökten kar değil karizma yağdı! Kayak tatiline giden David Beckham mı yoksa Kıvanç Tatlıtuğ mu daha iyi çıkmış? BaşaramadıkAbisi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Kıvanç daha iyi çıkmış bence 😍 Kıvanç daha iyi çıkmış David daha iyi çıkmış Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gökten kar değil karizma yağdı! Kayak tatiline giden David Beckham mı yoksa Kıvanç Tatlıtuğ mu daha iyi çıkmış? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kıvanç Tatlıtuğ daha iyi çıkmış ama David de kötü değil. İkisi de ayrı havalı çıkmış diyelim de ortayı bulalım. 0 0 Yorumla
bitterimo Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cevap veriyorum ikisi de değil Üzgünüm ama ikisini de beğenmiyorum 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Bu fotoğraf da Kıvanç ama genel olarak bakarsak Beckham daha karizmatik ve yakışıklı 0 0 Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Şu iki adamı da artık gündem edip durmayın, tohumuna para mı saydınız. 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle kıvanç tatlılığı daha iyi çok iyi hatta... 0 0 Yorumla
Thecruciaall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kıvanç da David de yakışıklı adam ama burada Kıvanç daha iyi çıkmış 0 0 Yorumla
Serkancamx Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Zenginin yakışıklılığı fakirin çirkinliğini yorarmış 0 0 Yorumla
terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İkisi de beğenmiyorum ama bizimkine sahip çıkmak gerek sshs Kıvanç diyorum 0 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Yaşları hesaba katalım bence. David diyorum. Bizimkiler o yaşa gelince mortluyor 0 0 Yorumla
Caannn35 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Elemanın biri elin gavuruna oy vermiş ya yazıklar olsun olm kan da mı çekmiyor seni 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Magazin konusunda 730 cevap paylaştı. Yerli insanı seçelim Kıvanç Tatlıtuğ 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl david 60 yaşında haksızlık bu 0 4 Yorumla Marslijooker +1 yıl 46 yasinda dhhdhdhd Yorumla Deliyimbendeliyim +1 yıl @Marslijooker çok eski futbolcu çünkü Yorumla Marslijooker +1 yıl Hayir yasi 46 dedim 10 yas civari var aralarinda ondan bahsettim sen 60 demissin Yorumla Deliyimbendeliyim +1 yıl @Marslijooker çökmüş ama yaşlandı Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl David yaşlanmış ya. Kıvanç çok daha iyi çıkmış. 0 0 Yorumla
MotherCat Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kıvanç yaş aldıkça daha da yakışıklılaşıyor 🤪😻🥴 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Magazin konusunda 409 cevap paylaştı. Kıvanç tabiki 😍 david dede oldu ya :) 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Magazin konusunda 521 cevap paylaştı. Kıvanç tabii 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. İkiside çok iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kıvanç Tatlıtuğ daha iyi çıkmış ama David de kötü değil. İkisi de ayrı havalı çıkmış diyelim de ortayı bulalım.
Cevap veriyorum ikisi de değil
Üzgünüm ama ikisini de beğenmiyorum
Bu fotoğraf da Kıvanç ama genel olarak bakarsak Beckham daha karizmatik ve yakışıklı
Şu iki adamı da artık gündem edip durmayın, tohumuna para mı saydınız.
Kesinlikle kıvanç tatlılığı daha iyi çok iyi hatta...
Kıvanç da David de yakışıklı adam ama burada Kıvanç daha iyi çıkmış
Zenginin yakışıklılığı fakirin çirkinliğini yorarmış
İkisi de beğenmiyorum ama bizimkine sahip çıkmak gerek sshs Kıvanç diyorum
Yaşları hesaba katalım bence. David diyorum. Bizimkiler o yaşa gelince mortluyor
Elemanın biri elin gavuruna oy vermiş ya yazıklar olsun olm kan da mı çekmiyor seni
Beckham adamın hasıdır
Yerli insanı seçelim Kıvanç Tatlıtuğ
Kıvanç varken David de kim yaaaa
david 60 yaşında haksızlık bu
46 yasinda dhhdhdhd
@Marslijooker çok eski futbolcu çünkü
Hayir yasi 46 dedim 10 yas civari var aralarinda ondan bahsettim sen 60 demissin
@Marslijooker çökmüş ama yaşlandı
David yaşlanmış ya. Kıvanç çok daha iyi çıkmış.
Oyum tabiki de bizim elemana.
Kıvanç yaş aldıkça daha da yakışıklılaşıyor 🤪😻🥴
Kıvanç olsun bizim olsun🤪🤪
Kıvanç tabiki 😍 david dede oldu ya :)
İnsan olamazsınız😄
Kıvanç tabiki
bunlar arasından kıvanç tabi ki...
Kıvanç reyiz her türlü alır bu maçı 😄
Yakışıklı değil
Kıvanç tabii
kıvanç nerede len tek beckhamı görüyorum
Kıvanç