Magazin programına konuk olan Yaşar Alptekin, masada oyuncu Merve Boluğur'un dans ettiği video yorumlanınca izlemeyip çayını içmeye devam etti. Sosyal medyayı ikiye bölen bu harekete ne diyorsunuz?
Merve Boluğur.

Şimdi ilk olarak kimse kimseye bakmak zorunda değil. Sebebi olsun veya olmasın. Bence yanlış bir şey yok.
Cevap
12Cevap
Size ak bakar bakmaz. İlgilenmesi mi gerekiyor?
Adamın düşüncesi kendisine. Kendinden olmayanları dışlayan tüm yapıyı kınıyorum gerçekten.
Yani zorla mı bakması gerekiyor ne saçma sapan olaylar ya 😄 Baksa dert bakmasa dert hayret bişey.. Keyifli geceler..
Yaptığı doğru İlla bakmasını lazım. Bu insanları anlamakta zor. Baksa erkekler hep bakar derler bakmazsa bu yaptığı saygısızlık derler
İyi yapmış bakmak zorunda mı, dönüş yapmış birisi Yaşar Alptekin..
Show insanı işte bugün Allah Allah daha sonra yallahh💃
Bunların derdi bizi mi gerdi? İsteyen izler, isteyen izlemez bize ne?
Tarikatçı dengesiz birinin davranışlarını yorumlamak, benim için gereksiz bir durum.
Adam hakkıyla müslüman gerçek bir Ehl-i Sünnet
Kim bu catlak kadin yaa, igrenc, adma kimse tanimiyorum, bende olsam baksam baksam gicik oldugum icin bakardim.
@Candanbirkızz buda o kadinin ibnne modelimi?
@Candanbirkızz 😄😄
Yaşar Alptekin denilen adam işte o dans eden yani şu an dindar diye geçinen kişi... 😕
@Candanbirkızz ne güzel iste, ALLAH yoluna dönmüs, genclik hatalarini yapmiyorsa ne güzel.
Kadın çok şehvetli dans ettiği için şeytan doldurur diye bakmamış adam 😆
Adam ehli sünnet
Adam haklı ak. Şu karının dansını izlemektense boş masayı izlemeyi tercih ederim.
Kadın seksi
İzlemek zorunda değil
O bakmadi diye kız üzülcek değil ya çok mu problem
Adam Ehl-i Sünnet dininin gerektidiğini yapmış.
Keyfi bilir, kime ne 🤷♀️
Çok itici bir tipi var sinsi şey
Yıllar önxe böyleysi sonra tarikata girdi
Belki adsm teşhircileri sevmiyordur.
İzlenmeyecek bişey yok ki
Adam dindar
@Candanbirkızz madem o kadar dindar ne işi bar televizyonlarda sağda solda her yer açık kadın dolu
Tabiki doğru. Bakması mı gerekiyordu?
İyi yapmış vakit kaybı çünkü
İzler ya da izlemez bize ne ki?
Bakar, bakmaz kendi bilir.
Bakmak zorunda mı?
Dans değil göğüs şov olmuş ve hiç hoş değil
napalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?