Magazin Miray Daner ve Oğulcan Engin çifti yazın evleniyor! 3 aylık flört evlilik kararı için yeterli mi? Yabababadu Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Tabi bu bir iddia.. Üç ayda bırakın evlenme kararı almayı o yıl gideceğiniz tatil yerini bile seçemezsiniz, bu ne hız 🙄 tabi aşk bir şey.. Miray Daner ve Oğulcan Engin çifti yazın evleniyor! 3 aylık flört evlilik kararı için yeterli mi? Cevapla Tatil Soruları Flört Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
saçmabirkişilik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Zemin yeterince sağlamsa 3 ay yine riskli ama yeterli. Gerçi ünlüler dünyasında nekadar az flört, okadar uzun evlilik. Miray mutlu olsun. 0 0 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Değil. Bu kadını severdim, bu da iyice saçmalamaya başladı. Ki evleneceklerini sanmıyorum. Yaza kadar ayrılırlar. 0 0 Yorumla
redkit_089 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Bu olay çiftlere göre değişir kimisi çok iyi anlaşır kısa sürede evlenir kimi yıllarca flört eder evlenmeden ayrılırlar 0 0 Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl ne tatil yeri? tatile gidilip gidilmeyeceği bile tartışılamaz. 0 0 Yorumla
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Hayırlısı artık bilemem.. Zaten 1 sene sonra da boşanırlar..😃 Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
Larviya_-_ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl 3 ay sonrada ayrılık kararı alırlar.. farkediyor mu artık 🙄 0 0 Yorumla
Eylemkeskin Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Yeterli değil. Ama ben zaten bu ikili arasında evlilik olacağınıda sanmıyorum. Yazın evlenme haberlerini değil bu çiftin ayrıldığını duyacağız. 0 0 Yorumla
kuspa34 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl 2 ay sonrada ay biz anlaşamıyoruz diye birbirini yerler birbirine sayarlar 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Adamda muhtemel para bok gibidir şanslı doğmuş 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Kendileri bilir artik kisiden kisiye degisir 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seviyorlar demek ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Zemin yeterince sağlamsa 3 ay yine riskli ama yeterli. Gerçi ünlüler dünyasında nekadar az flört, okadar uzun evlilik. Miray mutlu olsun.
Değil. Bu kadını severdim, bu da iyice saçmalamaya başladı. Ki evleneceklerini sanmıyorum. Yaza kadar ayrılırlar.
Bu olay çiftlere göre değişir kimisi çok iyi anlaşır kısa sürede evlenir kimi yıllarca flört eder evlenmeden ayrılırlar
ne tatil yeri? tatile gidilip gidilmeyeceği bile tartışılamaz.
Hayırlısı artık bilemem.. Zaten 1 sene sonra da boşanırlar..😃 Keyifli günler..
3 ay sonrada ayrılık kararı alırlar.. farkediyor mu artık 🙄
Yeterli değil. Ama ben zaten bu ikili arasında evlilik olacağınıda sanmıyorum. Yazın evlenme haberlerini değil bu çiftin ayrıldığını duyacağız.
2 ay sonrada ay biz anlaşamıyoruz diye birbirini yerler birbirine sayarlar
Adamda muhtemel para bok gibidir şanslı doğmuş
Kendileri bilir artik kisiden kisiye degisir
Seviyorlar demek ki
Oyun oynuyorlar işte
Gayet yeterli 😂
Kısmet
İkisinide tanımam
fazla bile..
Yeterli insan olana