Serenay Sarıkaya'nın arabasını tekmeleyen, kadın nereye gitse peşinden giden, sürekli taciz eden sapık salıverildi malum. Röportaj yapmışlar adamın açıklamaları şöyle:
Allah katında onunla benim eş kılındığımızı hissediyor ve düşünüyorum
"GÖRÜŞMEK İÇİN BAŞVURDUĞUM HER YOLU YENİDEN DENEYECEĞİM" Serenay'ın sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda giymiş olduğu elbiselerin kendi elbiselerine benzediğini, vücudundaki dövmelerin de aynı olduğunu iddia etti. "Onunla görüşmek için başvurduğum her yolu yeniden deneyeceğim. Beni karşısına alıp konuşana kadar onun bulunacağı her yere gideceğim'' dedi.Bu kadar hastalıklı bir insan hala nasıl sokaklarda peki ya serenay napacak şimdi?
Serenay'ı taciz eden sapık ''Allah katında eşiz'' dedi. Kadın bu beladan nasıl kurtulacak?
Bu tacizci akıl sağlığı yerinde olmadığı için hastanede yatmıyor muydu, nasıl serbest kalıyor? Ya da başka bir ünlünün sapığıydı da ben mi yanlış hatırlıyorum. Herneyse. Umarım bir an önce adalet yerini bulur da, ait olduğu deliğe girer o adam. Bu denli ruh hastası insanların dışarıda elini kolunu sallaya sallaya dolaşması asla onaylanabilir bir şey değil.
Şaşırmıyorum çünkü insanlar kafayı yemiş durumdalar artık ülkemizde. burada bile mesaj kutuma baktığımda hergun onlarca taciz hakaret bel altı mesajlar atan insanlar var. Karşısında ki insanı sırf kadın olduğu için aşağılayıp taciz edeceğini düşünen sapık kaynıyor ülkede. 100mesajdan 90i böyle. Bunları gördükçe düzgün insan kaldığına dair umutlarımız iyice tukeniyor
Nasıl salabiliyorlar bunları ya aklım almıyor. Kurduğu cümleye bak. O kadar çok var ki bu tiplerden etrafta normal insan olduğuna inanmıyorum artık. Koskoca ülkede sağlıklı insan %2 falan bence.
U.. lan ne midesiz herifmiş be! Hayır tip olarak da öyle aman aman bişi değil hadi onu geçtim Cem Yılmazın eski atış poligonu. Bu kadar mı midesizsin be arkadaş? Çocuk falan aldırmış hatta...
En başta tabii ki taciz şu bu birer insanlık suçu ama gurur herşeyden önce gelmeli...
Bu adamın acilen kapatılıp tedavi edilmesi lazım. Çünkü söylediği şeyler akıl sağlığı yerinde olan birinin söyleyeceği türden değil. Şizofreni gibi aynı. Allah yardımcısı olsun Serenay'ın da.
Yanlış hatırlamıyorsam ABD de bir mahkeme de yargıcın kararıyla ilgili şöyle bir video izlemiştim. Kadın parkta koşarken adam onu taciz ediyor ve 12 yıl gibi bir cezaya mahkum ediliyor. Yargıca gelen itirazlara gelen cevap da şöyleydi. Tacizin cezası 2 yıl Kadının parkta koşmasına engel teşkil etme yani hürriyetinden yoksun bırakma girişimi cezası 10 yıl gibi bir şeydi.
Detaylarda yanılmış olabilirim. Kurgu da olabilir bu video ama benim vicdanım, bunların gerçek hayatta olmasından yana. Maalesef ülkemizde bu tarz girişimler adalet sistemimize karşı güçlü kalıyor.
Hep söylüyorum, yine söyleyeceğim, Türkiye'de kadın cinayetler, taciz vakalarının hepsi politiktir. Şu anki hükümet böyle adamları, kadınların bu şekilde tehdit altında olmasını gayet destekliyor. Yeni atanan adalet bakanı çocuk istismarı davasını ''Küçük de olsa rızası varsa dikkate alınmalı'' şeklinde yorumlamışlığı olan bir adam.
@simgee_yuuna Erkek olmanın da kendine göre büyük dezavantajları var. En büyüklerinden biri bu kültürde erkek olmanın insanı gerçekten kompleksli, aşağılanmaya müsait hale getirmesi.
Baskıcı toplum, gerontokratik toplum erkeği de ezer, sadece kadına baskı yapmaz.
Koruma felan tutar Serenay birşeyler yapar ama serbest bırakmak nedir lan? Üstelik tekrar yapıcam diyor. İlla gidip sizin karınızı, çocuklarınızı mi s * ksin ya da gidip çay perisine aptal dedi diye mi bir ömür boyu hapis cezası alsın. Biz kadınların canı nasıl bu kadar değersiz olabiliyor ya.
O kadar haklı ki parti kurun oy verelim leydim. İşin şeyi kadını geç bu ülkede kimseye değer verilmiyor parası olanlar ve malum partiden kişiler hariç.
Ünlülere taciz de yeni moda oldu, içimden bir ses reklamın iyisi kötüsü olmaz diyor... Neyse, taciz ve tecavüz cezasız kalmamalı. En ağır cezalar verilmeli ama önce halka teslim edip bir güzel linç edilmesi sağlanmalı, sağ kalırsa da ceza alsin Allah'ın belaları
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Yorumlarda yine dine sataşan cahiller olmuş. Bu adam şöyle deseydi: "Atatürk'ü rüyamda gördüm bana Serenay ile evlenirsen çocuğuna Mustafa Kemal ismini koyacaksın. Bu yüzden ben evlenene kadar bu kadının peşini bırakmayacağım" böyle bir ifade vermiş olsaydı. Bu sefer de gelde Atatürk'ten nefret etme mi diyeceklerdi? Me çok cahil var bu ülkede. Bir insanın yaptığı kişisel bir hatayı Allah'a ya da dine yıkmak bildiğin cahillik değil de nedir?
Bi koruma tutar bakar keyfine bunlarimi takiliyorsun serenay da tam gundem bulmus kendine. bosverin bu tipleri etrafdaki daha gercek olaylara endise duyalim
Bu kadinin kac tane korumasi guvenli sitede evi vardir da bunlari yasiyor... korkunc... bizi bunlar harcar kimse ölümüzün pesine bile dusmez... kravat takti diye indirim alir yirtar...
sapik diye damgalanan kisinin yaptiklari yanlis ama unlulerin de yaptiklari yanlis hic haketmedikleri halde unlu oluyorlar unlu olunca da uygunsuz davranislarda bulunuyorlar tahrik edici pozlar veriyorlar basina medyaya kisacasi unluler de tahrik ediyorlar hepsi degil tabii
Koruma tutması gerekiyor, tedbirli davranması gerekiyor ya da tekrar o adamın ceza alması için gerekli kurumlara bașvurmasi gerekiyor. Bence serenay bu işin peşini bırakmamalı :/
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Serbest bırakmak nedir ı mk ya. Bu sapıklardan beter yetkililer. Gizli bir zevk alıyorlar herhalde taciz ve tecavüz haberlerinden. Biz mi örgütlenip kemiklerini kıralım bunların nedir yani olay.
Öff yıldım ya haberlerde bu burada bu kadın sanki ülke de başka sorun başka taciz edilip şiddet gören kadın yokmuş gibi😏
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Serenay Sarıkaya' nin derdi beni açıkçası germedj sızı de germesjn
Ülkede daha büyük sorunlar varken ünlü birinin bu kadar gündem olması alakasız sadece o değil herkes biryerlerde bu gibi sorunlarla uğraşıyor onlar bu kadar gündem olmuyor
Saçma sapan işler. Dine ya da başka şeylere sığınıp bu sapıkları serbest birakmasalar daha güzel olacak. Zaten insanları suça teşvik eden birazda kanunlardaki eksiklik ve adaletsizlik. Suç işlesemde nasıl olsa bir şey olmaz düşüncesinin rahatlığı.
Hep söylüyorum bu hastalıklı ruhlular için hapis veya idam çözüm değil... Modern gulaklar kurmak gerek.. Birde üstüne en tehlikeli bilimsel deneyler için zorunlu denek yapılmalılar