Ezgi Mola'nın başı tacizcisiyle dertte! "Tek başıma sokağa çıkamaz hale geldim!" dedi. Tek başınıza sokağa çıkabiliyor musunuz?

Ezgi Molanın başı tacizcisiyle dertte! Tek başıma sokağa çıkamaz hale geldim! dedi. Tek başınıza sokağa çıkabiliyor musunuz?
'Masumlar Apartmanı' dizisinde, "Safiye" rolünü canlandıran Ezgi Mola, 6 yıl önce diş macunu reklamında birlikte poz verdikleri müzisyen Kemal Kahraman’dan şikayetçi oldu. 6 yıldır kendisini taciz ve tehdit ettiği ortaya çıktı.

Bir gün oyuncunun yeniden karşısına çıkan Kahraman, “Bir şey konuşmak istiyorum” dedi. Ezgi Mola “Sizi tanımıyorum. Benden ne istiyorsunuz? Neden beni devamlı takip ediyorsunuz?” diyerek tersledi. Karaman ise “Seni mahvedeceğim. Geberteceğim seni gününü göreceksin” diyerek kaportayı tekmeledi.

Savcılık, “Tek başıma sokağa çıkamaz hale geldim” diyen Ezgi Mola’yı haklı bularak Kemal Kahraman’a iki ay uzaklaştırma kararı verdi.
Ezgi Mola'nın başı tacizcisiyle dertte! "Tek başıma sokağa çıkamaz hale geldim!" dedi. Tek başınıza sokağa çıkabiliyor musunuz?