Gülşen'in sahnede giydiği kıyafet çok konuşuldu çok eleştirildi. Ben çok fazla üstüne gidildiğini düşünüyorum. Oysa ki sürekli aşağılanan, neredeyse her gün ölüm haberleriyle gündeme gelen kadınlar açısından öncülük ettiğini, güçlü bir kadın figürü olarak önemli bir şey yaptığını düşünüyorum. Giydiği şeye tanga diyenler ve eleştirenler çok oldu. Öncelikle bu tanga değil, brazilian tarzı. Ayrıca isterse tanga da giyebilir ve buna kimse karışamaz. Sizlerin fikirleri nedir?
Kızlar, Sizce de Gülşen güçlü kadın figürü olarak önemli bir şey yapmadı mı ve kıyafetini nasıl buldunuz?
Amma abartıldı şu olay da. Abi Twitter’da tt olmadan önce Gülşen’nin sahne kıyafetlerinden haberim bile yoktu. Kadının fiziği iyi. Giyer ya da giymez, insanları bu kadar çok ilgilendirmemeli. Sahnesine giden adam biliyordur da ona göre gidiyordur zaten. Gitmeyenler neyi eleştirip bu kadar tt yapıyor anlamış da değilim. Bu kadar çok konuşulursa karşınıza çıkar tabii.
Bence açık giyinmenin güçlü olmakla ilgisi yok. Beni tanıyan tanıyor asla insanların giyim tarzına karışan biri değilimdir ama sahne ve bikini ne alaka anlayamıyorum. Mesela gidip de denize giren birine bikini giydi diye laf söylemeyiz değil mi? Demek ki insanların bahsettiği gibi sadece ahlâki değerlerle ilgisi yok.
Önemli bi şey yaptı kimseyi de takmadan devam etsin böyle ohh ona laf söyleyenler bırak bu kıyafetleri etek bile giymeye "izni olmayanlar" hepsi Kıyafetini de harika buldum tam benlik Gülşen iyi ki var bütün gericiler konuşsunlar hala kıyafet konuşuyoruz bu ülkede inanamıyorum
Giyimle nasıl güçlü bir kadın olunuyor? Giyimle cesareti gücü bağdaştıranları anlamıyorum. Yaşam tarzıyla ve aile yapısıyla ilgili bu. İzmir, Antalya gibi şehirlerde oldukça fazla var.
Yanlış düşünüyorsun ve haksızlık ediyorsun bence. Kadınlara zulmedilen bu ülkede ülkede kaç kadın cesaret edebilir buna ve seçimlerinin arkasında durabilir?
Benim ailemdeki insanlar sanatçı değil, bu camiadan değil. Eğer gülşen gibi bir eşim veya kardeşim olsa ve kendisi şarkıcı olsa, ben ona karışamam zaten, buna hakkım yok. Kendi hayatı, kendi kararıdır.
Ya senin profil fotona bakan hangi erkek olursa olsun süper minine bakar, bacakların dikkatini çeker. Bu kadar net, sen de biliyorsun bunu ama sırf haklı çıkmak için laf ebeliği yapıyorsun.
Ancak öyle ne alaka dersin. sen de biliyorsun da maksat boş boş konuşmak. Giymişsin süper miniyi, kıçının bitiminde. Sonra burada milleti eleştirip namus bekçiliği yapıyorsun. Senin gibi kıskanç, haset kızlar gerçekten iğrenç ya!