Eeee söyleneceğine böyle bir yeteneğin yıllardır pandemi ve tüm zor süreçlerin içinde en çok gülmeye hasret kaldığımız dönemlerde
Yaptıkları yapımlarla unutulmaz karakterler ortaya çıkarmış bu ablamız yapsın şöyle Avrupa yakası tadında bir dizi lafını bile etmez artık böyle şeylerin. Neden yapmaz oldu hiç de anlamıyorum yeteneği mi köreldi.
Normaldir. Çünkü kesinlikle evinde son model ve oldukça çok enerji harcayan makineleri vardir.
TV de çok açık kalıyorsa , evde her gün ütü falan yapılıyorsa, ayrıca her. Gün tost makinası kullanıyor ve fırını da kullanıyorsa. Bu gayet normal.
Zaten elektriğe % 100 ya da % 150 zam geldi.
Kesin eskiden 1000 - 2000 TL arası geliyordu , zam gelince bu aaa falan yaptı .
gülse birsel de bu ülkenin vatandaşı zengin diye faturasına itiraz etmeye hakkı yok mu :) gülse birsel ünlüden çok senaristtir bu faturayı ödemek için 2-3 reklamda oynar oda ayrı bu arada bize daha elektrik faturası gelmedi :D
2550 TL normal bir ev için gelme ihtimali yok doğrusu tamm %126 zam oldu ama o kadar elektrik faturası da abartılı gibi geldi bana bunun normal halı zaten ortalama 1300tl gibi bir şey o zaman bu fatura normal mıymış yani 🤔
Cevap
58Cevap
Faturası çok fazla gelmiş ama kadının günlük kullandığı elektrik miktarı çok fazla.. bu açıdan bakınca kol gibi girmesin de ne yapsın derim ben.
Bizim her gün evde televizyon açık oluyor akşama kadar biri izlemese biri izliyor + gündüz de elektrik açık kalıyor
( ev karanlık olduğu için ) + arada sırada fırın çalışıyor + günlük iki makine çamaşır yıkanıyor + bulaşık makinesi sabah ve akşam olmak üzere iki kere açılıyor.. geçen ay 241 tl gelmiş ama hani bu kadın bütün gün evde ne çalıştırıyor ki bu kadar çok enerj tüketebilmiş hiç ona bakmıyor nedense...
Bu arada fatura çok gerçekten ona bir lafım yok ama kadında normal bir elektrik kullanımı söz konusu değil bence.
benim anlamadığım ben bile 3 katlı villada otururken bu kadın neden 3+1 evde oturuyor:P
bana biraz değişik geldi ayrıca faturada çok abartı geldi o 3+1 evde saatlerce ısıtıcı calışmalı o kwh günlük yakmak için
Gelmis iste neyini sorguluyorsun geliyorda yani hava buz gibi surekli yancak tabikide petek kombi de elektrikle calisiyor elbette
@Hello_kittybaby valla safsınız bu 3+1 ev olsun 15o metre kare az matematik blirsen dogalgaz 3-4 de yak gelir 1000 lira normal şartlarda extram bir şey yoksa elektrikte 450 500 gelir bunun günlük kullanım kwh anormal fazla ayrıca misal bizim ev 350 metrekare bana geldi elektrik 2700 heryerde yanıyor ısınıyor vs vs anladın mı az mantıklı olun :P
Bence az gelmiş boşuna hava yapmasın, asgari ücretliyle kendilerini bir tutmasınlar.
Asgari ücretliyle kendilerini bir tutmamışlar faturaların yüksekliğine dikkat çekmek istemişler
@Huzurummmmmmmm normalde ne kadar geldiğini de paylaşsaydı.
Herşeyde bir art niyet arıyorsunuz
Paylaşsaydı zaten parası var bide bunun lafını ediyor derdiniz
@Huzurummmmmmmm Siz niye yorumuma atlıyorsunuz? Herkes kendine göre yorumlar. Siz fikrinizi yazarsınız ben de fikrimi. Ayrıca kimsede art niyet aramıyorum iki kişi yemeğe gidip bundan fazla gelen hesabı tek seferdeçerez parası gibi veren insanların duyar kasmasını anlamıyorum. Siz de kendi fikrinizi kendi yorumunuzda yazarsanız iyi edersiniz.
Burası yoruma açık bir platform istemiyorsanız kapatirsiniz..
@Huzurummmmmmmm sizi yorumunda istemiyorum haklısınız kapatıyorum.
Tek kişi yaşadığım eve 475 lira
https://voca.ro/13QMbXHx0pgT
Asgari ücretle çalışıyorum hobi olarak kendime elektrik veriyorum prizden. 128 lira gelmiş.
Bunların derdi devletimizi küçük düşürmek başka bir şey değil. Enteryalistlerin tuzağına düşmeyeceğiz.
Aman..
Kazandıkları paraya baak..
Yaptıkları reklama baak..
Bizim halkımız hak ediyor!
Böylelerini zengin edip.. Kendileri 3 krş için çalışırlar..
Trajikomikkkkk olay!
Ne ilgisi var parayı fazla kazandığı için fazlamı ödemesi gerekiyor
@Huzurummmmmmmm 3+1 Ev diyor?
Muhtemelen 24 saaat kapatmadan yakıyorlar...
Neyse , burada sana akıl verecek zamanım yok..: )
Git sanatçıları izle para kazansınlar.
Sende Asgari ücretle geçinmeye çalış.. : D
Sana fatura ne kadar geldi?
Veya kaç çuval kömür , odun yaktın?
Onu söyle.. : )
Senin aklına ihtiyacım yok.. ben onları savunmuyorum içinde bulunduğumuz duruma dikkat çekmeye çalışıyorum ki bence kadınında yapmak istediği bu hamsi bey
@Huzurummmmmmmm
İçinde bulunduğumuz durumun herkes farkında...
Bende demek istiyorum ki..
Ezilen hak ne yapsın?
Bunlar Trilyon kazanıp ağlıyorlar!
Neyse sinirlenmiyeceğim... Hanımefendi... : D
Benimde size laf anlatmaya niyetim yok anladığınız bu kadar demekki
Ülkemizin gelişmesini cekemiyor bu Gülse.. Buradan suç duyurusunda bulunuyorum. Halkın arasına nifak sokup, isyana teşfikten, derhal tefkifine... 😅💃
Ironi heralde
@Hello_kittybaby Sen nasıl anladiysan..
Bunlar sitem tepki mi
Yoksa gösteriş için mi
Fatura paylaşmaya başladılar?
Hani biz böyle isek
Fakirler ne yapacak der gibi mi?
Haftaya elektrik su doğalgaz hepsi bir arada gelecek 1500 tlyi çıkardık gözden
Acaba evi ISITMAK icin FIRINI mi aciyor diyesim geliyor.
2 bin kwh harcayan ev mi olur ya? Ucuz demiyorum da 170 kwh standart ev tüketimi bu kadar aşılır mı
Bunun evi çok ışıklıdır kesin aydınlatmalı felan bize bile fazla geliyor.
Bana niye 2550 gelmiyor acaba 4+1 evim var bana 400 lira fatura geldi
Bize gelse babamın emekli maaşı o kadar değil evde yiyecek içecek olmadı herhalde.
Gider ayak halka kol gibi faturaları geçiriyorlar.. gideceklerini anladılar sanırım.
Nükleer enerjiye geçecektik ya sanırım yanlış anladılar faturalar nükleer oldu
Bu kadının akımı gerçekten çok Fazla fatura az bile bence 😀
Memleket olarak uçuyoruz işte tüm dünya bizi kıskanıyor 😂
Bu ünlüler de bu faturalara ağlıyorsa biz ölek ag...
@gizemm134 Aynen
185 gelirdi 433 geldi Şubat 'ta 600 den aşşağı gelmez Allah bildiği gibi yapsın bunları
Allah herkesin yardımcısı olsun nefes alma vergisi de gelmeli bence
Gerçekten çok fazla gelmiş bize 300 lira elektrik faturası gelmiş
105 gelmişti ama evdeki süresi, aktivitelerimi düşünürsem çok,🤣
300 350 geliyor hep kıt kanaat geçiniyoruz. Gökhan Özoğuz çok doğru söylüyor
benim ağzımı açtırmasın şimdi kim bilir evde kaç tane elektiriğe bağlı çalışan aleti vardır döküman şeklinde çıkarsın ora-taya bakalım sadece para olarak söylemesin
Evde biseyleri seri üretim yapıyor sanırım bu fatura ne böyle.
Bizim elektrik sadece 74 €
Banada 500den aşağı gelmez.1 1
Babam ödüyor bilmiyorum
İsyan her kesimden geliyor hayırlısı.
Çok yüksek bu ne şimdi
Ah bu yüce ve sikindirikkk zenginler..
La bunun gözleri renkli miymiş?
Bilmiyorum ki ne kadar bizde
Ünlü diye kitlemisler
@gizemm134 bencede 5000 olaydı iyiydi
Ben pek evde değilim ondan düşük geliyor
Ufoyla ısınıyor heralde
263 gelmiş az gelmiş daha çok bekliyordum
Babamlara ,1.900 gelmiş
Bazi zihniyetlere gore : zaten zengindir. Odesin
Eski usul daha iyiydi şimdi katlamalı geçiriyorlar
siyasal islam olunca böyle oluyor
nasıl ev bu ya 150-200 den cok gelmiyor
her şey öyle oldu fazlasıyla para veriyoruz
Sokak lambalarının ücretinide Gülse'den almışlar😹
Bu kadar elektrikleri yapmış acaba
855 tl geldi. Allahtan faturamı oğlum ödüyor
E ogluna yazik
@Hello_kittybaby Oğlumun durumu gayet iyi.
evime 570 tl işyerlerine hiç sorma..
Abime 1000 TL gelmiş adam şok oldu
29 dolarcık
#Hükümdar
Gelmedi daha gelince hayatta olursak derim 😂
12 ci ayda 120.. yeni yılda 240 tl
kiranın yarısı kadar geldi 600
Evde bir teli şarj ediyorum daha faturam gelmedi)
ne kullandin evde sen öyle? 😲😲
240 tl.
En son 226 geldi
1.000 küsür.
3 +1 210 geldi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?