Megan Fox ve Machine Gun Kelly çifti birbirlerinin kanını içerek nişanlandılar. Sizce reklam mı bu?

Megan Fox bir zamanlar kadın türünün en üst sürümlerinden biriydi bana göre, ne oldu yüzüne, anlamadım hiç. Tarzı da kötü... Angelina Jolie bir dönem birlikte olduğu insanın kanını kolye şeklinde takıyordu ondan esinlendiğini düşünüyorum. Saçma sapan😂
Kurşunu olmayan bi’ makineli tüfek ne işe yarar zaten, Eminem zamanında Killshot ile bu canım herifin kariyerini önce inşa edip sonra da tamamen yıkmıştı. Sözlerinde buna satanist de demişti. (Eminem bebeğim her zamanki gibi işte...)
Neyse... Aşırı canım bir çift. Nasip etmesin...
Cevap
80Cevap
Ne olursa olsun birinin kanını içerek nişanlanabileceğimi düşünmüyorum. Bu hareketin arkasında ne yatıyor tabii bilemiyorum ama usul usul nişanlanmak varken gereksiz buldum. 🤪
bu kızcağızın dengesini bozacak bu adam.. zaten malum filmindeki kanlı sahneler hoşuna gitmiş olacak kızımızın , bir de kertenkele adam modasına uymuş... sen ne alakaaaa bu herif ne alaka be Megan.. oldu mu şimdi? ... tuvalet giyen bir salon kadınıyla , marilyn mansondan bozma bu adamın ne işi olur birbiriyle...
Angelina Jolie ile de ilk eşi birbirlerinin kanını küçücük bir şişe de kolye yapıp takıyorlardı. Bence reklam değil sadist bir eylem sanırım. Megan Fox kadar güzel bir kadının yanına bu adamı hiç yakıştırmıyorum açıkçası.
Dis gorunus falan olarak elestirmicem gonul sonucta ama kan icmek nedir ya. Nasil bir kafa ki bu🙄 Zaten surekli sarhos gibiler gozler baygin ne kullaniyolar belli ama kan icecek kadar da kafayi dagitmazsin yahu 🤦🏻♀️
O zaman nikahta da çişlerini içerler şampanya niyetine.
Valla isterlerse birbirlerinin mokunu yiyip nikah kıysınlar başka derdimiz mi kalmadı Allah aşkına..
Megan güzelliği kadar deliymiş aynı zamanda Barney Stinson bir hatun ne kadar güzelse o kadar delidir eğrisi gibi resmen dengini bulunca içindeki sayko vamp hatun ortaya çıktı
megan fox gibi asil bi kadinin böyle ergen tripli bi erkekle ne isi var cidden anlamiyorum bi de karinin bu adamdan sonra hal harektleri de degisti birlikte ot cekiolar evde galiba
Nişanlanırken bunu yapan, evlenirken ne yapmaz 😅 reklam veya değil çok saçma hareketler bunlar zaten para içinde yüzüyorlar popüler olsan nolur olmasan ne.
Reklam bence. Saçma sapan manyak manyak işler. Öp beni yut beni yala beni manyak manyak işler işte tamda bu.😂😂
Megan =) gecenin dişlerini üstünden atamamış :) halen
Machine Gun Kelly zaten çok kötü bir şarkıcı, bir adı yok bir ara adını duyurmak için Eminem'e diss falan atmıştı ama işe yaramadı tabi Megan Fox'ta çok kötü bir oyuncu Hollywood a iş yapamıyor film teklifleri gelmiyor böyle dikkat çekmek için gündem de olmak için yırtınıyorlar.
Kan icmek ne büyük bir reklam yarin bunu ülkemizde yapanlar olmazsa ne olayım reklam ve gösterişten ötesi degil az kalmış bo-karını yemelerine
kıçını yıkamayı bilmeyen insanlar marjinallik adı altında yaptıklarına bak
gözler şaşkın mide ağızda yani
Megan Fox uda kaynettik sanırım. Yanındakinin tipe bak. Ruhu cisimleşse kim bilir nasıl görülür. Sormak lazım hangi şeytani tarikata üyeler.
Kan içen topluluklar var, bunlarda onlardan demekki.
Megan Fox yeteneksiz bir aktris falan ama niyeyse severim kendisini. Evlendiği kekoyu nereden bulduğunu merak ediyorum ben asıl.
Stratejistleri izleyip dinliyoruz da, gereken bilgiye sahibiz.666 luciferin cocuklari, böö kaybedeceksiniz..!
Fikrin kimden çıktığını anlamak zor değil hahahah veya Fox Jennifer's Body filmindeki rolünün etkisinden çıkamamış
Bunu onlara armağan ediyorum
Çorbam yarım kaldı soruyu okuyunca 🤢 bakalım daha neler görüp, duyacağız nesli bozmak için ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar
En İyi Cevap