Magazin İrem Helvacıoğlu ve Rachel Araz pişti oldu! Sizce elbise hangisine daha çok yakışmış? DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Merhabalarr🌸💕Oyuncu İrem Helvacıoğlu ve Sosyal Medya danışmanı Rachel Araz pişti oldu!Sence elbise hangisine daha çok yakışmış? İrem Helvacıoğlu ve Rachel Araz pişti oldu! Sizce elbise hangisine daha çok yakışmış? Cevapla Sosyal Medya Soruları Oyun Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
senabennnn Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl İlayda Alişan'da giymişti bunu. Giyen giyene hepsi birbirine özeniyor herhalde 2 0 Yorumla
uyumamlazim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Elbise cidden kötü. İkisi de aynı pozu verseydi kıyaslardım 1 0 Yorumla
betull428 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Elbise okadar iğrenç ki ikiinede yakışmamış bari pişti olmaya değecek bir elbise olsaydı 2 0 Yorumla
Hfjlgtflfygkch Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Onca sorununuz yokmus gibi, gercekten bunlari mi merak ediyosunuz😂 0 0 Yorumla
Ferhanım Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Elbiae güzel olmadığı için ikisine de yakışmamış. 1 0 Yorumla
Kamelyalikadin09 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Bu elbisenin kimseye yakışacağını sanmıyorum 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. İyi olmuş 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Magazin konusunda 546 cevap paylaştı. İkisi de rüküş 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İlayda Alişan'da giymişti bunu. Giyen giyene hepsi birbirine özeniyor herhalde
Elbise cidden kötü. İkisi de aynı pozu verseydi kıyaslardım
Bu nasıl elbise la disko topu gibi
Elbise okadar iğrenç ki ikiinede yakışmamış bari pişti olmaya değecek bir elbise olsaydı
Onca sorununuz yokmus gibi, gercekten bunlari mi merak ediyosunuz😂
Elbise kimseye yakışmamış ki
Elbiae güzel olmadığı için ikisine de yakışmamış.
Bu elbisenin kimseye yakışacağını sanmıyorum
İrem daha iyi taşımış
Soldakine biraz bol gelmiş gibi.
İyi olmuş
İkisine de yakışmamış
Esmetir olana
İkisi de rüküş
İrem daha iyi
İkiside rezil