Ben bile bu adama yukseliyorum harbi bambaska mevzu https://t.co/CH7Sk7F1ZM— AliDesidero (@bosveralicim) January 7, 2022

Ben bile bu adama yukseliyorum harbi bambaska mevzu https://t.co/CH7Sk7F1ZM— AliDesidero (@bosveralicim) January 7, 2022
Hahah. Ben daha dün akşam eşime gösteriyorum "adama bak ya yeni tarzı çok yakışmış" diye. Sarışın erkek sevmem pek normalde ama Kıvanç'ı beğeniyorum baya. Çünkü sarışın olup da yakışıklı olanların genelde sayısı az oluyor. Bu yüzden Kıvanç o kadar dikkat çekiyor ülkemizde.
Hemcinsimden öyle çok beğendiğim Türk olarak yok da.
Bir sürü var. Hemcinsin Birinin çekici göründüğünü algılayabilmek için eşcinsel olman gerekmiyor elbette. Genetik sağlık indikatörü olan fiziksel detayları altı aylık bir bebek bile algılayabilir. ( Simetri gibi)
Barbara Palvin, Megan Fox, Cara Delevigne, Bella Hadid, Gigi Hadid, Kendall Jenner, Adriana Lima, Taylor Swift, Taylor Hill en beğendiğim kadın ünlülerden.
Ne Kadar Abartmayı Seviyorlar Arkadaş Dışarı Çık Bundan Daha Güzel Erkekler Olduğuna Söyleyebilirim Aynı Şeyi Kızlar İçinde Geçerli Dışarı Çık Ünlü Kızlardan 1000 Kat Daha Güzelleri Var Ama Bizim Türk Milleti Abartmada Hiç Kimsenin Üstüne Tanımaz Bizim Türk Milleti Abartmayı Çok Sever Bayılır
Kıvanç çok yakışıklı adam gerçekten. Joseph Morgan'ın ikizi gibi. Tarkan'ı da çok beğeniyorum. Kendisi kadınlar için " Kadınlar benden nefret ediyor , ben onlara itici geliyorum" dese de Dünya Satranç Şampiyonu Magnus Carlsen de bence gayet yakışıklı bir adam.
Cevap
28Cevap
Yengesine asılanları muhatap almıyorum. Benim gözümde şerexsizin önde gideni. Ama o rol yaptı. Evet yaptı fakat milyonlarca ergenliğe erişmiş yeni neslin bilinçaltında deprem etkisi de yaptı.
Başarılı ve yakışıklı bulduklarım oluyor ama yükselmem karşı cins ünlülere de hayranlık derecesinde aşırı duygular beslemem 😂
ulan hahahaha :D ortalık gay ( Türkçesi güzel kardeşim ) dolmus kimse selam verceğimizi sasırcaz yakında
Ben de yükseliyorum ama şimdi güzel kardeşim bir görüntü vermek istemediğim için bunu ifade etmiyecem teşekkürler yakşamlar
Bu güzel kardeşim nedir ya böyle ne biçim insanlarsınız.
bencede cok yakisikli bir adam hatta yakisikli diye sayabilecegim cok adam var ama dunya ahiret kardesim hepsi :)
Kıvanç Tatlıtuğ’a yükselmeyen erkek homofobiktir ehehsjja
Scarlett johansson a bende yukseliyorum cekici bir hanim
Ezgi molayı çok beğeniyorum Türkan Şoray a benzetiyorum 🧐
Bir kadın olarak ben de yükseliyorum ne olacak şimdi
Ben bile bu adama yukseliyorum harbi bambaska mevzu..
kahvesini yudumlarken öteki tarafa gittim geldim çok karizmatik.
Neslihan Atagül ve Tuğba Büyüküstün sevdiğim kadın ünlüler başka da yok.
Güzel derim bir kadına sadece erkeğin erkeğe bunu demesi bana göre kötü
Ne bu kadar abartıldı anlayamadım. Sorulara dislike atma seçeneği de gelmeli...
Ahlak kalmamış amw sizin gibi kadınlarla evlenene Allah yardım etsin
Alan Walker, Dane DeHaan, Thomas Brodie-Sangster ve Danny O'Donoghue
Ya adamın saç tarzı yıllardır böyle, manyak mısınız ya. Farklı olan ne var ki saç tarzinda. Ayrıca çok abartılıyor hiç beğenmiyorum çok donuk bir de ağız yapısı itici
Begenmek ayri hallenmek ayri. Bu mk güzel kardeşim de cok arttilar son zamanlarda.
Düştüm bende, ben verebilirim
Kalbimi yani
Aras bulut iynemli var ama yükselecek kadar değil oyunculuğu çok iyi sadece
Bts üyeleri
Tom holland
Jhonny deep
Gibi isimleri beğeniyorum
Adam yakışıklı cidden..öyle biri yok
Beğenmedim. Shawn Mendes tabii ki de.
Hiç sevmiyorum ya bu adamı sakın ol bihter
Yok sukur Erkeklerden hoslaniyorum
etraf gay dolu , savaş cıksa gidecek erekk yok
Bir gay olarak askerliğimi yaptım geldim Van'da erkeklik askerlikle veya eşcinsellikle ölçülmez evlat.
Her türlü harika karizma yaaa
Ünlü yok da bir ünsüz var
Adanalı olduğu için normal geliyor bana 😀
Beren saate yükseliyorum 😂
Bu adami beğenmeyen tek kadın ben olamam
Hayır yok hiçbiri beğenmiyorum
Ahahaha 😂 kıvanç bebeğim neler yapıyorsun öyle
Hande erçel.. çok tatlı ve çekici geliyor bana
Nedense ben hiç beğenmiyorum bu adamı ya
Esra bilgiç e cok yükseliyorum
Aşk ilişkilerim kadınlarla..
Yok ne isim olir unlulerle
Hayır yok işim olmaz.
Erkeklere yükselmiyorum
Ben hepsinden daha iyiyim
Öyle yükseldiğim bir ünlü yok
Var cansu dere
Şeyma Subaşı
Pınar Deniz
Abi adam çok çekici. Bende çok hoşlanıyorum.
Ne var bunda ya herkesin de içi fesat.
Kenan imirzalioglu var bide😎
O çöktü baya simadan belli degisti yüz hatları
Rihanna😍
Tarkan'ı Mabel Matiz'in seviyorum
Bütün ibineleri idam etmek lazım, adi mahluklar
Yok.
Berna keklikler
Ecenaz üçer ama sedece seviyorum
Hayır yok
Ne bu
Saçma geldi