Selam..Ali Sunal ve kızlarıAli Sunal 31 Aralık günü kızlarıyla beraber paylaştığı bu fotoğrafta kız babası olmaya dem burarak 'tütü' giydi.
Vakti zamanında 'erkek adam' olarak kendisine yüklenen misyon ile çocuklarını ancak onlar uyurken seven baba modelinden, kızları için 'tütü' bile giyen babalar gündemde..
Yorumlarda genelde; Ali Sunal'ın sempatikligi hakkında yorumlar yazılan ve soru'nun içeriğindeki fotoğrafta verilen mesajın anlaşılamaması cidden üzücü bir durum toplum için.
Öyle ya da böyle, Öncelikle unutulmamalı ki bu kişi ( Ali Sunal ) halk'a sunulan her davranışı ile mesaj verebilecek konumda.
Bugün Türkiye 'de; Sadece 2021 de istismar vb durumlar dan dolayı ölen küçük çocuk ve kadınların açıklanan resmi rakamları bile 365 den fazla. Yani gün başına 1 den çok.
Ben eğer ellerini vicdanlarına koyduklarında olumsuz yorum yazanların yayınlamasalar da daha fazlasını çocukları için yapabileceklerine eminim..
- ki verilen mesajda da gayet açık olduğu üzere, Bir erkek ebeveyn olarak verilen her ödün, yapılan her davranış çocuklarda kayıt oluşturur ve ileride ki hayatında gelecek nesillere nasıl davranacağının temelini atar.
Yatırım çok uzun vadeli de olsa, bir yerden başlamaya çekinmeyin derim.
Bu adam tiyatrocu ve ben çok beğeniyorum. Babasını anımsatıyor yüzü. Ne giyerse giysin hiç önemli değil. Güzel yetiştirilen bir evlat ve güzel yetiştireceğiz emin olduğum evlatları. Allah acılarını göstermesin masallah diyorum. (Bakın yılbaşında bir eğlence mekanında değil evinde kızlarının yanında.)
Son zamanlarda moda olan ve oldukça itici bir akım. Erkek baba figürü olmak yerine kızıyla kız olursa, kızlarının kafasındaki erkek imajını sağlıksız bir hale getirir. Bu da en önce kızlarına zararlı.
hatta haberde tarkan a da bir laf atiyordu sanirim :) baba ve cocuk özeli bence cokda senpatik kaldiki hayat boyunca ailelerin cocuklar icin yaptiklari dusunulunce bu cok cok cok senpatik :)
Bence burada mesele modernlik falan değil.. Adam sadece çocuklarını mutlu etmek istemiş ve çok da tatlı olmuş.. Nedense yargı dağıtanlar yine coşmuş.. Neyin ne maksatla yapıldığına bakmıyorlar, sadece yapılana odaklanıyorlar maalesef.. Keyifli geceler..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok mutlu oldum. Çok sempatik buldum.
Bu zamana kadar bebeğini ölesiye dövenden tecavüz edene o kadar fazla haber gördük ki... Bunu görünce yüzümde bir tebessüm oluştu.
Erkekler bunu yapmak sizden bir şey kaybettirmez. Baba olmak evladı ile güzel vakit geçirmektir. Lütfen siz de baba olun.
Ali Sunal’ı normalde zaten baya severim. Onun haricinde bu yaptığı davranışı da gerçekten oldukça samimi buldum. Çocukların seviyesine inmek bazen çok hoş bir hareket…. Allah çocuklarıyla mutlu bir şekilde yaşamayı nasip eylesin.
Bence sempatik. Kız babası olmak bazen makyaj yapılmaya maruz bırakılmaktır bazen anne rolü yapmaktır bazen de tütü giymek falan... böyle şeyler neşe katar.
Evet cok tatlış bencee her baba böyle empati kursa ❤️
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
saçma ama çok soğuk bi babam var ve hakkımda bişeyler sorsam beni zerre tanımaz böyle olmasındansa benimle vakit geçirip gerekirse türü giymesini isterdim yani
Çocuk psikolojisi hakkında eğitim alsaydım yorumlardım. Bilgim yok. Tatlı durmuş , sempatik. Ama çocuklara zararı var mı bilmiyorum. Umarım yoktur. Eğlenceli
Ali sunal sempatik ve komik biri değil. Öyle olmaya çalıştığı içinde iticilik oluşturuyor üzerinde. Kemal sunal babası diye kendinde öyle sanıyor maalesef.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sorun olmaz ben kızım istesin güzel kardeşim bile olurum :)
2
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Tercümesi: Sorun olmaz ben kızım istesin i. bne bile olurum :)
Ali sunalın bunu paylaşmasına mı yoksa senin bunu sorma gereği duymana mı şaşırayım bilemedim. En iyisi Crystal Palace Westham maçının ilk yarısında 3 gol çıkmasına şaşırayım.