Magazin Bartu Küçükçağlayan sahneye etek ile çıktı! Erkekler etek giyebilir mi? Prista Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Şarkıcı Bartu Küçükçağlayan, sahnede etek giyinmeyi tercih etti. Eleştirilerin hedefi oldu. Erkeklerde etek giyinebilir mi? Bartu Küçükçağlayan sahneye etek ile çıktı! Erkekler etek giyebilir mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
cLaNDeSTiNe34 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Alican kafasını gözünü kirican sırf türk örf adet gelenek ve göreneklerine aykırı ve takip eden toplumu gençliğe kötü örnek olduğu için. Nedir kardeşim bu özgürlük neyin özgürlüğü madem. etek giyeceksin git ameliyatlada kestir kimlik değiştir 0 0 Yorumla
Namuscubasi Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Feminizme vd z kuşağına göre normal ama bence rezillik.Allah aşkına hangi kadın böyle bir canlının kanatları altında , ya da kol kola yaşamak ister? 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ne diyim ki yani. Tiyatro, sinema rol gereği tamam da. Şarkı söylemek için özellikle giydiyse kendi tercihi. 1 0 Yorumla
baranTek125 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Şimdi bu zamanda etek giyen erkek çilekli sırma içen erkek - beypazarı içen erkek dal başşak boxer ile dolaşan erkek jfjfirir ( komik şaka ) 0 0 Yorumla
SezaiYanlız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ondan sonrada niye o kadar dönem varken bu dönemde dünyaya geldik diye şikayet ederler mq. Bunlar yüzünden geliyo başımıza ne geliyosa 0 0 Yorumla
Kokusucilek Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İsterlerse giyebilirler tabi ki kıyafetlerin cinsiyeti olmamalı 1 0 Yorumla
uknowuright Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Yani komik duruyo ama bartunun olayı bu zaten kdldldödkd 1 0 Yorumla
ɯǝๅɐๅǝ Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İlgilenmiyorum. Umrumda değil. Tanımıyorum zaten bana ne 0 0 Yorumla
neekko Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl giyen giyer bacaklarım kıllı ondan ben giymem yakışmaz 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Akıllarda tek soruuuuEşi etek boyuna karıştı mı acaba? 😂😂 0 0 Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl Bir dönem Sanat Güneşimiz vardı. O da sahneye etekle çıkmıştı. Ne diyelim kendi zevki. 0 0 Yorumla
kadirbeyyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Fıtrata aykırı ve bir neslin kültürüne zarar veriyor büyük yanlış ve günah 1 0 Yorumla
oksicenhıysıjı_hehe Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl İnsanlara karışmayı sevmem. Niye olmasın? Giyebilir. 0 0 Yorumla
Byarslant Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bugün etek giyen yarın kendine vurdurur 1 0 Yorumla
koylukizizeyno Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Lut kavmi aklıma geliyor böylelerini gördük ve 0 1 Yorumla koylukizizeyno +1 yıl Gördükçe* Yorumla
dengeszhatuns Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl aman poj yesinn buda yeni cikti umarm ozenen olmaz 0 0 Yorumla
GeriDöndümBebek Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Gerek yok kızlarda daha güzel duruyor 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. Giyiyormuş demek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Alican kafasını gözünü kirican sırf türk örf adet gelenek ve göreneklerine aykırı ve takip eden toplumu gençliğe kötü örnek olduğu için. Nedir kardeşim bu özgürlük neyin özgürlüğü madem. etek giyeceksin git ameliyatlada kestir kimlik değiştir
Feminizme vd z kuşağına göre normal ama bence rezillik.
Allah aşkına hangi kadın böyle bir canlının kanatları altında , ya da kol kola yaşamak ister?
Ne diyim ki yani. Tiyatro, sinema rol gereği tamam da. Şarkı söylemek için özellikle giydiyse kendi tercihi.
Şimdi bu zamanda etek giyen erkek çilekli sırma içen erkek - beypazarı içen erkek dal başşak boxer ile dolaşan erkek jfjfirir ( komik şaka )
Ondan sonrada niye o kadar dönem varken bu dönemde dünyaya geldik diye şikayet ederler mq. Bunlar yüzünden geliyo başımıza ne geliyosa
İsterlerse giyebilirler tabi ki kıyafetlerin cinsiyeti olmamalı
Yani komik duruyo ama bartunun olayı bu zaten kdldldödkd
İlgilenmiyorum. Umrumda değil. Tanımıyorum zaten bana ne
giyen giyer bacaklarım kıllı ondan ben giymem yakışmaz
Akıllarda tek soruuuu
Eşi etek boyuna karıştı mı acaba? 😂😂
Ne desem eksik kalacak tam olmayacakmış gibi hissediyorum
Bir dönem Sanat Güneşimiz vardı. O da sahneye etekle çıkmıştı. Ne diyelim kendi zevki.
toplumdan gitgite urkmeye basliyorum
hoş görünmüyor açıkçası
Fıtrata aykırı ve bir neslin kültürüne zarar veriyor büyük yanlış ve günah
İnsanlara karışmayı sevmem. Niye olmasın? Giyebilir.
Bacaklari benimkinden guzelmis shajsh
Bugün etek giyen yarın kendine vurdurur
Lut kavmi aklıma geliyor böylelerini gördük ve
Gördükçe*
Yakismamis o model ona.
aman poj yesinn buda yeni cikti umarm ozenen olmaz
Gerek yok kızlarda daha güzel duruyor
Altarın oğlu Tarkan vardı etekli abimiz
Bence giymemeliler
kendi bedeni kendi kararı ne diyim :)
Hoş görünmüyor
Giyer giysin