ay ben çok sevindim ya rabbişkom isteyen herkese nasip etsin valla fakat bir yandan 48 yaşında anne olmak zordur, insanı yorar diye de düşünüyorum. sizce mantıklı mıı orta yaşta anne olmak?
Seray Sever’in hamile olduğu iddia edildi! 48 yaşında anne olmak sizce mantıklı mı?
kötü çocuğuyla sadece 30 yıl falan vakit geçirecek belkide çocuk 25 yaşındayken ölecek ben 40 yaşından sonra kolay kolay çocuk yapmam mesela onu da düşünürüm çünkü
O çocuk yaşında olunca 58, 20 olunca 68, 50 olunca 98. Yani ömrünün yarısını annesiyle geçiyorsa yarısınıda annesiz geçirecek belkide yarısandan fazlasını annesiz geçirecek. Yazık o çocuğada herkesin annesi yanındayken onun annesi mezarda olacak
Rabbişkom... Pekâlâ.. insanın kendisini nasıl hissettiği daha önemli zannımca. 25 yaşında bir kadının anne olmak istememesi ile 45 yaşında bir kadının anne olmak istemesi eş tutulabilir. Bunun çocuğa olan yansıması yine ailenin durumuna bağlı. Kimi ailelerde bu durumda ebeveynler çocuğun dedesi, ninesi gibi davranıyor ama kimileri normal anne baba gibi. Dengeyi sağlamak lazım
Rabbisko gibi kendinizce minnoş ama genel olarak saçma bir espri yaptığınız için sorunu şikayet ediyorum. Lütfen insanların inanç değerlerine karşı daha saygılı olunuz!!!
Yarabbişkom nasıl bir tabir ya Tövbe Tövbe düzeltirmisin o yazıyı kankine hitap etmiyosunuz gelelim sorunuza Allahın nasip etme durumudur belkide içinde ukte vardı ve ulaşma imkanı buldu kimsenin konu edeceği durum değil
Sen iyimisin anaya sövmekten beter ağladığımız yok ama tepkisiz kalınmaz Kutsal olan varlığa hitabete sessizmi kalınacak anaya sövmeye tepki verilir ama Allaha hitabete saygısızlığa ses edilmez öylemi
Knk Rabbişko diyince sevimli komik samimi olmuyorsun şu tiki kızlardan da olmuyorsun kendini öyle sanma hani her şeye aşko babisko gibi yapmacık sıfatları anlarımda Allahu Teala'nın isimlerinden birine getiremezsin inanmıyorsan bile saygılı olmak durumundasın
Rabbişkom ne ya tövbe estağfurullah.. Çocuk hasreti olan insanlar istedikleri yaşta değil buldukları Yalta anne baba oluyorlar. Allah analı babalı büyütsün bütün çocukları..
Bence Seray çok doğru bir evlilik yapmış gibi görünüyor, ben çok sevindim bu habere ona annelik çok iyi gelecektir diye düşünüyorum maşallah diyelim.🙏🏻❤️🥰
Oğlan doğarsa askere gitceği vakit kadın 70 yaşında olacak...
Fena servet kalacak çocuğa, benim kafa direkt oraya gitti 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çocuk için kötü kimse inkar edemezki yaş ilerleyince ne yazıkki hareket azalıyor tahammül de aynı şekilde Çocuğun en hareketli zamanların da 50lerin sonu 60 başı olacak çocuk 20 olunca 70e merdiven dayanacak falan.. Hayırlısı olsun diyelim
Neden mantıklı olmasın. Sağlıklı hir kadın elbette sağlıklı bir çocuk dünyaya getirip yine gayet güzel annelik yapabilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Nasıl Hamile Kaldı Evli mi? Bu adamla eğer Evliyse sorun yok ama evlenmeden olduysa ve evlenmezlerse çocuk pç kurusu olmuş oluyor Evlenmeden çocuk yapmayın be haram haram
Ne Yargısı Tabi Sende anlayacak Akıl nerde ben Demiyorum Yüce Allah Haram Ediyor Diyorum anlayın artık Laik Ülkeyiz mis Arkadaş ne laiklik mis herkes kafasına Göre Hareket Ediyor Müslümansan kafana göre hareket edemezsin senjn bi yasağın emirlere uyman gerekir Müslüman olmayana bir şey demem ona göre normal geliyor ama Müslüman Evlenmeden Cinsel ilişki yapamaz evlenin o zaman karışmıyorum banane zaten
Bu Nasıl Cahillik Ahmaklık Geriz zeka ya Neymiş herkes kafasına göre hareket edecek iyi ak Her haltı yiyin Ölüm var mı hiç düşünmeyin bu dünyaya kalıcı gelmedik hepimiz bir gün toprağa girecez insan da akıl olsa Allah'a yönelir allah sana o kadar nimet versin ama senden kolay emirler de bulunsub sen reddett bu nasıl nankörluk sizin gibiler ne laftan ne sözden anlar sizin gibiler mezara aklınız başınıza gelir ancak ki öldükten sonra tövbe geçersiz tövbe kapısı ölmeden önce açık
Tecavüzü savunmuyorum asla Öyle anladıysan senin anlama sorunun dur ben Dini İslami umursamayan harami bile bile zevk olarak yapan hakediyor diyorum Yüce Allah kapanmayi farz ediyor siz oranızi buranızi açıyorsunuz sonra da tecavüze uğradım diye ağlıyorsunuz az bile hamile kalında aklınız başınıza gelsin ulan Allah'ın emrine uymak çok mi zor be şunu Söylesene bana ölüm yok mu bu dünya geçici değil mi bilmiyor musun bunu ne rahatlık böyle ülken laik evet işte ak başımızda kiler pislik o yüzden
tecavüzü hakediyor dediğin an bitmiştir olay :D zihniyetiniz bu yönde. ahlak dersi verenler bu sitede ya da gizli sekmelerinde ne b*klar yediğini biliyoruz kasma:D tecavüz, pedofili, şiddet, ve nefret söylemleri hakaret psikolojik şiddet vs hepsini yapıyorsunuz kısacası b*k gibi insanlarsınız
Sen de gerçekten anlama sorunu var tecavüzü hiçbir kadın kız haketmez tabiki ama bile bile Bunun tahrik edici olduğunu bilerek göğüs dekoltesi bacakları çok açmak gotunu başını açmak gelin beni sk demek oluyor bu Tamam kapalı Olanlar da uğruyor Maalesef ama bak bakalım en çok açıklar mi kapalılar mi uğruyor tabiki de açıklar daha fazla sapık çok zaten iyi mi oluyor tecavüze uğrayınca artık kapanın eğer ki yine devam ederse o zaman suç o gav at larda dir
Beyefendi tecavüzün azı çoğu mu olur? Siz erkekler bacak aranızı kontrol edemiyorsunuz diye size göre mi belirleyelim her şeyimizi? Bence konu açık giyinmemiz vs değil bir hayvan bile tecavüze uğruyor! Hayvanda mı açık giyindi? Kusura bakmayın (veya bakın) ama karşıdaki kişi ne kadar kötü olursa olsun asla tecavüzü hak etmez. Eğer siz gerçekten müslüman olsaydınız tecavüz kelimesini dile bile getirmezdiniz. Bir de artık bunun bile kadını falan kalmadı artk erkekler bile cinsel saldırıya uğruyor. Durumun farkına varmamışsınız ama varın bence sorun sizlerde
Ayrıca hormonları olan siz erkekler değilsiniz, bizim oramıza buramıza bakmazsanız nasıl tahrik olacaksınız? Bizim de o tür hormonlarımız var ama biz tahrik oluyor muyuz? Hayır. Çünkü biz genellikle erkeklerin yüzüne bakmayı tercih ediyoruz (:
Tamam Haklısın Bakmamak Tabiki En doğrusu Ama sizde O kadar fazla açık giyinirseniz insan ister istemez Tahrik Oluyor ben Tecavüze karsiyim hayatimda hiç Tecavüz etmedim kızlara yapmam da asla benim dediğim bu kadar tahrik edici giyinmeyin madem istiyorsunuz erkeğin olmadı yerde giyin örnek neresi eviniz de sizler neden tahrik olmuyor sunuz güzel soru çünkü sizde erkekler gibi Cinsel organ yani kalkan organ yok erkekte sürekli o organ tetikliyor kalkıyor buda sıvı gelince azgınlığa neden oluyor Tecavüze en ağır ceza verilmeli hatta idam edilmeli pislikler ama sizde kapanın artık olsun istemiyorum ben sizin iyiliğiniz için konuşuyorum hemende bana kızıyor sunuz
Kızmamın nedeni üslubunuz. Üslubunuz o kadar yanlış Kİ karşı tarafta da yanlış anlaşılmaya neden oluyor. Lütfen sinirinizin sizi ele geçirmesine neden olmayın. Açık giyinmeye gelince ben zaten açık giyinmiyorum, açıkçası bundan bizzat kendim rahatsız oluyorum çünkü üzerimde bakışların olduğunu biliyorum. Giyinsem bile bunu abartmayarak yapıyor ve tek kalacağım yerlerde yapmıyorum. Yine de kiz nasıl giyinirse giyinsin asla tecavüz edilmemeli. Eğer tahrik olduysan o işi yapan kadınlar da var, bu da bir çözüm.
Ben Dediğim gibi Sizin İyiliğiniz İçin Söylüyorum Çok açık giyinmeyin diye Sen Giyinmiyorsun Ne Güzel 😊 Suç Tabiki Eden Suçlu Bakmamaya çalışacak Düşünecek Ben Ne hakla buna dokunurum Bu insanlık değil şerefsiz lik diye düşünür Tecavüz akla gelen ulan sapıklar bir bitmek bilmedi ya ellerime geçseselr canlarını alacam yeter artık kızlar dan ne istiyorsunuz bir gün o itlere de tecavüz eden çıkar tecavüzcüleri tecavüz eden çıkar inşallah
Var tatlim var kimisi 40larinda menepoza girer kimisi 80lerinde 60 yas bunun ortalamasi. Bu kesin bir kural değil. Daha ogrenecek cok seyin var kadinlik ve cinsellik hakkinda
harbiden slksın sen daha bunu ortaokulda öğretiyorlar 50sinde biter daha erken bitenlerde var kafandan uydurma o yüzden boşuna sağlığa göre değişen bişi de değil