Variety 500'ün, 2021 yılına özel listesi yayınlandı! Acun Ilıcalı bu yıl da üst üste dördüncü kez, Medya ve Eğlence sektöründe dünyanın en etkili 500 kişisi arasına girdi.Acun'un girdiği bu listede Amazon'un sahibi Jeff Bezos, Facebook/Instagram'ın sahibi Mark Zuckerberg ve Apple'ın CEO'su Tim Cook da yer alıyor.
Bu başarı hakkında ne düşünüyorsunuz?Acun, sizin de hayatınızı etkileyen bir medya kişiliği mi?
Acun Ilıcalı yeniden, dünyanın en etkili 500 kişisi arasında yer aldı! Acun, hayatınızı etkiliyor mu?
Adama saygı duyarım her zaman. O kadar dipten gelip zirve olmak kolay değil. Acun gibi kaç tane kişiyi örnek gösterebilirsiniz ülkemizde kariyer bakımından? Başarısını her zaman takdir ederim. Master hariç diğer programlarını izlemişliğim var. Yurtdışında da programları izleniyormuş.
Paranın Kaynağını Açıklasınlar Rafların arasında yatarak Para Kazandık diyen biri. Nasıl oluyorda Milyar Dolar Servete ulaşıyor. Bir iki Programla olacak iş değil. Dünyanın en etkilisi olabilir neden Para var Kimse sormuyor bu Paranın altında ne yatıyor nasıl bukadar Servete sahip oldu. Öyle kolay ve Basit olsaydı herkes Kazanırdı Para.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu Herifin Nesini Seviyorlar Sevenler Malın Önde Gideni Acun Kanalında Bir günde Edepli İslam'a yönelik programlar yayinlasa çok Güzel olacak da ama herifin işi gücü eğlence de Şeyma Subaşı da tam bir kaşar her önüne gelenle sevgili ne diyim ki Allah beyin versin sizlere
Bir televizyon ünlüsü benim hayatımı neden etkilesin ki? En çok tv8'deki programları izleyenleri etkilemiştir. O da kötü yönde, televizyona baya bağımlı olmuşlar.
Evet Acun benim vücudumu ele geçirmiş durumda jdjfj Master şef izlerken iştahımı kabartıyorlar. Sonra canımın çektiğini kalkip yiyorum ve şişkolaşıyorum.🤪🤪 Acundan spor salonu masraflarımı ödemesini talep ediyorum 😅 Sonra moda programlarıyla genç kızları özendiriyor ve kızlar yemeyip içmeyip paralarını kıyafete harcıyorlar vs vs Giyimimize kadar ele geçirmiş durumda adam fjffjfk
Acun İzleyenin IQ seviyesi Zekasında Şüphe Ederim Çünkü Acun Ilıcalı hep boş yapımlar Çıkarıyor Kanalı TV 8 Çok bozuk bir kanal yok magazin Survivor Hiç doğru düzgün bir şey yok ki adamin kanalında
Ha var ha yok uzun bi aradan sonra ilk defa bu soruda adını gördüm yani zenginin malı fakirin çenesini yorarmış herkes kendi işine baksın zenginin kimseye faydası yok kendinden başka
Tv izlemeyen birinin hayatına etkisi sıfır. Mesela şu an KS dışında hiç bir platform kullanmadığım için hayatima sadece burası etki ediyor. O da şimdilik
Acun'un benim hayatıma etkisi yok, açıkçası pekte sevdiğim biri değil ama bir kaç arkadaş yanında çalışmıştı patrondan ziyade abi gibi derdi hep birazda başarısı bundan kaynaklı olabilir.
Bana bir faydası yok. Acun kendini tekrarlıyor yıllardır aynı programlarla devam ediyor. Ha en yeni yaptığı ve akıllıca yaptığı iş şu exxeni açmak oldu...