İlk önce Burcu özberk slikon taktırıp ağızimiza sokmaya çalıştı her fırsatta sonra da Melis sezen ve Hande Erçel. Ne oluyoruz kardeşim onlardan tek sizde yok yani her kadında var 😂Keske yetenek savaşı verseydiler keşke ama yok olduğu için veremiyorlar
Burcuyla Melisi çok beğeniyorum, ayrıca Melistekiler hem orjinal hem de çok güzeller, yerinde ben de olsam açar gezerdim. Modacıyım ben, her bedende dikim yaptım, meme yoksa elbise bile göstermez kendini, varsa neden saklıyım 😉
vucut onlarin değil mi, açmaları beni neden ilgilendirsin. banane. ayrıca hoş duruyor göğüs dekoltesi, seviyorum ben.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kimsenin giydiğine ettigine karışmıyoruz tabi, hiç birimiz yobaz gerici değiliz. İsteyen çarşaf giyer isteyen soyunur. Ben sadece birden bire neden dekolte savaşına girdiler onu merak ettim. Birbirleriyle yarışıyorlar adeta boş yani rekabet yapıcak şeyleri keşke işleri ya da yetenekleri olsa diye düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hiç birini sevmiyorum çok samimiyetsiz geliyorlar bunu söyleyince de kıskanıyorsun diyorlar sanki biz robotuz onlarda olan bizde yok sanki
Ya işte boş insan bedenini sergiler dolu insan kisiligini
gereksiz oldukları için gereksiz hareketler yapma mecburiyetinde hissediyorlar
Burcuyla Melisi çok beğeniyorum, ayrıca Melistekiler hem orjinal hem de çok güzeller, yerinde ben de olsam açar gezerdim.
Modacıyım ben, her bedende dikim yaptım, meme yoksa elbise bile göstermez kendini, varsa neden saklıyım 😉
Meme açıp göstermeyi güzel sanıyorlar halbuki cidden ucuz gösteriyor.
karar verin angimizinki iyi die kibirden neden olcak
oyunculukları sıfır, kendilerini gösterecekleri bir başarıları yok (bence) e geriye ne kaldı bedenlerini ifşa ederek gündemde kalma çabası.
vucut onlarin değil mi, açmaları beni neden ilgilendirsin. banane. ayrıca hoş duruyor göğüs dekoltesi, seviyorum ben.
Kimsenin giydiğine ettigine karışmıyoruz tabi, hiç birimiz yobaz gerici değiliz. İsteyen çarşaf giyer isteyen soyunur. Ben sadece birden bire neden dekolte savaşına girdiler onu merak ettim. Birbirleriyle yarışıyorlar adeta boş yani rekabet yapıcak şeyleri keşke işleri ya da yetenekleri olsa diye düşünüyorum
anladım demek istediğini 😊
burcu özberkle hande erçel zaten birbirleriyle yarıştığı için taktırdılar. melisinkiler zaten doğal.
ama bana göre en güzeli burcu
kendini gösterebileceği başka bir yönü yoktur
Gündemde olmak zorunda oldukları için.
daha popüler olsunlar diye
Melisin memişleri çok tatlıymış.
Çok ayrık, memeler birbirinden bağımsızlık ilan etmiş 😂
Ayrık değil. Giydiği dekoltenin yapısından dolayı öyle durmuş.
Baya baya ayrık. Aşırı ayrik normal göğüs asla ama asla öyle durmaz
Bsn melisinkileri beğendim
Görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok.
takipçi kasmak için
K.. şrlık ruhlarında var