İzleyenler bilir, belki burada da görmüşsünüzdür. Adamın karısı kaçıyor, Müge Anlı'ya çıkıyor. Karısı yayına bağlanıp pideciye kaçtığını anlatmıştı da adam kendini yerden yere vurmuştu. Çocukları da var :( Bu kadar sevgi olur mu yav öf üzüldüm. Kendini asarak öldürmüş.
Evden kaçan karısını Müge Anlı'da arayan aşık intihar etmiş. Bu kadar sevgi olur mu?
Yazıklar olsun olaya bak ya adam kendini bosu boşuna öldürmüş esi olucak şeytan arayıp maaşınıda ben alacam çocuğuda alıcam demis ve hiç üzülmemis sevinmiştir belkide nasıl vicdan azabı çekmiyor ya onuda anlamış değilim insan eski sevgilisi bile ölse üzülür seni seven senin için kendini düşünmeden programa çıkan yürekli aşık bir adam var ve o senin kocan nasıl vicdan azabı bile çekemezsin senin için öldürdü kendini. Burdaki arkadaşlar rezil olduğu için diyorlar ama o adam rezil olduğu için intihar etmedi çünku rezil olmak umurunda degildi aşktan gözü kördü karısına konduramadı önce inanmadı sonra karısı seni istemiyorum diyince kac defa yalvardı sinir krizi geçirdi rezil olmaktan korkan bir insan o programa zaten başta çıkmaz bu adam için o yorumlar değildi önemli olan müge anlıyı bile duymadı dinlemedi Melek zannettiği karısı için kendini öldürdü ve yazık etti kendisine keske kendisini sevseydi o karısı yerine ama yapacak birsey yok artık aşk değil diyorsunuz ama aşk bu aşk insanı bazen öldürür böyle işte inanmıyorsunuz cünku hic biriniz böyle sevmediniz böyle aşık olmadınız böyle sevmek istemezsiniz inanınki bende böyle aşık olmak istemem zaten kör olmak istemem
Bu kişinin intiharının tek sebebinin eşinin başka biriyle kaçması olduğunu düşünmüyorum, evet ana sebebi o ama tek sebebi değil; ben Müge Anlıyı izlemem fakat sürekli olan olayları ekşide veya başka sitelerde görürüm arada aç bakarım bu olayı görmedim fakat yaklaşık 1 hafta kadar önce ekşide bu adam ile ilgili bir post görmüştüm ve baya küçük düşürücü sözler yazılmıştı (boynuzlu muhabbeti detaya girmek istemiyorum). Müge Anlının programına eskiden beri karşıyım ama artık düpedüz yasaklanması taraftarıyım insanları farkında olarak veya olmayarak medyanın eline oyuncak yapıyorlar, eğer bu olay medyaya yansımasaydı bu arkadaşın aldatıldığını sadece belli çevresi belli seviyede bilecekti genel çevresine basitçe anlaşamadık ayrıldık derdi ve konu kapanırdı. Fakat şu an tüm iş arkadaşlarından tut herkes tüm detayları biliyor ve bu bir çok kişi için kaldırılmayacak kadar aşağılayıcı bir durum, tabiki 1 gram beyin taşıyan insan bunun o adamın suçu olmadığını bilip onla dalga geçmez fakat maalesef insanların bir çoğu ya o 1 gram beyni taşıyamıyor ya da gerçek anlamda şerefsiz. İşin özü ve gerekliliği Müge Anlı ve bu tip normal vatandaşı bir anda medyanın kucağına atan programları yayından kaldırıp polisin gerçek anlamda işleri belli bir gizlilik ile çözmesidir
Kendini asma sebebi gurur bence. Düşünsene tüm Türkiye seni biliyor. Karın pideciye kaçtım diyor ekranda. Şimdi bu adam mahalleye gittiğinde onu tanıyan herkes ona bakınca çocuklarının annesi hakkında ve kendi hakkında ileri geri konuşuyor. Yani bu düşünce ile kim nasıl yaşasın ki. Tüm Türkiye'ye reklam olmuşsun. Patronun biliyor başka bir yere gitsen iş için aldatılan adam gelmiş form bırakmış iş için diyecekler. Yani bu düşünce ile yaşanmaz zaten. Yaşayabilmek için imanın çok güçlü olması lazım
Aile ortamında büyümeyen çocuklar aile kurma konusunda çok istekli oluyor. Bu yüzden erken evleniyorlar sonra eşleri bu kadar ilgiyi kaldıramayıp sıkılıyor. Bazıları ise aldatıyor. Bazıları da bunu kaldıramayıp ya kendini ya eşini ya da tüm ailesini katlediyor. Bizim televizyon programlarımızda dramadan ekmek yeme peşinde. Adam kıyıda işte programdan sonra zorunlu piskolojik destek almalıydı ama o zaman rant sağlamazdı tabi
Herkes en çok kendini sevse.. En çok kendini seviyor olmanın adı bencillik değil ki, olması gereken.. En çok kendini seviyor olsaydı intihar etmezdi.. Seni sevmeyen, çocuklarını bile sevmeyen kişi için değer mi? Kaçıp gitmiş defolsun gitsin yani.. Niye kendisini sevmeyen bir kişi için canına kıydı? Kendisine ihanet eden kişi için intihar etmek niye? Bu kadar mı sevmemiş kendisini de intiharı düşünmüş, yazık olmuş. Belki de yaşayacağı çok güzel günler vardı.. Çocuklarına hem annelik hem babalık yapıp hayata dört elle tutunmak, kendisine ihanet eden o kadının yıkımını görmek varken niye kendini cezalandırdı? İlahi adalete çok inanıyorum. Eminim ki o kadın bu yaptığının bedelini ödeyecek.. Ne oldu şimdi intihar ettiyse oda terketmedi mi çocuklarını? Olan yavrulara oldu.. O kadın vicdan azabı mı çekecek şimdi? Vicdanı olsaydı çocuklarını terketmezdi.. Evlat aşkı gibi aşk mı var? O kaçtığıyla da mutlu olamayacak.. Çocuklar için ağır travma bunlar. Anaları elin adamına kaçar, babaları intihar eder.. Dilerim o çocukların geleceği çok güzel olur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok yazık gördüm bunu. Adam aile sevgisi görmediği, sıcak yuva görmediği için bu kadını tüm kusurlarıyla sevmiş ve kabul etmiş. Ama gel gör ki fazla ilgiyi hiç kimse hak etmiyor. Her şeye rağmen gel dediği karısı için canına kıydı demek ki. of of insanlar çok acımasız. Ben öyle bir adam için sevmesem bile bu kötülüğü ona yapamam ya. Her şeyin bi oluru var. Madem sevmiyorsun ayrıl işte niye ihanet ediyorsun. O adam yaşasa bile hiç kimseye güvenmeyecekti ve bi daha yuvası olmayacağını bildiği için intihar etti. Ne yazık ne kötü mahluklar olduk bizler böyle. İçim yanıyor.
Sabah programları olmasa tc kadınını masum, mağdur, kutsal karılar sanacak herkes. Komşudan çocuk yaptığına şükreden, liselilere kaçan, kuzeninden yaptığı çocuklara kocasından nafaka alan... vs Dünyadaki hiçbir kadın tv programında ihanetini sırıtarak anlatacak kadar namussuz değildir.
Celladına aşık olmamalı insan. Karısının gitmesi kızının da babasının kaderini yaşayacak olması. Yazık olmuş yazık. Böyle bir vebali ömür boyu vicdan azabı olarak taşıması dileğiyle tabi kadında bu vicdan var mı?
oha ya inanamıyorum :( ben bu adamı izlerken çok üzülmüştüm. Görevliler onu yerden kaldırmaya çalışırken "eğer ölürsem sebebi bu kadındır" demişti 😢 O anda korkmuştum intihar edecek diye. Ya böyle gerçekten sevenleri terk ediyorlar ya terk edenlerin Allah belasını versin. Çok yazık oldu :(
Bu kadar seven birine böyle bir şeyi nasıl yapabiliyorlar? Seni kendi canından öteye koyan birine. Aklım almıyor. Ama adam keşke yapmasaymış değmezmiş, belki karşısına onun da mutlu olabileceği başka birisi çıkardı. Her zamanki gibi olan yine çocuklara olmuş...
Ben Normalde asla kadına Küfür hakaret etmem kolay kolay ama bu kadın Sonuna Kadar hakediyor or kaşarı Belli ki Azmış Ondan kaçmış Yazık be adama işte çok seven erkek budur adam o kadar sevmiş ki kendi canını bile düşünmemiş 😥 O kadın yaptığını çeksin Diyorum bu nasıl vicdansızlik madem adami sevmiyorsub o zaman neden evlendin onun hayatına nasıl girersin
yetimhanede büyümüş memur bi çocuk karısını çok sevmiş karısı defalarca aldatmış bu sefer ise 19 aylık bebeğini bırakıp karşı işletmeci ile pideci ile kaçmış adam dayanamadı ve psikolojik buhran yaşayıp intihar etti.. çok üzgünüm hikayesini dinledim
Dünya hassas kalpler için bir cehennem maalesef. Kimi şov demiş kimi akıl sağlığı yerinde değil gibi ama kimse yetimhanede büyümüş sevgiye ilgiye muhtaç birinin yüreğindeki sığınacak liman kısmına bakmadan yargilamis. Şimdi kendi cocuguda yetimhaneye verilecek kısır döngü devam edecek.
Abi ya ulan tüylerim diken diken oldu. Of of offf niye yaptın abim ya niye ya o adamin ki normal sevgi degildi zaten of of. Normalde müge anlıyı izlemem ama YouTube da onume denk gelmişti bu adamın hikayesi. Ordan izlemiştim. Umarım cennete girer :( dünya hassas kalpler icin gerçekten cehennem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ne aptalmış adam üzüldüm ama şunu da söyleyeyim bu adam bence karısına çok kibar davranmış bu adi karı da onu erkek olarak görmediğini falan söylemiştir çünkü aşık adam kıyamaz neyse bunu erkekten saymayıp aşağılamıştır sonra da dayakçı bir ayıya kaçmıştır doğanın kanunları
Ayy çok üzüldüm TV'de görmüştüm adamı ağlarken. psikolojik olarak zaten çökmüştü sağlıklı düşünmediği o kadar belliydi ki🤦🏻♀️ Allah rahmet eylesin. Şu an ağlamak istiyorum:/
Şimdi akıllarda tek bir soru. Anneleri tarafından terk edilmiş, üstüne babalarını da kaybetmiş o masum çocuklara ne olacak? Ya çocuk yapmayın ya da radikal kararlar alırken sadece kendinizi düşünmeyin!
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
En azindan kurtulmuş bu hayattan. Bu ülkeden bu insanlardan... Şimdi gömerler topragi kapatirlar gelirler uzerine... O kadinda rahat etsin. ikincisi ise, benim dileğim şu; bir kadin ya da erkek bir kişiye ne kötülük ya da iyilik yaşanırsa aynısıni da evladı yaşasın! düşünsene bir kadina mutluluk yaşattım ben aynisini kizim yasayacak... Kadın gerçekten anlamıyorum erkegi... Kadın... Yapan kadın acaba toprağa girmeyecek mi ki? Gecen Twitter da izledim Sivas'ta kadına bıçak üstüne bıçak sapliyor... Öyle caniler de var... ne desek boş... Ama adam kurtulmuş ve kadına sevdiğini inandırmış ya...
Bunun sevgiyle bi alakası yok toplumsal ahlak anlayışı ile alakası var. Karısını sevdiğinden değil, karısının orspuluğundan kendini mesul tuttuğu için öldürmüştür kendini.
Zaten oralarda kendini rezil eden insan biraz sünepe olur.
Çok üzüldüm, o kadının yatcak yeri olmasın inşallah. Pideciyle bol bol alem yapsın artık. Mekanı cennet olsun inşallah, yetim buyumus, sevgiye hasret kalmış. Kalbinde biriktirdiği kocaman sevgiyi taşiyamadi Serkan. Allah rahmet eylesin
İzinde olduğum zaman ailemle izlemiştim bu yayını. Adam kendini yerden yere vurunca babam çok üzülmüştü gözünden yaş geliyordu hatta. Yazık ya valla ne diyeceğimi bilemedim gururu kaldıramadı demek ki.
Yaa gercekmi bu haber daha cuma günü Zahide yetiş onu programına aldı adamı izlerken bile içim gidiyordu haline çok yazık olmuş çocuğu için dik dursaydı keşke 😔
Büyük konudmak istemiyorum ama çocuklarıma adapte olur onlar için tutunmaya çalışırdım napim demekki böyleymis kader ama birinin başkasıyla zevk yaşadığı için öldürmem
Adam kendi yaşadıklarını ileride evlatları yaşamasın diye tüm ümidini karısına bağlamış üzülmesin ki evladı da üzülmesin diye lakin maalesef seven sevgiyi hak eden değil hak etmeyen insanlara vermekte de üstümüze yok çok üzüldüm...
Bir insan kendi kendini ezmemeli. Her ne kadar seversen sev, hayatından çıktı gitti diye intihar etme lüksün yok. Ağla zırla, alkole vur kendini.. Derbeder ol ama canından vazgeçmek ne? Hiç acımıyorum bu tiplere.
İnanamıyorum şu an cuma günü izlemiştim bütün kesitleri adam yetim olarak büyümüştü ve baya üzülmüştü eşi gittiği için çok üzüldüm ya Allah rahmet eylesin.
Bir insanı buna sürükleyen kadın ne kadar kötü bi insandır tahmin edemiyorum. Bunun bedelini öderken bile aklının kesip de ders çıkartabileceğini düşünmüyorum. Yazık
Bağlanıyorsun çünkü net insansın onu dünyanın merkezine koyuyorsun her şey güzel olsun istiyorsun. Yapsan suc yapmasan suç. Hepimizin hayatında oluyor bu durumlar. Doğru insan kim bilmiyorum ama o vakte kadar yaşayıp tecrübe ediyoruz. Şimdiki zaman duygusallığı kaldırmıyor.
Sevgi değil acizlik durumuna dönüşmüş, bu adam yuva da büyümüş sevgisizlik, değersizlik hissi.. bize göre dünyanın en saçma derdi onun hayatının merkezi olabiliyor, Allah rahmet eylesin.
Büyük konuşmayı sevmem pek ama bu konu da netim. Eşim evi terk ederse televizyona çıkıp kendimi rezil etmem. Boşanma davası açar devam ederim. Yeterince ortalığa rezil olmaya gerek yok
Allah rahmet eylesin. Serkanın çok saf temiz biri olduğu çok belliydi. Yüreği fazla dayanamadı garibin. Bunu ona yaşatanlarin vicdani ne kadar rahat acaba?
Ah be kardeşim o çocuklar ne olcak Birxe yayına bağlanıp konuşuyor nasıl bir genişliktir. Kadına bu ızdırap ömür boyu yeter. Pideciyi neyse şimdi siteden atarlar beni.
Değmezdi hiç bir şey için haberlerde denk gelmiştim adama olan çocuğa oldu adam yetimanede büyümüş şimdi de çocuğu orada büyüyecek değermiydi be kardeş
Sevgi değilde daha çok namus olayından buna dayanamamıştır ama tabi biraz sevgide vardır işin içinde.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Olaya hakim değilim şimdi burada gördüm üzüldüm Benim merak ettiğim o kadın hiçbir şey olmamış gibi fırıncıyla sevişebilecek mi kalan hayatında yazık harbiden
Çocuğu da vardı ne şimdi bu ya! Çok üzüldüm hep böyle naif insanlae kırılıyor sonunda...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İnsanları kınamaya ne kadar da meraklısınız. Adam evliyken aldatılmış, ruh halini bilmiyorsunuz, yok yapılır mıydı, edilir miydi bir kadın için vs. vs. Tamam yaptığı doğru değil ama demek ki kaldıramadı ruhu bunu. Tek bir kadına sadık kalmış adam. Bir çoğunuz gibi sevgili değiştirmemis ki sık sık, sizin kadar profesyonel değil yani bu konularda. Herkesin sınavı kendine ağır.
:)) canın mı sıkkın ablam? kınamak? yapılır mı edilir mi de demedim. yaptığının doğru olup olmaması beni ilgilendiren bi şey değil, o an zaten doğruluğunu düşünebilecek bi psikolojide olsa 19 aylık bebeğini düşünür etmezdi. duyar kasma az bi boş yapıyorsun
Sitenin işleyişini senden öğrenecek değilim😄 Neyse bir gün ne demek istediğimi anlarsın sen de. Sana laf anlatmaya ayıracak boş vaktim yok benim. Kolay gelsin sana küçük hanım.
Abi aldatan kadının neyini sevmiş. Ben ne intihar edeceğim. Beni kaybettiğinin farkına varınca o intihar etsin. Günü vadesi dolmuş o bahanesi olmuş diyelim
Bu ecel değil ki intihar. Allah'ın intihar edenler için kulum bana gelmek için acele etti bende cenneti haram kıldım diyor. Ama şöyle de bir şey var intihar edenler son nefes sırasında imanlı giderse Allah onu cennetine alıyor yine çünkü kafir olarak ölmüyor ama imansız gittiyse yapacak bir şey kalmıyor ebedî cehennem
Şeytan bir gün Hz. İsa (Aleyhisselam)'ın yanına gelir ve der ki : -Ey İsa! Madem Rabbine bu kadar güveniyorsun, at bakalım kendini şu uçurumdan, seni kurtaracak mı? İsa Aleyhisselam zekasının hakkını verir ve : -Ey İblis! Kul Rabbini imtihan etmez!!! Der. Yani kısacası intihar etmek kişinin tercihi kendi eceli değil. Allah onun intihar etmesini kaderine yazdı diye bu kişi intihar etmiyor. Allah bu kişinin intihar edeceğini bildiği için kaderine yazıyor. Yani bu kulum ecelini beklemeden kendi canına kıyacak diye yazmış kaderine Allah. Ölen her kişinin ruhunu azrail zaten kabzediyor. Ecel ve intihar aynı şey değil. Ecel ölümün Allah'tan gelmesidir. İntihar ise Allah'ın cana kıymayın emrine karşı gelmektir.
@tamircik son nefeste şeytan geliyor imanını almaya. Son nefeste eğer şeytanın oyununa gelip imanını teslim etmediyse cezasını çektikten sonra cennete girecek. Ama teslim ettiyse geçmiş olsun ebedî cehennem. Mesela şeytan karısı kılığında gelip adamın imanını almak için kandırabilir. Şeytan son nefeste kişinin en çok sevdiği kişiyle bazen çıkıyor biz insanların karşısına. Eğer şeytanın oyununa gelirde imandan çıkarsan geçmiş olsun. Ebedî cehennem var. Yani bu sadece intihar edenler için değil biz eceli gelen insanlar içinde böyle. Mesela sekerat anına giren insanların canı öyle bir su çekiyor ki yeterki bir damla su başka bir şey istemem konumuna düştükleri için şeytan gelip Allah yok ya da hz İsa Allah'ın oğludur ya da Peygamberler yalancı dersen gibi imansız ölmene sebep olacak cümleleri söylemeye çalışıyor. şunu söyle sana bu suyu veririm diye elindeki tastaki suyu uzatıyor. Eğer şeytanın oyununa gelirsek hepimize geçmiş olsun. Bu oyuna gelmemek için güçlü bir iman Allah'a itikat lazım işte