Magazin Yasemin Özilhan mı yoksa Serenay Sarıkaya’nın mı ayna selfiesi daha güzel? TuruncuOjeli Takip Et FenomenBilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Bence Yasemin daha iyi, ya sizce? Yasemin daha iyi. Serenay daha iyi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yasemin Özilhan mı yoksa Serenay Sarıkaya’nın mı ayna selfiesi daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Zeynepanlamıyor Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Yasemin Özilhan her zaman çok havalı güzel ve sempatik Serenay bilmiyorum son birkaç yıldır acayip tuhaf ve kötü giyiniyor 0 0 Yorumla
Elif-TheQueen Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 92% +1 yıl Tarz olarak Yasemin Özilhan daha iyi ama ben Serenay Sarıkaya'yı daha çok beğeniyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben kişisel olarak serenay sarıkayayı beğendiğim için benim gözüme selfie'de de daha güzel gözüküyor 0 0 Yorumla
İhtilaliyiki Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Yasemin İlhan çok iyi poz vermiş ama ne giymiş öyle yaaa 0 0 Yorumla
hayyambukowski Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Serenayın olduğu her ankette serenay derim 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Magazin konusunda 335 cevap paylaştı. Al birini vur öbürüne 0 0 Yorumla
b4usleep Takip Et Xper 6 Yaş: 54 , eic 98% +1 yıl Serenay'ın her şeyi herkesten daha iyidir. 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Magazin konusunda 521 cevap paylaştı. Seranay 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ela daha iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yasemin Özilhan her zaman çok havalı güzel ve sempatik Serenay bilmiyorum son birkaç yıldır acayip tuhaf ve kötü giyiniyor
Tarz olarak Yasemin Özilhan daha iyi ama ben Serenay Sarıkaya'yı daha çok beğeniyorum
Ben kişisel olarak serenay sarıkayayı beğendiğim için benim gözüme selfie'de de daha güzel gözüküyor
Yasemin İlhan çok iyi poz vermiş ama ne giymiş öyle yaaa
Daha olgun olduğu için Yasemin
Serenayın olduğu her ankette serenay derim
serenay sarıkaya diyorum🌺👼💭💫
serenayı bir türlü sevemedim..
Al birini vur öbürüne
Serenay'ın her şeyi herkesten daha iyidir.
Serenayı beğenmediğimden diğeri.
yasemin daha iyi diyorum...
şaşırdılar bunlarda iyice
Seranayın giyimi 🤢🤢
Yasemin
#Hükümdar
Serenay Sarıkaya daha güzel.
Serenay Yatakta Çok İyi İş Görür 🔥
Serenay demek istiyorum ama giyimi🤮
İkiside birbirinden cirkin
Serenay daha doğal
Kararsızım ama yasemin bir tık daha iyi.
Seranay
Serenay bence
kıyafeti daha çok hoşuma gitti
Ela daha iyi
Serenay daha iyi
Serenayın
Serenay
Yasemin daha iyi
Serenayyy
İkiside değil
Yasemin'in 2005'teki hali
Serenat