Mesela edis, çocuğa çirkin demiyorum ama adamda ne çene var ne kaş var ne burun var, ne saç var ama dünyanın en yakışıklı erkeği gibi beğeniliyor, Türkiye'deki erkeklerin en az %70'i edis'den yakışıklıdır, edis gibi biri ünlü olmasa sokakta yüzüne bakan olmazdı ama ünlü olunca neden bu kadar abartılıyor. Ben erkeğim diye mi böyle geliyor bu edis gerçekten yakışıklı eleman mı?Gözünüzü seviyim kıskanıyorsun demeyin, şu heriflerin tiplerini kıskanmak varken edisin yüzünü mü kıskanıcam.
Ünlü insanlar neden ünsüz insanlara göre çok abartılıyor?
Bunu söyleyeceğim aklımın ucundan geçmezdi çünkü bu önyargıdan nefret ederim ama sanırım olay para 🤷🏻♀️ Ben edişi sokakta görsem ne tanırım ne bakarım 😂 aynı şekilde Ed Sheeran icin de geçerli adamda tip yok ama para var! Demekki bazı kadınlara cekici geliyor ( adamın sesi güzel gerçekten) Ama paralı diye beğenecek değilim kusura kalmasın
bu soruya benzer soru eski hesabımda sormuştum abartılmıcak ünlüleri abartıyolar yani ünlü olmak bişeyi değiştirmiyo sadece tanınıyolar hepsi o bu konuda o kadar haklısın ki ünlü olmadan önce onlarda bizler gibi sıradan insanlardı..
o konuda katılıyorum ama yorumlara bakınca bazı insanlar ilahlaştırıyorlar, yorum atanların çoğunun edis gibi sevgilisi olabilirdi bulunmaz hint kumaşı değil
Tabi olm orası öyle nedecen işte Türkiye’de herkesi abartıyoruz herkes gereksiz yere ünlü oluyor ennnnnnn basiti bir örnek vercem. Simge barankoglu kız Yılan korktunmu DİE saçma sapan cringe bi video çekti hayatı değişti çünkü abarttık beyaz showa bile çıktı a. yav kız bile dediki o video ne kadar kötü ya felan diyodu, tühaf bir ülkeyiz
Kim ilahlaştırıyor bilmem ama sesi güzel şarkıları da bana göre iyi istediğin kadar çirkin ve ya güzel ol yaptığın iş iyi ise insanlar tarafından anılırsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bunu söyleyeceğim aklımın ucundan geçmezdi çünkü bu önyargıdan nefret ederim ama sanırım olay para 🤷🏻♀️ Ben edişi sokakta görsem ne tanırım ne bakarım 😂 aynı şekilde Ed Sheeran icin de geçerli adamda tip yok ama para var! Demekki bazı kadınlara cekici geliyor ( adamın sesi güzel gerçekten) Ama paralı diye beğenecek değilim kusura kalmasın
bu soruya benzer soru eski hesabımda sormuştum abartılmıcak ünlüleri abartıyolar yani ünlü olmak bişeyi değiştirmiyo sadece tanınıyolar hepsi o bu konuda o kadar haklısın ki ünlü olmadan önce onlarda bizler gibi sıradan insanlardı..
Çok yakışıklı değil ama çekici. Farklı bir cazibesi var. Müzikleri, cinsel enerjisini yansıtıyor sanki.
orası doğru
Yani abartılacak bir seyi yok ama sempatik tatlı duruyor
orası doğru
Edis yakışıklı bence, kaş yok saç yok demişsin çoğu erkeğin recep ivedik tarzı kaşına bin basar.
tatlı yakışıklı ama sokakta bundan çok daha yakışıklı bir sürü erkek var
Ama bende çok beğeniyorum onu çünkü ses tonu çok iyi ve çok kibar sempatik tatlı
Ve kaş, saç, burun olarak iyi. yok demişsin de basbaya var
o konuda katılıyorum ama yorumlara bakınca bazı insanlar ilahlaştırıyorlar, yorum atanların çoğunun edis gibi sevgilisi olabilirdi bulunmaz hint kumaşı değil
burnu kemerli, şakaklarda açıklar var saçı düz değil ondan güzel saç stilleri yapamıyor, kaşı da normal bir kaş ne kötü ne çok iyi
Valla bilemem her türlü gideri var :D
ama kadınların böyle düşünmesi de güzel çünkü çok yakışıklı değilsek kimse bize tatlısın yakışıklısın demezdi 😂
Bunu hiçbir zaman anlamadım her zaman cevapsız kalacak galiba
Tamam haklısında sende anasnı s kmissin ama edis yakışıklı adam olm
Ama abartı olması lazım çünkü burası TR
burada biri ünlü ve yakışıklı ise ergenlerin hayali olmalı abartılmalı YouTube videoları gezmeli vs.
yakışıklı tatlı adamda, abartıldığı kadar değil onu demek istiyorum, yani metrobüse binsem onun yaşlarında 10 tane daha yakışıklı erkek bulurum.
Tabi olm orası öyle nedecen işte Türkiye’de herkesi abartıyoruz herkes gereksiz yere ünlü oluyor ennnnnnn basiti bir örnek vercem.
Simge barankoglu kız Yılan korktunmu DİE saçma sapan cringe bi video çekti hayatı değişti çünkü abarttık beyaz showa bile çıktı a. yav kız bile dediki o video ne kadar kötü ya felan diyodu, tühaf bir ülkeyiz
Kim ilahlaştırıyor bilmem ama sesi güzel şarkıları da bana göre iyi istediğin kadar çirkin ve ya güzel ol yaptığın iş iyi ise insanlar tarafından anılırsın
Hahahah ben beğenmiyorum edisi kıvançta bana yakışıklı gelmiyor mesela 🙃
Nerde lan o 70 lik kısım ben mi körüm
normal insanlar onlarda ya fazla abartmaları saçma
Cevap basit çünkü insanlar mal
Bir çok kişi tanıyor çünkü
Ünlü olursan kadınların gönlünü fethedersin
Kesinlikle haklısın kanka
Ünlü olduğu için olabilirmi
Alt tarafı ünlü sanki tanrı gibi ilahlaştırıyorlar.
Yok çirkin zaten.😀
Çünkü tanınıyorlar