Magazin Ünlü biriyle evlenmek ister miydiniz? rolyapamayanoyuncu9 Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 isterseniz kim bu ünlü? Güncellemeler1 yıl büyük konuşmak gibi olmasın ama bir ünlüyle evlenmezdim. Ünlü biriyle evlenmek ister miydiniz? Cevapla 17 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
istanbul34-34 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl mütevazi, merhametli, hoşgörülü biri ise olabilirdi.dizilerde çok hanım hanımcık kızlar görüyorum. 0 1 Yorumla istanbul34-34 1 yıl Tercihler arasında sen de var mısın 😊 Yorumla
ZorErkek23 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Ünlülerden biriyim benle evlenen de ünlü olacaktır Rabbim sonumuzu hayreylesin 0 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 57% 1 yıl Hayır ama Melis Babadağ ile tanışmak isterdim. 1 0 Yorumla
DONDUMDENEOLDU Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 96% +1 yıl Valla asla ve asla kimseyle evlenmek istemem. 0 0 Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. İstemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
mütevazi, merhametli, hoşgörülü biri ise olabilirdi.
dizilerde çok hanım hanımcık kızlar görüyorum.
Tercihler arasında sen de var mısın 😊
Ünlülerden biriyim benle evlenen de ünlü olacaktır
Rabbim sonumuzu hayreylesin
Hayır ama Melis Babadağ ile tanışmak isterdim.
Valla asla ve asla kimseyle evlenmek istemem.
Yok ben yapamam yok ben hayır.
İstemem
mehmet erdemle eveet
İstemem
Hayır.
İstemem
Olabilir,
Hayır
Barbara Palvin.
Hyr gerek yok
Hayır
Hayır istemem