Magazin Kim Kardashian sizce güzel mi? Törkişkafii Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Soru net arkadaşlar cevap da öyle olsun Güncellemeler+1 yıl Kimse beğenmiyorsan kim takip ediyor bu kadını 🤣 Kim Kardashian sizce güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bigudiistt Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Bugün ne güldüm mika raun'a ya. Diyor ki " ben araştırdım , biz lahmacun Türklerin dedik diye , kim Kardashian sinirlenmiş , doların yukseltilmesini istemiş Amerika'dan. " 0 2 Yorumla Törkişkafii +1 yıl Mika çok akıllı biri Bunu çok iyi kullanıyor takdir edilesi Yorumla bigudiistt +1 yıl Evet. Kimilerine itici geliyor ama ben seviyorum. Yorumla
hasan01aydin Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 90% +1 yıl Değil. Afedersiniz ama streç filme sarılmış dana eti gibi kadın. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kötü bir kadın değil aslında güzel bir kadın ama zeka olmadıktan sonra güzellik pek bir etki etmiyor 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Magazin konusunda 332 cevap paylaştı. KS deki karıların yüzde doksanindan kesin güzel. Ondaki yüz, ondaki kase yoktur buradaki kızlarda. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güzel Allah var işlem geçirdi evet ama kadın kemerlı burnuyla bile çekici biriydı zaten 0 0 Yorumla
Edaaaa_- Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Hayır değil yapma olmasına rağmen çirkin fizigide cok itici kendall ve kylie gibi olsaydi neyse. d 1 0 Yorumla
Ekatinnnn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hiç değil. Sadece yatakta iyi gider o kadar 0 0 Yorumla
Covid__2021 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl kımın neresınde 1 1 Yorumla Covid__2021 +1 yıl nereye baktıgına baglı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bugün ne güldüm mika raun'a ya. Diyor ki " ben araştırdım , biz lahmacun Türklerin dedik diye , kim Kardashian sinirlenmiş , doların yukseltilmesini istemiş Amerika'dan. "
Mika çok akıllı biri
Bunu çok iyi kullanıyor takdir edilesi
Evet. Kimilerine itici geliyor ama ben seviyorum.
Değil. Afedersiniz ama streç filme sarılmış dana eti gibi kadın.
Kötü bir kadın değil aslında güzel bir kadın ama zeka olmadıktan sonra güzellik pek bir etki etmiyor
KS deki karıların yüzde doksanindan kesin güzel. Ondaki yüz, ondaki kase yoktur buradaki kızlarda.
Güzel Allah var işlem geçirdi evet ama kadın kemerlı burnuyla bile çekici biriydı zaten
Hayır değil yapma olmasına rağmen çirkin fizigide cok itici kendall ve kylie gibi olsaydi neyse. d
Hiç değil. Sadece yatakta iyi gider o kadar
Bence abartıldığı kadar yok
kımın neresınde
nereye baktıgına baglı
Değil
Çirkin
Kalçası güzel bencede. Ama yüz güzelliği yok
Kalçaları daha güzel :)
Kalca ve göğüsler çok iyi
fiziği güzel sadece
Değil
Hiç güzel değil