Hera Aslan, yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı aranjör Ozan Doğulu ile ilişkisi hakkında konuştu. Muhabirlerin, "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Aslan, "Nikah konusunu ikimiz de hiç gündeme getirmedik. Ozan bana devamlı 'Eşim' diyor, ben de ona 'Eşim' diyorum. Çocuk yapmak için de evliliği beklemem" şeklinde konuştu.Muhabirlerle sohbet etmeyi ihmal etmeyen Aslan, "İnsanlar canlı müziğe yöneldi. Burada her türlü müzik yapılıyor. Ben de sahne sıramı bekliyorum. Z kuşağı bile artık 90'ları dinliyor dedi."ÇOCUK YAPMAK İÇİN EVLİLİĞİ BEKLEMEM" Ozan Doğulu ile ilişkisiyle ilgili konuşan Aslan, gazetecilerin, "Bu birlikteliğinizi evlilikle taçlandırmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi.
Ünlü isim, "3,5 yıldır beraber yaşıyoruz. Evli gibi sayılırız. Nikah konusunu ikimiz de hiç gündeme getirmedik. Ben de 'Evleneyim' düşüncesinde olan bir kız değilim çünkü ikimiz de çok iyi anlaşıyoruz. Hayat arkadaşıyız, hayatı beraber paylaşıyoruz. Bir gün gelir de evlenir miyiz, neden olmasın... Ozan bana devamlı 'Eşim' diyor, ben de ona 'Eşim' diyorum. O yüzden nikah beni çok açıkçası tolere etmiyor. Çocuk yapmak için de evliliği beklemem. Bunu söyledim diye insanlar beni yanlış anlayabilir ama zaten çocuk düşünmüyorum. Benim zaten 3 tane kızım var. Ozan'ın çocukları, benim kızlarım. Ablalarıyım, onlara ablalık yapıyorum. O yüzden çocuk yapmayı düşünmüyorum. Yaparsam da öncesinde evlenebilirim. İnanın, biz böyle şeyleri düşünmüyoruz. Biz sadece ilişkimizi yaşıyoruz. Güzel müzikler yapıyoruz, eğleniyoruz, kızlarımızla vakit geçiriyoruz. Bundan daha mutlu edici bir şey olamaz." açıklamasını yaptı.
Sen evlenmeden çocuk yapmayı düşünür müsün?
Hera Aslan: ''Çocuk yapmak için evliliği beklemem dedi!'' Sen bekler misin?
Çocuk düşünmüyorum zaten, evlilik de bir gün olur, o da tamamen pasaport olayı yüzünden. Yani sevgilim yabancı ve yurt dışında yaşamak istersek evli olursak her şey çok daha kolay olacak. Biz de 3 yıldır beraber yaşıyoruz eşim desem mi ki ona hhahaahahahaha
Düşünmeme bile gerek yok böyle şeyler bana pek uygun gelmiyor herkesin kendi bakış açısı ben biraz eskideki insanlarımız gibi düşünen hareket eden biriyim
Bana oyle saçma geldi ki, bir defa madem evli hayatı yaşıyorsun bir imzayı atmak bu kadar zor olmamalı. Ozan doğulu neden evlensin ki, parası var bu kadından ayrılsa illa yenisini bulur, çocugu var eski evlilikten , illa baba olucam kaygısı yok. Boşanmış cocuklu erkeklerin cogu evlilik dusunmuyor zaten, bence bu iliskide evliliğe yanasmayan taraf ozan dogulu , cunku zaten eminim cocuklarına eski esine yüklü bir nafaka ödüyor, maddi yükün altına girmek istemiyordur tekrar. Yani mantıksız değil mi madem karım diyor beraber yasıyor bir imza atmak zor olmamalı, kadın bigün evleniriz diye bekliyordur bence.
Guzel kadin dogru soyluyorsun gercek hayatta kezo olmayan kaliteli hayatni baskasina veren ama bunun icin sartlar sunmayan senin gibi kadinlar mutlu eder dogru kisiyi bulursa mutlu da olur..!
Olabilir, bebeğin babası, babalık sorumluluğunu aldıktan sonra imzanın bir anlamı yok. Kadının kendi hayatı, kendi kararı. Bize yorum yapmak düşmez. Mutlu olsun.
Ee iyi. Onu biz gibi " o..." Damgasi vuran birileri olmayacak tabi. Birini sevince suçlu oluyoruz biz neden? Çunku bizim kalbimiz yokz evleneceksek bile gorucu beklemek zorundayiz zaten. Türkıye de kadin olmak her açidan zor gerçekten...
Evet beklerim. Yani ben hala gelenekçiyim biraz. Bu ne ya biraz fazla abarttık bazı şeyleri bu toplumun da bir örfü adeti var hala. Çocuk yaptın adam aldattı kaçtı ne yapacan?