Dünya 2021 güzellik listesinin sıralamada ilk 4 ünü bu kadınlar oluşturuyor. Ona göre yorum yapın
Jennie (Chanel)
Jisoo (Dior)
Lisa (Celine ve MAC)
Rosé (YSL)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben jennie ve lisa yı begeniyrum kızlardan :)
diğer kzılarda tatlı ma onlar daha güzel bence :)
Hepsi birbirinden güzel hepsi mükemmel. Ben Jisoo diyorum ama diğerleri de cidden aşırı güzel.
Jennie = Chanel'in tanrıçası
Jennie ama dünya güzellik sıralaması popülariteye göre yapılıyor canım bunu da biliyor muydun?
Bir tanesi estetik cerrahlar tarafından ölçüler değerlendirilip yapılıyor. Diğerine de aday olarak seçilen ünlüleri oylamaya sunuyorlar. Yani popüler olsada listeye hiç girememiş ünlülerde var
Listeye girmek önemli değil ayrıca Blackpink üyeleri estetikli zaten
Jisoo değil
Jisoo'da göz estetiği var, gözlerinden yağ aldırmış
O Lisa jisoo değil
Jisoo da hiç estetik olmadığı için grubun yüzü
Hepsinde var zaten ama Jisoo'da da var
Estetik olmadığı için değil Kore güzellik standartına uyduğu için grubun yüzü
Grubun yüzünün doğal olması gerektiği için.. Göz ameliyatı Lisa ve Rosé de var Jisoo da bir şey yok
Tabii canım ona bakarsan Hwasa da doğal ama grubunun yüzü değil
Estetik yaptırmasını ayıplamıyorum ama olan bir şeyi olamamış gibi söylemen tuhaf.
Yabancı sitelerde araştır görürsün. Bp'deki en az estetik yaptıran Jisoo olduğu için doğal deniliyor ve Kore güzellik standartlarına birebir uyduğu için grubun yüzü. Kpop ta estetik olmamış idol olması pek mümkün değil zaten
Estetisyen araştırmaları ile kore magazinine defalarca çıktı. Ama jisoo nun doğal olduğunu söylediler. Onun dışında jennie nin ten, Lisa nın burun göz ve Rosé nin de göz ameliyatı olduğu söylendi. Ama jisoo ya şuana kadar kimse estetikli demedi
Jennie Lisa Rose sadece o operasyonları yaptırmadılar özellikle Lisa en çok estetik yaptırmış üye. Ama neye inanmak istiyorsan ona inanabilirsin
YG baba para dağıtıyor yaptırmıştır
Aynen
Rosé. (YSL)
Lisa
Jennie bnce