Kerem Bursin böyle bi açıklama yapmış. Bence iyice abarttılar. :D 2.5-3 yıldır da sarhoş olmuyorum demişş. Sizce de abartı değil mi?
Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin
Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin
Garip bir olay tabi ki ama o adam çok yurtdışında yaşamış orada büyümüş resmen orada genelde böyle hareketler yapılması normalse ayak uydurmuştur kafa da gidince normal oldugunu düşünmüyorum ama durum bu
Bu adam bi bana mı itici geliyor ya ne kadar önemli bir bilgi ne yapalım yani ağzıyla içmeyi bilmeyen kendini bilmezin tekiyim demiş özetle sokaktan biri dese ayyaş tacizci derler
Cevap
16Cevap
Bunu dedikten de birkaç ay sonra sarhoş haliyle soyunmuş vaziyette pozlar da çıkar eminim. Tam sansasyonel bir açıklama bu da üstüne tuz biber olur.
Belki bugünlere öyle gelmiş ve eski bir alışkanlığı bırakamamıştır. Sonuçta yaşlıların juri olduğu yarışmalarda, ajanslarda çıkıyorlar.
ahsha :D yiyosa İstanbul'un sote mekanlarında soyunmayı denesin :D ahsha Keremcan Bürmaz olmasın da sonra
İstanbul gibi bir yerde soyunursa esnafın napacağını herkes biliyor. O yüzden fazla sıkmasın genç arkadaşımız. :)
At yalanı keremcimmmm nasıl olsa her tanesine inanacak kadar mal kızlarımız da var bu ülkede. dd.. d
komik ya. soyunuyorum ne şimdi. insan kusuyorum veya saçma sapan konuşuyorum der.
Sarhoş olan herşeyi yapar o yüzden inanırım dediğine.
Zaten hayatı uçlarda yaşayan biri gibi duruyor, şaşırmadım
İkisi birden soyunuyorlar işte sevgiliside zaten ateşli catır cutur sevişiyorlar 😂
Kereme benden bir bira diyecek çok kadın var burada
😊
abart ya yorum toplamak için yaoıyor tendlere giresin diye 🌺🐣
değil olabilir, doğal bi durum. sarhoşsun sonuçta kendinde değilsin ya hani.
Ya bu çocuk Hande Erçel'le oldu oldu olalı çok mallaştı 😂
Doğru olabilir vücudu güzel ve bunu göstermeyi seviyor sarhoşkende bunu düşünmeden yapabilir.
Bana normal geldi djsjs
soyunsun ne güzel🤣🤣
Ne yapsak acaba şimdi tüh vah
Yaw bunları adam yerine koymayın
Mümkünse kerem bursin sarhoş olmasın 🤮
Ben de sanat için soyunurum
Saçma geldi bana. Hiç görmedik kendisini çıplak
Gündeme gelmek için palavra sıkıyorlar
Öylesini gördüm, bana tuhaf gelmedi.
o kadar umrumda değil ki
gündeme gelme çalışmaları.
Saçmalamış 🤮🤮😡😡😡
Konusulsun diye yapiyorlar
Fakir dese sıkıntı , kerem diyince waoww :)
Tüh napsak şimdi 😂
Peki bize neydi bundan soylemesi komik olmus
La bu @mk bebesini bi ben mi begenmiyorum.
Gündemmmm
Yazık bu adama
Mal 😂😂
Kaffaya bak
Allah kurtarsın
Desenize millet bayram etti. 🤗
İticiler ya
A. tal
tabii abartı
Kahkaha attım 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?