Zamanında Levent Kırca bunun tiplemesini yapmıştı. Ve dalga geçerek nasılda popüler olabilir onu çok güzle anlatmıştı. Bazı açıklamalarının haklılık payı var. Ama yine de ciddiye alınacak bir kişilik değil.
Okan Bayülgen e bir yere kadar tamam derim ama insanların netflix izlemesine de bilmem ne yapmasına da karışmazsın zira biri de çıkıp okan bayülgen programları izleyen bilmen ne değil midir de diyebilir... Herkesin özgür iradesi sen izleme ama bunu talep eden insanlara da üstten bir üslupla hitap etme.
Haklı. Bu tür uygulamaları ne için çıkardıklarını bildiği halde izleyenler var. Oynatılan dizi, film, programların %90 ı toplumu olumsuz etkilemek; yozlaştırmak, özendirmek, yetinememeyi aşılamak, uyutmak, tembelleştirmek için var. İstedikleri gibi de işliyor maalesef... Burada troll veya değil birçok soruyla karşılaşıyoruz; onların temelinde bu tür planlar var işte, bunları da boşuna yazıyorum ama benim fikrim bu şekilde.
insanın içinde bişey varsa olur bence saçmalık... ama bir loserlık varsa vergi ödemektir mq vergiyi öde ödeeeeeee ödeee öde... keşke gerçek karşılığını alabilsek...
@MistırSe tükettiğimiz içerik ne ise ona dönüşürüz. Bu ister 2 günde olsun ister 10 yılda. İnsan inandığı gibi yaşamayınca yaşadığı gibi inanmaya başlar. Yani içinde varsa olur demek; derinlerde olsa da her insan aynı özelliklere sahiptir fakat bunları dengelemek insanın elindedir. En basitinden erkek/kadın rollerinin günümüze nasıl yansıdığını oradaki içerikleri günümüzde nasıl arzulandığını görebiliriz.
Öncelikle seviyeli tartışabildiğiniz için teşekkür ederim, bazıları beceremiyor.
1. Herkes gibi düşünmek zorunda değilim. 2. Ben uygulamaların üretim amaçlarını söyledim. Bakın burası da belki doğru bir amaçla var veya kötü ama faydalı paylaşım yapanlar da var, abazanlar da var. Orası da öyle her türlü kullanılabiliyor fakat fayda için kullanan azınlık. Sanki netflix yokken kimse bir şey yapamıyordu... Dediğim gibi herkes aynı düşünmek zorunda değil.
kesinlikle haklısın squid game denen sıçmık çocukları etkiliyor kör değilseniz görürsünüz zaten gerçeği bir çok ülkede çocuk bu oyunu hatta yetişkinler bile bunu oynamaya denemeye başladı bir film bu kadar etkilememi insanları ama etkiliyor işte. https://www.youtube.com/watch?v=-Fyw5OAJaQc
Tam olarak katılmıyorum dediğine ancak şu netflix izleyenlerdeki boş havada kimsede yok genelde çoğu Türk dizileri boş şu boş bu boş diyen kafada kendi yaptıkları herşeyide kutsallaştırma kafasında ne yazık ki. Renkler ve zevkler tartışılmaz diye bir söz vardır sonuna kadarda katıldığım bir söz. Keyfim ister sabahtan akşama kadar Netflix izlerim keyfim ister Aşk-ı Memnu, Kiralık Aşk, Adını Feriha koydum izlerim keyfim ister Müge Anlı izlerim keyfim ister belgesel izlerim keyfim ister makyaj, burç, fal, yemek videoları izlerim ben ve keyfimin bileceği iş kimseyide ırgalamaz net. Hiç bir şeyi izlemek hiç kimseyi üstün, modern, bilgili insan yapmaz bunlara göre insanları kategorize etmeyi çok saçma buluyorum. Modernlik, bilgililik, üstünlük, insanlık düşüncelerdedir.
bu adamın aşırı frankofon tavırları beni çok sıkmaya başladı ya. insanlar zaten dapdar alanlara sıkıştı, biraz kafa dağıtabilmek için bir şeyler izlemek istiyorlar doğal olarak. bu mu battı aşırı entelllektüel abimize? napalım reis ne izleyelim? hdfilmcehennemi'nden mi izleyelim dizileri filmleri? programına katılan herkesi yalayıp arkalarından ahkam kesmiş bir televizyon programcısı olarak biraz salsa mı acaba? ilgi çekeceğini bilse düz dünyacı bile kesilir başımıza. kendini entelektüel görüp diğerlerini avam sınıfına dahil eden lakin tüm hayatı boyunca tek yapabildiği bir show programı olan garip biri bu adam. yaptığı işin temelde ibo show’dan pek bir farkı olmamasına rağmen kendini üst sınıftan sayan bir aydın replikası.
Yani Okan bey insanlar sizin doğrularınıza ve inandıklarınıza göre yaşamak göre değil kusura bakmayın. Artık karşınızda öyle her şeyine karışabileceğiniz bir kuşak yok. İnsan istersen Netflix te takılır. İsterse camide sürekli dua eder. Bu kişinin hür iradesi ile alakası.
Bunu yargılamak ya da eleştirmek sizlere kalmadı üzgünüm. İnsanlar istedikleri gibi yaşayacak. İstediği yere gidecek ve istediğini izleyecek. Sizde çenenizi kapatıp olan biteni seyredeceksiniz. Sizin zamanınız bitti. Kusura bakmayın artık modanız geçti.
Netflix izlemek eziklik değil ama ondan başka bir kaynak bilmemek ve sadece ordan izlemek eziklik. Bazen birine bir film öneriyorum "Ama Netflix'te bulamadım." diyor. Bütün dizi ve filmlerin orada olduğunu mu sanıyor yoksa araştırmayı mı bilmiyor bilmem artık.
Bu netflix i nasıl izlediğine bağlı. Ben de çok izlerim ama izlerken ülkelerin kültürlerine, yaşadıkları sorunlara dikkat ederim. Bir dizi ya da film diye geçmeyin. Her ülke dizisinde ya da filminde kültürünü bırakıyor. Bunun dışında çok güzel belgeselleri var ki çok şey öğrendim.
Film izleme portalları Müzik dinleme portalları Fotoğraf video portalları
Bunlar için para alan her uygulama saçma
Film dizi izliceksem gerekirse beklerim nete düşmesini izlerim bedavaya veya sinemaya giderim
Müzik için açarım youtube
Bu ne lükslük arkadaşlar bakıyorum herkes bi netflix spotify indirmiş ucuz ya diyip aylık 40-50 lira para veriyor tamam 40-50 lira çok bişey değil ama boşuna vermek nedir ya
Aynen dogru soyluyor, kapitalizim ve yeni nesilin robot olmasindan dolayı kim ne yaparsa bir ozenti gibi aynısını yapmya çalışmasından hep ayni seyler kahveden anlamiyorlar elinde kocaman bardak canım canım şeyler ne moda ise ise ne popolizm ise onu yapıyorlar...
güzel türkçemiz varken ingilizce kelime kullanmak ne oluyor peki hiç sevmem zaten bu adamı tek becerebildiği milletle dalga geçmek asıl loserlar bu adamı izleyenler ve buna gülenlerdir net
Bu okan niye gelene gecene saydiriyor boyle? Gecen sefer tiktok konusunda hak verdik ama netflix ne alaka simdi? Youtube izlemekte eziklik whatsapp kullanmakta sacmalik falan der yakinda. Seni mi izleyelim kral🙄
Okan Bayülgenin kendisi en büyük loser dır. 15 yıldır ilk kez bir röportajını okudum. Unutuldu gitti, gündemde kalabilmek için Netflix'in adını kullanıyor.
Bu adamdan nefret ediyorum insanları küçümseyip asagilamaktan başka bisey yaptığı yok.. seveni var mı gerçekten çok merak ediyorum kalıbımı basarım sırf insanlar içindeki mazoşisti evcillestirmek için bu adamı izliyorlar. Adamdaki zeka kalbi yonetmekle kodlanmış öyle ki içinde duygu esamesi yok. Böyle kişilikler beni her zaman kaygilandirmistir.
Ya ben bu adam kadar yenilikten nefret eden biri görmedim fjjsjf loserın büyüğü kendisi aslında, tam mağara adamı kesin evde televizyon izlemek yerine radyo dinliyordur bu hala mk :D
Bizim diziler de iş olsa , netflix izlemeyiz ki. En iyi dizi nedir diye anket yapsalar millet '' ezel '' cevabını verecektir. 6 yaşında ki cocuğun zekasına uygun bizim dizilerimiz. İçerdeydim diyip , balıkcıyı dize getirmemiz yok mu.
Okan Bayülgen neden çoğu zaman saçmalıyor? Ama loser'lik galiba şu açıdan diyor, bazı insanlar 7/24 sadece Netflix izliyor ve başka hayatları yok açısından loser'lik derse doğru derim.
Loser olmak iyidir ama. Kötü algılamadım ben. Kafa dağıtmaya da ihtiyacı var insanın. Netflix olmaz başka bişi olur. Severim Okan abiyi. Akıllı adamdır.
Ya ciddi olamazsın bu adamın tutulacak yeri nereden tutsan elinde kalır bir tıp zaten altın kelebek ödül töreninde diriliş Ertuğrul ekibine sorun çıkartıgında tanımıştım kendisini sundu showlar ve yaptığı programlar aşırı derecede berbat hatta bir keresinde kazayla makina kafa adlı programı gece karşıma çıkmıştı bende o kadar berbat bir şeyi izlemeye dayanamayıp molfix külot bezi reklamı açıp onu izlemiştim en azından daha yararlı ve daha eğlenceli bebek bezi reklamı bile onun programlarından tam bir zaman israfı gerçekten
ben hiç izlemedim izlemiyorumda zaten genel olarak ekrana kapılmak iyi birsey değil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şu anlamda ise katılıyorum; normalde dizi film izlemeyen tipler netflix furyası çıkınca izler oldu. Sırf netflix izliyor olmak için izleyen tipler vardır eminin. Bir dizi film platformundan öte popüler kültür olarak yansıtıldığı için bir noktada loserlık oldu bence de
@xCuppycake Boştan kasıt kendisinde biriktirdiği onca entelektüel veriyi bir şey ortaya koymakta kullanamamak. İyi eğitimli, yetenekli biri olabilir. Ama ergen ve üniversite öğrencilerine hitap eden televizyon programları yapmak, üçüncü sınıf filmlerde rol kesmek dışında bir şey yaptığı yok bu adamın. Çok iyi bir seslendirme sanatçısı bir de.
Sürekli konuşmaya çalışıyor ama öyle olmaya uğraştığı kadar güçlü bir zihne sahip değil, yaşı da ilerledi
Sen kimsin de televizyoncu halinle millete looser diyorsun diye sorarlar diye düşünmeye tenezül etse bu hale düşmez.
Televizyon olmasa ne yapacaktı merak ediyorum Okan Bayülgen.
@Ragnar_Lodbrok fotoğrafçılık yapmaya devam edebilirdi Teoman ve Okan ve hayko başka kafada bu adamlar zeki ve istediği herseyi yapabilir turkiyeye de iyi televizyonu kötüyü elestire eleştire getirdi Okan bence özel birisi
Looserlık saçma olmuş. Ama fakir tesellisi olduğu kesin. Bu kdar paraay bu kadar eğlence fazla 😄
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu adamı da izleyenler bence loser. Hiç sevmem kendini bir b. o. k zanneden enaniyetli birisi. Ama İbo Show a çıktı kendisi. Birde imparatoru çok beğendi.