Estetikli hali guzel evet bide baygin bakmasa daha guzel olacak
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hande Erçelin gözüne bakmayacan köküne köküne köklemek gerekiyor şımarık teki ya çok gevşek davranıyor zorla spermlerimi fotolarına bakarak attırıyorum şimdi sapık mısın Diyecek Olursan sapık değilim sadece tahrik ediyor
ama bu kız bence Daha çok azdırıyor ohh var ya Elimde Olsa kucağımda ziplatirim handeyi bu kız Şımarık ya illa kokletmek istiyor
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bi kere s2kmek isterdim ilerisi degil.
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dimi dimi Bende Çok İsterim bu Hande Erçelk s2kmek fena Azdırıyor ya günde kaç posta atıyorum şımarık yırtık kız zaten illa gelin S2kin diyor vajinasi nasıldır acaba Hande nin
Nasıl la 😅 neden kara olsun ki kız kara değil ki bence güzeldir off tam girmelik kışkırtıyor bu kız yapma dese bile üstüne bi otururum köklerim ağız yüz oluk oluk beyazlar içinde doldururum
Ne 30 yılı be hazır şimdi taze iken bak kolayı şu bu kız elbet tek olacak takip edecen hazırlıgi yapcan ağzını kapatıp tenha yerde çıplak edecen sonra kobrayi çıkarcan hemen şap şap köküne köküne sokcan sonra Memisleri emcen yala yala boşalma geldi köküne vurarak bosalcan bitti mi Biter mi hiç dinlenice devam ağzı yüzü oluk oluk olcak o zaman ne yapar bağlı halde uyanınca üzerinde meniler görse kimse yok çıplak bağlı da ne yapar
Dalga geçme onun sana bana yazmayacağı hepimiz biliyoruz sen planıma cevap ver Gizli tenha yerde çıplak edip eli kolu bağlı duzmek nasıl olur uyanınca dolleri görünce ne yapar acaba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Estetikli hali guzel evet bide baygin bakmasa daha guzel olacak
Hande Erçelin gözüne bakmayacan köküne köküne köklemek gerekiyor şımarık teki ya çok gevşek davranıyor zorla spermlerimi fotolarına bakarak attırıyorum şimdi sapık mısın Diyecek Olursan sapık değilim sadece tahrik ediyor
Buna varana kadar ne güzeller var
ama bu kız bence Daha çok azdırıyor ohh var ya Elimde Olsa kucağımda ziplatirim handeyi bu kız Şımarık ya illa kokletmek istiyor
bi kere s2kmek isterdim ilerisi degil.
Dimi dimi Bende Çok İsterim bu Hande Erçelk s2kmek fena Azdırıyor ya günde kaç posta atıyorum şımarık yırtık kız zaten illa gelin S2kin diyor vajinasi nasıldır acaba Hande nin
karadir knka oyle guzel degildir yuzunun hatrina iste
Nasıl la 😅 neden kara olsun ki kız kara değil ki bence güzeldir off tam girmelik kışkırtıyor bu kız yapma dese bile üstüne bi otururum köklerim ağız yüz oluk oluk beyazlar içinde doldururum
Bacaklara Bak be tass düşünsene bacaklarınA sürtünunce ne olur kızın
yok kaldirmiyor benimkini sönük duruyor.
Ama s2kmek İsterdim dedin vazmi geçtin 😅
gecmedim niye geceyim 2 oksasa uyanir.
Vay ak 😅 sence bu kızı s2kmek istesek nasıl yaparız elinde sonunda yalnız kalacağı olur yani
şimdi napiyoruz biliyon mu 20 bin dolara çeyrek bitcoin aliyoruz 30 yil sonra oluyor 1 milyon dolar. o zaman veririz parayi hallederiz.
Para verince oda amini verir mi😅
Ne 30 yılı be hazır şimdi taze iken bak kolayı şu bu kız elbet tek olacak takip edecen hazırlıgi yapcan ağzını kapatıp tenha yerde çıplak edecen sonra kobrayi çıkarcan hemen şap şap köküne köküne sokcan sonra Memisleri emcen yala yala boşalma geldi köküne vurarak bosalcan bitti mi Biter mi hiç dinlenice devam ağzı yüzü oluk oluk olcak o zaman ne yapar bağlı halde uyanınca üzerinde meniler görse kimse yok çıplak bağlı da ne yapar
mesaj attim ona simdi 30 yila hazirlan dedim.
Böyle çıtıri s2kmek le doymak zor olur işin komple bitince başka adamları getircen o zaman ne olur acaba Hande Erçel
evet simdi cevap vermis 30 yila ben follos olurum kizimi veririm diyor bende tamam diyorum. isi bagladim.
Dalga geçme onun sana bana yazmayacağı hepimiz biliyoruz sen planıma cevap ver Gizli tenha yerde çıplak edip eli kolu bağlı duzmek nasıl olur uyanınca dolleri görünce ne yapar acaba
güzel giyiniyor seksi
Neresine akıtmak istersin peki
oha
Ne Oldu İstemez misin yoksa 😅
Güzel kadın
Aynen adamı fena rahatlatır
Hayalimdeki kadın
Nasıl yani ne hayalî olarak peki 😅😉
😅😅😅
Sadece s2ksde kullanacan handeyi gorsen düzer mısın