Japon aktörler Türkiye'de pek tanınmıyorlar. Normalde dünya çapında genel olarak tanınan oyuncular da Türkiye'de pek bilinmiyorlar. Ama ben Sakurada'nın hak ettiğini düşünüyorum. Hem oyunculuğu çok güzel. Hem de acayip yakışıklı. Ama kore özentisi büyük bir kitle var ve sırf koreli diye cringe saçma sapan hareketler yapan, oyunculukları da birbirinden kötü oyuncuları izliyorlar. Anlayamıyorum anlam veremiyorum üzgünüm. Bu çıtır burada dururken onların sıkıcı oyunculuklarını izlemek mi... Yok kalsın.
Türkiye de ise Kütahya simav diyorum ( kütahyalı değilim) Simavlı çok yakışıklı tanıdığım oldu Ben hayatın da aynı memleketi olup Bu kadar yakışıklı görmedim Acaba simavin yakisikliklari hep bana mı denk geldi dersin 🤔🤔🤔🤔
bilmem ama yakışıklılık göreceli kavram üstelik şöyle garip bir şey var erkeklerin gözündeki yakışıklı erkekle kızların gözündeki yakışıklı erkek profili bazen çok uzak olabiliyor tıpkı erkeklerin güzel bulduğu kızları , kızların güzel bulmaması gibi
Kesinlikle özellikle fizikleri çok hoşuma gidiyor incecik ve zarifler. Her giydiği kıyafetleri çok zarif taşıyorlar. Onlar gibi olmak isterdim ama Hwasa biraz daha yakın bana kilo konusunda basen, bacak falan o yüzden Hwasa biraz beni teselli ediyor 😅
lisa kilo aldı ama bu yıl yağ olarak değil ama baya kas yaptı bacaklarına kollarına kalçasına falan şu an ki fiziği ef sa ne en beğendiğim fizik onun ki bacakları eskiden inceydi ben pek sevmiyordum bu hali daha iyi bence