Ne diyorsunuz bu işe?

Arkadaşlar bu kişileri zengin edenler bizleriz diye genelleme yapmayın ben sayfalarına girip bakmıyorum bile hatta instagramı sildim kullanmıyorum sırf şu vasıfsız insanları görmemek için ama tr de ünlü olmak çok zor degil vasıfsız olmanız saçma sapan hareketler yapmanız ünlü olmanızı sağlıyor beyin aranmıyan bir dal
O yüzden tr hiç gelişmiyor o yüzden başka ülkelere hep özenerek bakıyorlar bu kafaylada daha çok bakarlar..
z kuşağı çok akıllıyız diye tabir ediyor kendini onlardan da bi bk olmaz sabahtan akşama kadar tiktok insatgram içki içiyim hawlı oluyım bu kafadarlar yok ya nasıl bi ülkeye düşmüşüm aw yaa allahtan gidiyorum da yoksa çekilmez bu kadar salagn içinde (herkesi kastetmiyorum içinde çok Zeki insanlar var onlar baştacı ama 5 kişiden 3 ü böyle salk beyin yoksunu)
Rachel Araz aralarında en kaliteli kadın. Kendini kanıtlama çabası yok. Zaten kültürlü görgülü bir kadın. Diğerlerinin onun yanında ne kadar avam kaldığını dikkatli incelediğinizde görebiliyorsunuz. Bence hakediyor kazandığı paraları. Filtreli ürün tanıtımı yapan danla ve duygunun işini hakkıyla yaptığını düşünmüyorum. Aslına bakarsanız kaoslardan dolayı bulundukları konumdalar. Ama Rachel Hanım öyle değil.
Meslekleri bu bir şey diyemiyorum. Sadece dileğim umarım ihtiyaç sahibi çocuklara yardım ediyorlardır. Belki de ediyorlardır bilemiyorum ama umarım ediyorlardır. İnstagramda sma hastası çocuklar kampanyalar düzenliyorlar. Her biri bir çocuğun elinden tutabilse hasta cocuk kalmaz.
Ne kadar kızsakta, söylensekte, haksızlık desekte sonuçta bu insanlara bu paraları kazandıran yine bu toplum.
Arz talep meselesi bu işler. O yüzden diyecek fazla bir şey yok bence. Enayiliğimize doymayalım.
Cevap
28Cevap
Bir post'a karşılık 180 Bin TL öyle mi? Vay canına. O kadar öğrenci okumak için boşuna yırtınıyor. Okuyorlar, mezun oluyorlar, iş hayatına atılıyorlar yine de bu kadar kazanamıyorlar. Diyecek söz yok...
Genclerimiz bosa okuyorlar doktormus avukatmis ogretmenmis ne gerek var influencer olsunlar bak adamlar hicbir sey yapmadan zenginler 🙄 adalet? Esitlik? Muhtesem yaa
Ne vasıfları var ya sevgilim sabah 8de çıkıyor akşam 9da geliyor bu gün hafta sonu bir hastası için şimdi kitaplara, hocalarına danışıyor adamın aldığı para 50bini bulmuyor nasıl paralar bunlar kim bunlar ya
Sevgiline söyle benide alsın bende aynı saatler arası çalışıyorum haftasonu bir pazar tatil aldığım para 5.200 yani sevgilinin %10 u sen ayrılırsan ben evlenirim o adamla 😂
@AciTRaiN92 sevgilim beyin cerrahı
Ama bu kitleyi yaratan yine dünya halkı. Bunlara laf edip bunları takip edenler kendilerine ne kadar zekada geri olduklarını sorabilirler.
Yazık.. insanlar okumak için çalışmak için mücadele ederken bunlar hak etmeden para kazanıyorlar böyle asalaklara para kazandırıp sonra yaşadıkları lüks hayatı izleyen enayilerde ayrı bir trajikomik..
Tek faydaları kendilerine ülke de zeytin alamayan insanlar var yazık ne diyim boş insanlara para kazandırıyor millet bi beyhan budak bu kadar ilgi çekmiyor oysa adam faydalı şeyler paylaşıyor.
Boşuna üniversiteyi yarım bırakmamış bunlar..
Şu hâle bak
Bende okulu bıraktıkları için "enayi" derdim
Enayi olan bizmişiz
(Enayi olma şoku jdjkd)
Diyecek söz bulamıyorum ki🙄 biz o kadar çalışalım okuyalım bunlar oturduğu yerde milyonları alıyor nerde adelet
Instagram da bosuna mı millet orasını burasini açıyor fenomen olmak için
Normal görüyorum. Firmaların amacı olabildiğince çok kitleye ulaşmak ve firmalar bu kitleye ulaşmada kesenin ağzını hayli açıyorlar
Millet kolay yoldan yolunu bulsun bende kpss ile boğuşup hayatımı üç kuruşa garantilemeye çalışayım hayat cidden adaletsiz.
Millet asgari ücretin altında iş bulamıyor intihar ediyor bunlar ne yapıyor bu para geliyor!
bu kişileri zengin edenler yine bizleriz. bir doktor o kadar emek veriyor saatlerce ter döküyor aylık maaşı bu kadar değil. yazık çok yazık.
Kesinlikle öyle ben doktorum ilk aldığım maaş 890 lira yalan değil koca sene 48 saat nebet tuttum 890 lira şimdi 5bin
haram olsun diyorum bunları bu duruma getirmeleri yazık
Bu 1 paylaşım youtubedaki video paylaşımları mı?
Oh ne ala memleket hiçbir şey yapma para kazan bunları beğenen harbi enayi
ismini sadece gündem olduğunda duyduğum birisi. hayranı çok demek ki:)
Vasıfsız, normal şartlarda iş sahibi olması çok zor olan insanları zengin etmiş halkımız diyorum.
İyiymiş valla. Bizde asgari ücret almak için 12 saat*30 gün çalışalım. 🙄
Böylelerini kimse izlemez bunları adamdan sayan olmaz zaten tek meziyetleri saçmalamak
Bomboş paralar bomboş insanlr 5-10 sene sonra hatırlanmayacaklar
Bu ve bunun gibi sosyal medya soytarılarını takip edip izleyenin beyni yoktur
Takipçileri enayiyse bunların yapacağı bir şey yok. Onların yerinde kim olsa aynı şeyi yapar.
Asgari ücret almaktan iyidir 😄 sponsorları var reklam alıyorlar olabilir
Allah daha çok versin ayakta duran qühüçlü qadin bunlar
yanlış bilgi bir paylaşımdan bu kadar kazanmıyorlar sponsorlu ya da iş birliği yaptıklarından bu kadar kazanıyorlar
Hep böyle gidecek değil. hem orasını burasını açıp kolay yoldan para kazanıyolar. herşeyin bedeli var.
evet iyi paralar kazanıyorlar ama bu kadar yuksek paralar kazandiklarini sanmiyorum post başına.
Bence bir yanlışlık vardır ya 180 bin büyük bir para. bana pek inandırıcı gelmedi
Gerçekten bir fotoğraf başına bu kadar para aldıklarını düşünmüyorum
Haram paralar qksjs bunu yapanda halk , insan akıllı olsa gereksiz şeyler bu kadar değer görmez ancak değerli olanlar değer görür
Hepsi haram para onların ve bu insanların hiçbir vasfi yok onları bu hale getiren bizleriz suç bizde yani onlarda değil
Bu paraları olara kazandıran vatandaş değil mi :D kimi kime şikayet ediyoruz
posttan para alindigini sanmam. reklamdan aliyorlardir
enayi bi toplum oldugumuz icin gayet normal rakamlar
bu malları destekleyenler sevinsin.
Garibanın yüzü güler mi
Eee beyinsizler sağolsun
Eşek olduktan sonra semer vuran çok olur
Biz boşa çalışıyoruz 😃
Onlarda suç yok kazandıranlar düşünsün.
hayirli isler bol kazanclar
Bizse 7-24 çalışalım ay başını zar zor getirelim
Giyin giyin foto at jejsjsjjeh
Takip etmiyorum da ilgilenmiyorum da.
Keriz bulmuş silkeliyorlar yesinler 😄
ne paylaşımı nasıl anlamadım
boş işlerle uğraşmak lazımmış zamanına..
ben böyle dünyanın... diyorum
Sana faydası yoksa neden sordun
Ne diyelim ballı lokma tatlısı
Masak mali sube ne is yapar bu memleket de
Hak etmiyorlar hiç
Psikoloji bozucu
Kazansın bizene
Boş işler
Oha çüş
Enayi gibi takip eden sizsiniz
Kıskanmayin
Izlenmeden mi