Magazin Tamer Karadağlı’nın ayakkabı takıntısı! Evde ayakkabı giyiyor musunuz? u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Ayak görmekten hoşlanmadığı söylenen oyuncunun, kendi ayakkabılarını da sadece banyo yaparken çıkardığı söyleniyor. Ünlü oyuncu, ayakkabısını çıkartmasını isteyen arkadaşlarının da kapısından geri dönüyor, evde ayakkabısını çıkarmayan oyuncu, eve gelenlere de ayakkabı çıkarttırmıyor. https://www.mynet.com/tamer-karadagli-nin-ilginc-takintisi-arkasina-bakmadan-kaciyor-364052-mymagazin Tamer Karadağlı’nın ayakkabı takıntısı! Evde ayakkabı giyiyor musunuz? Cevapla Ayakkabı Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Giyilmez ya ben dışarıda zor giyiyorum.Sıkar bir kere daraltır adamı ayakkabı.Bana öyle oluyor mesela hatta bazen Acun gibi bazı toplantılara terlikle tişörtle falan gidiyorum :D 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Takintili olmak çok kötü ev rahatlıyor özgürlüktür evdede ayakkabı olmaz sevmiyorum izin vermem 🤗 1 2 Yorumla Sunrise_sunset_ +1 yıl Teşekkür ederim 🤗 Yorumla u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ +1 yıl Rica ederim :) Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzel Allah'ım kimine ayak, kimine ayakkabı, her kuluna başka türlü takıntılar lutfetmiş😂😂 2 0 Yorumla
geceninlordu1 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bu şahıs gül hibiy arzu yu aldattı 5 para etmez kisiligi 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bence kendi ayaklarını beğenmiyor numara yapıyor hoşlanmıyorum ayak görmekten falan😂 1 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Adamın evi klimalı tabi ayakkabı çıkartmaaz 1 0 Yorumla
Altinbasakk Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl İlginc😕yok oyle takintilarim cok sukur 1 0 Yorumla