Güncellemeler
+1 yıl
Aslında bu kıyası yapmam bile Zehra güneş'e hakaret, Kız dop doğal tek estetiği yok güzelliği Allah vergisi Hande Full estetiklli kokonaa. Dudaklar dolgu, yüz bisektomi daha neleri var kim bilir. Yani Estetikli kadınlarla Doğal güzelleri kıyaslamamız çok saçma arkadaşlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
zehra abartılıyor ama tatlı kız. hande hiç çekici deği ya
Aynen çok itici hiç beğenmiyorum Zehra Bencede abartılıyor ama Hande den daha güzel bence
Hande eskiden güzeldi simdi cenesini sivriltmis kafa sekli garip olmus. Millet hep bazlama diye dalga gecti kizla..
Zehra hem güzel hem tatlı hem sempatik
zehra güzel kızda arkadaş kızın boyu 1,97
Zehra Güneş. Ama bana göre en güzeli Meryem Boz.
Zehra daha natural duruyor
ZEHRANIN YANINDA HANDE SÖNÜK KALIYOR AMA HANDENİNDE BAŞKA Bİ HAVASI VAR AMA ZEHRA DAHA GÜZEL
Zehra güzel de handeyi geçemez Hande net en güzel şu an
Geçti bile kıza Yabancılar bayıldı Dünyaca ünlü basketbolcu bir adam Instagram da ekledi 😂Zehra daha güzel ve doğal
Hande Erçel bence efsanevi güzellikte. Şeker gibi yüzü var
Zehra güneş daha güzel, Daha çok para kazanıyor 22 yaşında servet sahibi oldu. Koreliler, İngilizler hayran kaldı bebek yüzüne Hande estetiklli biri ayrıca sahte güzelliği var
Estetikli güzeller sahte güzellik olmuyor ki sonuçta estetikli hali de yine onun yüzü.
Onun yüzü değil başka bir yüz o, bir burunla bile yüzdeki tüm karakteristlik özellikler gidiyor. Hande normal de bazlamaa ama estetik sayesinde Başka bir yüzle geziyor Zehra'nın güzelliği Allah vergisi boşuna Dünyada ilgi cekmedi yabancılar öldü kıza nasıl doğal bebeksi güzellik diye
Hande bence şişiriliyor reklamı yapılıyor sürekli sıradan biri ama zehrayı yabancılar beğeniyor o yalan değil zaten Zehra güzel kız bence
Zehra daha güzel geldi
Zehra tabii ki
Zehra favorim
Zehra güneş
Zehraa
Zehra
Hande.
İyide bizene ki kim gozelse
La bize. ne
Hande ercel
zehra güneş güzel
Zehra Güneş
Hande tabikide :)
Hande
Hande daha güzel.
Estetikle bile daha güzel değil
Güzellik görecelidir bu senin görüşün sence Zehra daha güzel bence Hande daha güzel.