Eskiden tabak suratta olsa bir sevimliliği, bir sıcaklığı vardı ama şu an estetikle çok çirkinleşti bence Kamboçyalı erkeklere benziyor 😂Medya bunu balon gibi şişiriyor güzel diye 😂Ortada güzelliği bi tek ben göremiyorum sanırım babası mafya herhalde herkes yagcilik çekiyor daha şimdi böyle 30'a gelsin yüzüne bakılmaz
bu tarz estetik operasyonlar moda olunca yakışsa da yakışmasa da illa yaptırıyorlar modaya uymak için. Birkaç sene sonra güzellik anlayışı değişirse ne yapacaklar merak ediyorum. yaşlanınca yüz zaten çöküyor gitmiş bide yanaklarını aldırmış Allahım akıl fikir ver.
Dudak kaldırma operasyonu yapmış diyorlar geçen ağzını kapatamiyordu bir röportajda. Ohoo bunlar herşeyi yaptırsın sonra güzelim diye geçinsinler diğer estetik yaptırmayan kızlara haksızlık. Bide bazı erkekler onları övüp ünlü olmayan kızları gömüyorlar
Keremle bayram kutsalmislardi video da yemin ederim korktum Hande den. O gözler alık alık ölü balık gibi ağız kocaman yanak yok yüzü buruşuyor şaftı kaymış millet hala güzel diyor sokakta gördüğüm en sıradan kız bundan güzeldir bence hayır oyunculuğu olsa abartsinlar derim kıytırık yaz dizisi oyuncusu neyini abartıyorlar Türkiyem bu kadar Vizyonsuz ya ömürlerinde kadın mı görmediler
O abartan erkekler de handenin erkek versiyonular. Handenin o alık bakışlarına ayrı bir sinir oluyorum ya bilerek yapıyor bence öyle çekici olduğunu sanıyor Türkan Şoray özentisi. Geçen kurallarınız var mı diye soran muhabire oyunculuk öyle bir şey değil bence dedi çok bilmiş bir şekilde😂😂 handeye bak sen sanırsın çok iyi oyuncu, torpilli gıcık. Türkan Şoray’ın kuralları vardı ama efsane bir oyuncuydu. Bizi oynatsalar handeden daha iyi oynarız ya ama işte onun torpili var