dış görünüşü için insan canından bir parçayı nasıl bırakabilir hiç mi annelik duygusu oluşmadı bu kadında birçok üvey anne bile evlatları için canı pahasına savaşıyor yazıklar olsun böyle bir kadına anne demiyorum diğer gerçek annelere saygısızlık etmiş olurum
bunlar boşanıyor. herhalde kocası çocukların hepsini istemiş silikon bu olayı farklı bir yöne çekmiş. kadının işi var mı çocuklara bakabilirmi ailesi destek çıkarmı onu kimse düşünmemiş. kadının göğsü yok belkide özgüveni zayıfta olabilir. olay silikonla çocuk değiş tokuşundan farklı bence bu benim fikrim izlemek lazım sonrasını
Bunu istiyen bi kadin hele o bir anneyse bence ruh saligi yerinde degil çok şey soylemek var ama neyse olan Anne babaya degil olan o masum çocuklara oluyor yazik diyorum başka bişi demiyorum Allah o cocuklara yardim etsin inşallah
Olayı bilmiyorum ama kardeşim halini düşünemiyorum. Bakamıyorsanız, iyi bir anne baba olamayacaksanız 1 kutu prezervatif 50-60 lira. Spiral taktır bari. Ya da git bağlat tüpleri. O bebelerin günahı ne yani? Adam da kadını tanıyamamış yazık.