Amine Gülşe bebek büyüttüğünden tüm zamanını kızına ayırmak istediğinden bahsetmiş. Siz öyle bir durumda kariyerinize ara verir miydiniz anne veya baba olsanız :D
Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin
Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin
Doğru bir karar. Kariyer dediğin ne ki minicik bir olayla söner kalırsın yılların emeği gider. En azından bebek belli bir yaşa gelene kadar annenin bebekle ilgilenmesi daha doğru. Bebeklerin bilinçaltında anne sevgi nesnesi görevini görür bu sebeple anne tahminimizden çok daha önemlidir bebek zihni için
Amine hangi şekilde mutluysa onu yapsın. Çünkü annenin enerjisi çocuğa yansıyor. Annem bi dönem işi bırakmıştı depresyondaydı. Maddi olarak pek iyi değildik. Büyüyünce daha iyi anladım albümlerde bile o dönem o kadar mutsuz ve soluktu ki. 2 sene sonrasında işe girdi maddi manevi rahatladık. Çalışan bi annenin çocuğu olarak gayette mutlu büyüdü. Annemde bilirdi kısır partisi yapmayı, evde beni iki sevip sonra uzanmayı ama eve çalıştı geleceğim için
zaten çok iyi bir oyuncu değildi. türkiye güzeli seçilmiş özelliği bu. dizisindeki oyunculuğuna baktım oyunculuk yok. ne o ne de dizi film sektörü büyük bir şey kaybeder. ki bildiğim kadarıyla mesut özil ataerkil bir adam. kocası da istemiyordur zaten diye tahmin ediyorum
Merhabalar! Kendisi güzel bir kadın gayet, beğeniyorum da. Fakat oyunculuğu kötüydü zaten sanırım 1-2 dizide oynamıştı. Çocuğuna vakit ayırması en uygunu olmuş.
Cevap
42Cevap
Ben olsam çoçuk belli bir yaşa gelinceye kadar çalışmazdım. Mesela ilk yürümesi, ilk anne, baba demesine şahit olmak isterdim. Büyüyünce çok istersem işime de dönerdim. Çünkü bir kadının kendi ayakları üzerinde durması, maddi bağımsızlığa kavuşması önemli.
Mesut’un aldığı para Aminenin 10 katı o yüzden kızıyla şu şarkı eşliğinde dans ermeyi tercih etmiş ;
https://m.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0Beğendim bir teklif gelmiyor dememiştir.
Ayrıca doğum izni, bakım izni, emzirme izni falan derken 1 sene kadar işten ayrılıyorsun. Üstüne de yarım gün çalışma hakkı da ediniyorsun. Bir süre bu şekilde idare ederdim. Üstünede tüm izinlerimi kullanırdım. Çocuk zaten 2 yaşına gelmiş oluyor. İşimi bırakmaz devam ederdim.
Aile maddi zorluğa girmediği sürece çocuğun bebeklik dönemini (0-3 yaş) annesiyle geçirmesi gerektiğini düşünüyorum. Babanın da işten mümkün olan en erken saatte gelmesi gerek. Özellikle bu tarz zengin ebeveynlerin çocuğu hemen bakıcıya vermesini hiç anlamıyorum...
En güzelini yapmış, kızının o dönemi bir daha geri gelmeyecek, tadını çıkarmalı.
Kimse kusura bakmasin ama amine gulse nin oyunculugu iyi degildi. Cok biliyosan sen oyunculuk yap diyecekler. Vallahi cok daha iyi yaparim. Flash tv bile iyi oynuyo onun yaninda. Anneligine diyecek lafim yok cok iyi karar almis. Guzelligi de yerin de bu konuda diyecek lafim yok. Ama oyunculuk noo
Anne olursam 1 sene annelik iznimi kullanırım olmazsa istifa zaten bebeğim küçücük annesine ihtiyacı var etrafı tanıdıktan sonra bakıcı, anaokulu , okul diye Gidicek zaten. Biricik yavrumun etrafı tanımadan annesini bilmeden büyütmeyeceğim
Bir kayıp olmadı zaten Türk sinema ve dizi sektörü adına. Kişisel olarak bakarsak doğru tercih. Oyunculukla çocuk aynı anda olmaz. Memur gibi 8-5 çalışmıyorlar. Setlerde sabahlayanlar var
Gereği yok ki ona. Kocası milyonları kazanıyor zaten birde Bu yaşlarda çocuğun anneye çok ihtiyacı var öyle bakıcı anneanne vs olmuyor. Birçok kadın maddi mecburiyetten çalışıyor.
Cocuk herseyden onemli. İyi yetistirmek sevgi vermek ve terbiyeli sekilde buyumesi icin ilgilrnmek gerekir hem annr hem baba tarafindan bu mecburidir.
bence en doğrusunu yapıyor para ihtiyacı yok her şey önüne serilmiş gezer tozar kızıyla vakit geçirir en doğrusu
Adam zaten zengin ki.. Bazı anneler ve borçları olduğu halde çocuğum bensiz büyümesin diye işe gidemiyor.. Kaldı ki bu kadın çocuğunu bıraksın.
*var
Veririm tabi ki ilk 3 4 yas cok onemli cocuk yetistirme de anne ve baba büyük rol oynuyor 🙂 bebegimi kimseye bırakıp kariyer dusunmem sanırım
Kadın olsam, ve kocam Mesut Özilse, ve sırf FB'ye imza atması için 5M euro verildiyse, bende bırakırım mesleğimi kızımla ilgilenmek için.
Bebeğin anneye en çok ihtiyaç duyduğu zamanlar ve annenin bebeğinin gelişimine şahit olacağı zamanlar olduğu dogru bir karar bana göre
Paraya ihtiyacı olmayan bir kadının annelik dersi verir nitelikte sözleri :) komik.
O kadar zengin kocam olsa ben de evimde oturur çocuğuma kendim bakarım. Her türlü imkanım var ise niye çalışayım çocuğumu kendim büyütür evimle ilgilenirim
Çocuğumla vakit geçirmek isterim onun her anında yanında olmak istiyorum.
o kadar para bende olsa hayrıma bikaç çocuk daha sahiplenir büyütürüm.
Mesut onu çalıştırır mı sizce hem de oyuncu olarak. Kendisi bırakmak istemedi bence Mesut istemiyor.
Bende olsam maddi sıkıntım yoksa eğer çocuğumla ilgilenirim
bende oyuncu olsam ve ilgileneceğim bir kızım olsa onunla ilgilenirdim
En doğrusunu yaptı ben olsam bende aynısını isterdim eşimden
çalışmaya ihtiyacı yokki fenerbahçe paraya boğdu onları
ne, zaman oyuncu oldu manken kiz oyunculugu iyi d3gilki oyuncu olsun
ara verecek lüksü olan versin tabi. biz işten gelip biraz da çocukla vakit geçirebilirsem ne mutlu sonra yatar uyurum diyenlerdeniz.
Kariyer ne ki evladımla beraber olmak varken. Yeter ki şartlar elverişli olsun
kizim olurdu tabiki, ama calismak zorundayim... zengin kocam olsaydi ben de ara verirdim
Bi salin aarkadas olmayan sevgilimle vakit gecirmek istiyorum
Aman aman çokta iyi bir oyuncu değildi sadece bir dizide gördüm. Sonra bu futbolcu çocukla evlendi.
kocası zengin zaten gerek yok oyunculuğa devam etmesine
Hayır ara vermezdim. Oyunculuk diğer mesleklere göre bambaşka bence.
iyi yapıyor. paraya ihtiyacı yok zaten, Özil le evli kadın
Kadın bildiğim kadarıyla diziden diziye koşmuyor iş de gelmiyordur şu zamanda başka oyuncular daha gözde su an 😅öyle dicek tabi.. yoksa bol sıfırlı bir iş gelse 360 derece dönerler merak etme
Maddi durum iyiyse tabi ki cocukla ilgilenmek daha iyi
Helal olsun çocuğu sadece doğurmak deilde marifet mil gibi gösteren annenlerden değil yabancı uyruklu dadılar deilde kendisi büyütüyor
Herkes çocuguna vakit ayırmak cocugunun en güzel anlarına şahit olmak ister ama hayat kosulları el vermiyor eğer maddi açıdan zorlanmayacaksam bende yavruma kendim bakardım
ne izledim ne tanıyorum ne bilirim. ne oyunculuğuu yapmış
oskar almışmı
İnsanın evladı önce gelir. Ben olsam da aynısını yapardım.
Oyunculuk yapmasın zaten. Flash TV oyuncularına benziyordu
Kazandi kazanacagi kadar zaten eşide kaldirdi parayi
Bu kadının tutan bir projesi yok ki. Bence de çocuk büyütsün
İyi bir oyuncu değildi zaten :D. Çocuk olması bahane olmuş gibi duruyor
Tabiki evlat önde gelirdi 😀kocamda o kadar para kazandı mı tamam 😅
Oyuncu değil ki tek bi dizide oynadı o da 8 sene önce ahahahhah
Bir zahmet kızına baksın yani doğru yapmış
helal olsun çocuğunu seçmiş
Tabiki bende çocuğumla ilgilenmek isterdim.
Dizilerde oyunculuğu vasattı zaten iyi ki bıraktı
Bu ismi ilk kez şimdi burada duydum. Amine kim ya?
Biraksin cocugu ile ilgilenmek kotu mu
Herifi futbolcu para bk gibi niye çalışsın ki
Kadının demek paraya ihtiyacı yok
Bıraksın tabi para gani zaten mesutta bırakır tabi
Kesinlikle doğru bir karar.
Benim tercihim kariyerim olurdu.
Mesutun para ona yeter tabi
Herkes istediğini yapar.
Mesut'a bakan bize bakar heralde😃
Aman bıraksın bunun neresi oyuncu
kız keşke anneye benzeseymis aynı mesut ajdnnd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?