Magazin Hakan Sabancı her kadının hayali olucak kadar yakışıklı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Eski sevgilisi Aygün Aydın "Türkiye deki kadınların %90'i Hakan sabancı yı istiyor" demişti Hakan Sabancı her kadının hayali olucak kadar yakışıklı mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Wakwak41 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Yolda gorseler yüzüne bakmazlar para ve şöhret kadınların tanrısı 😁 1 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Siz paradan haberin verin;Parayla aklını, bacak arasını alamayacağın kız sayısı 1 elin parmakları kadardır.Gerisi zaten siz istemeseniz bile paranızın varlığı kızları cezbeder. 0 0 Yorumla
alarachan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Abartmış olabilir mi 😄 o kadar yakışıklı değil. Benim tipim değil en azından, ben çağatayı biliyorum. Sadece dizide beğenmiştim. 0 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sadece parası ve itibarı var. Başka bir özelliği, albenisi yok.Aygün aydın buna nazaran söylemiştir bence. 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Tipsiz değil ama o para olmasın birlikte olduğu kadınların %99 undan red yerdi. 1 0 Yorumla
terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Sabancı soyadı olmasa acaba kim ister o kadın budalasını 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kıl oluyorum buna mk Sincaba benziyor aynı ne yakışıklısı çok da boş biri ayrıca 1 1 Yorumla ʜᴇʙûɴ +1 yıl 😂nokta atısı Yorumla
ahsenhazan Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl hayır değil bence gereksizin biri abartılacak hiçbir özelliği de yok 0 2 Yorumla ahsenhazan +1 yıl sadece sabancı olduğu için öyle demiştir para var adamda sonuçta Yorumla ahsenhazan +1 yıl itibarı olmasa %90 olur size %9 Yorumla
BenimAdımSiyah Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yakılıklı mı bilmemde herkesin hayali olacak kadar zengin 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yakışıklı değil... ve Kadınların%90 ı istemiyor aygün aydına bakarsak ohooo daha neler dedi 0 0 Yorumla
ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Parası var tek yakışıklı değil zaten çoğunu da vurup kenara atıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yakışıklı amaa düşününce ben istemem muhtemelen yüzde 10 luk dilimdeyim.. Gerçi Türkiyede de değilim o nedenle yüzdeye de girmiyorum :) 1 0 Yorumla
DemirSydn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ya parası olduğu icin böyle düşünüyorsunuz kan emiciler 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kendine gore yakisikliligi var ama hayal olacak kadar degil bence o kadinlarin hayali paraa 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Magazin konusunda 643 cevap paylaştı. Parası var isterler tabi. 0 0 Yorumla
Lavia223 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl ya bir yangına bakar ortada kimse kalmaz büyütüyorlar tüm dünyalıkları kaç kişiye faydası olmuş ben ona bakarım 0 0 Yorumla
78_78busra Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Aygün haklı bence bende aşırı beğeniyorum hakanı 0 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Hayır o kadar da hayali kurulacak biri değil. 0 0 Yorumla
Ahmettt555 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Yani yakışıklı adam ama biraz abartılmış. 0 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yok be dışarda çok var aşırı standart bi tip 0 0 Yorumla
estetiayenemel34 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Para bizde şöhret bizde sizde ne var haydi soyle 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Magazin konusunda 504 cevap paylaştı. Normal bir tip.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Yolda gorseler yüzüne bakmazlar para ve şöhret kadınların tanrısı 😁
Siz paradan haberin verin;
Parayla aklını, bacak arasını alamayacağın kız sayısı 1 elin parmakları kadardır.
Gerisi zaten siz istemeseniz bile paranızın varlığı kızları cezbeder.
Abartmış olabilir mi 😄 o kadar yakışıklı değil. Benim tipim değil en azından, ben çağatayı biliyorum. Sadece dizide beğenmiştim.
Sadece parası ve itibarı var.
Başka bir özelliği, albenisi yok.
Aygün aydın buna nazaran söylemiştir bence.
Tipsiz değil ama o para olmasın birlikte olduğu kadınların %99 undan red yerdi.
Sabancı soyadı olmasa acaba kim ister o kadın budalasını
Kıl oluyorum buna mk Sincaba benziyor aynı ne yakışıklısı çok da boş biri ayrıca
😂nokta atısı
hayır değil bence gereksizin biri abartılacak hiçbir özelliği de yok
sadece sabancı olduğu için öyle demiştir para var adamda sonuçta
itibarı olmasa %90 olur size %9
Yakılıklı mı bilmemde herkesin hayali olacak kadar zengin
Yakışıklı değil... ve Kadınların%90 ı istemiyor aygün aydına bakarsak ohooo daha neler dedi
Parası var tek yakışıklı değil zaten çoğunu da vurup kenara atıyor
Yakışıklı amaa düşününce ben istemem muhtemelen yüzde 10 luk dilimdeyim.. Gerçi Türkiyede de değilim o nedenle yüzdeye de girmiyorum :)
Ya parası olduğu icin böyle düşünüyorsunuz kan emiciler
Kendine gore yakisikliligi var ama hayal olacak kadar degil bence o kadinlarin hayali paraa
Parası var isterler tabi.
ya bir yangına bakar ortada kimse kalmaz büyütüyorlar tüm dünyalıkları kaç kişiye faydası olmuş ben ona bakarım
ben de zengin olsam %95 i beni ister
Bağırarak güldüm, güzel espiri.
Aygün haklı bence bende aşırı beğeniyorum hakanı
Hayır o kadar da hayali kurulacak biri değil.
Yani yakışıklı adam ama biraz abartılmış.
Parası için olabilir mi
Para olmasa yüzüne bakmazlar.
Parası olmasa %90 bir oran olmaz kesin.
Abartılıyor
Yakışıklı ama karakter yok
Kız olsam verirdim. s
Yok be dışarda çok var aşırı standart bi tip
Yakışıklı ama asıl sebebi bu değil.
Daha yakışıklısını gördüm.
yakışıklı evet
Bir çekiciliği var.
Adam yakışıklı değil