Çevrenizden biri bu adama gibi konuşsa çok itici gelir size ama ünlü olunca cool geliyor di mi
Şuanki rapçilerin tiplerine bak eskiden olsa kro keko yapıştırması yapardınız. Şimdi çocuklar ünlü olduğunda ya çok cool ya da ben bad boy seviyorum diye konuşursunuz
Demem o ki eskinin kekoları şimdiki kızların aşkı olmuş Şimdiki cool dedikleriniz 3 seneye sıradan olmaya göre gider
Tamam adamın bir tipi var okey. Bunu kabul ediyoruz ama yere göğe sığdırmaya durumu yok bence. Bir dönem genç kızlar Hande Erçel içinde böyle napmaler diziyi Du o da bana çok saçma geliyordu sanki daha güzel kız kalmamış dünyada en iyisi bu falanmış gibi abartıları sevmiyorum.
kerem bey bence ünlü bile değil. eskiden ünlü dediğinde adam gibi ünlü olurdu yani söyle diyim. baya bir şey yapınca ünlü olunurdu. şimdi bi dizide oynadıgında bir kamera seni ceksin tamam. ünlüsün. ama cool sanırım kerem bey haklısın
severim böyle hakimi, dersen, hakime hakaretten 17 yıl yersin; ama işi eyleme döküp gerçekten sikersen tecavüzden 2-3 yıl yatar çıkarsın Hatta 'hakimin rızası vardı’ dersen, hakimi nikahına dahi alabilirsin. Burası Türkiye burada adalet diye bir şey yok
Coolluğa çok önem vermiyorum. samimi, bizden biri ise o zaman dikkatimi çeker. ha illa birini söyle diyorsan erkek olarak Cristiano ve Kıvanç Tatlıtuğ diyebilrim. kadın olarak Bensu Soral, Serenay Sarıkaya.