Magazin Muazzez Ersoy 'ben daha güzelim' dedi! Sizce hangisi daha güzel? u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Muhabirlerin 'fotoğraflarınız Lady Gaga'ya benzetildi, ne düşünüyorsunuz' sorusu üzerine ''Lady Gaga beni taklit ediyor ayrıca ben ondan daha güzelim' dedi.https://www.posta.com.tr/muazzez-ersoy-lady-gaga-cirkin-ben-daha-guzelim-2135153 M. Ersoy L. Gaga Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Muazzez Ersoy 'ben daha güzelim' dedi! Sizce hangisi daha güzel? Cevapla Fotoğraf Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Magazin konusunda 6,2b cevap paylaştı. Saç rengi benziyor ikisi de makyajlı güzel 1 0 Yorumla
CieloStellato Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl Lady Gaga'nın sesine aşık olduğum için bu konuda tarafsız konuşmam imkansız ama güzellik olarak da bir başka. Muazzez Ersoy ile asla kıyaslanamaz. 2 0 Yorumla
perimsibetus Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 65% +1 yıl Peki Lady Gaga'nın bundan haberi var mı yani onu kıskandığından kadın daha tanımıyordur bile 😁 1 0 Yorumla
LadyHeard Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Magazin konusunda 978 cevap paylaştı. Lady gaga dan tabiki daha güzel ama beni taklit ediyor demesi sacma lady gaga'ın Muazzez Ersoy'un varlığından haberi olduğunu sanmam bir bana Banu Alkan da Kylie Jenner beni taklit ediyor demişti bunlar yaşlandıkça bunuyor bence 0 0 Yorumla
BenKürşad Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kendini beğenen insanlardan nefret ediyorum bırakın sizi başkaları övsün siz değil 1 0 Yorumla
TicTacJoe Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 83% +1 yıl Lady Gaga zaten güzel bir kadın değıl. 0 0 Yorumla
güneşeaşıkkardanadam Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl muazzez ablam bi göz doktoruna baktır sana zahmet 0 0 Yorumla