Spider Man izleyenler bilir çocukken aşıktım bu adama ya bilgisayarım da bir sürü fotoğrafı vardı 😄Ex aşkım ya 😍Su an emin olamıyorum yakışıklı mı değil mi 😶
Bu yıllardır bilinen bir şey. Bu adam haplanıp bunları yapan birisi yani. Birçok davası var taciz ve tacavüzden. Tecavüz ettiği birinin şikayeti üzerine dava açılıyor ve dava'da suçlu bulunuyor. Tabi bu olayların hepsini Para ve şöhreti sayesinde bir nebze de olsun üstünü örtebiliyor.
Yıkıldım ya, çocukluk aşkımdı benim çok severdim bu kadar iğrenç biri olduğunu tahmin edemedim. Baksana Mehmet Ali Erbil de zamanın da bir kıza tecavüz etmiş hiç bir şey olmadı. Böyle şerefsizler hep para şöhret sayesinde yırtıyor iğrenç bir Dünya da yaşıyoruz. Su an ondan nefret ettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Maximiliano Teodoro Iglesias Acevedo inanılmaz yakışıklı. Onun üzerine tanımam.😀
Yakışıklı değil, sempatik. Ben bu adamın '' This is The End '' filmindeki rolünü çok seviyorum ama kendisi bir tacizci ve tecavüzcü.
Ya buna inanmak istemiyorum, Kızlar taciz ediyor demiş ama sen tecavüzcü olduğunu nerden biliyorsun ki
Bu yıllardır bilinen bir şey. Bu adam haplanıp bunları yapan birisi yani. Birçok davası var taciz ve tacavüzden. Tecavüz ettiği birinin şikayeti üzerine dava açılıyor ve dava'da suçlu bulunuyor. Tabi bu olayların hepsini Para ve şöhreti sayesinde bir nebze de olsun üstünü örtebiliyor.
Yıkıldım ya, çocukluk aşkımdı benim çok severdim bu kadar iğrenç biri olduğunu tahmin edemedim. Baksana Mehmet Ali Erbil de zamanın da bir kıza tecavüz etmiş hiç bir şey olmadı. Böyle şerefsizler hep para şöhret sayesinde yırtıyor iğrenç bir Dünya da yaşıyoruz. Su an ondan nefret ettim
ben oyunculuğunu çok beğneiyorum
Ben dhaa iyiyim.
Sayılır
Bence değil
Evet