Sen ciddimisin yüzü zaten sıradan fiziğe gelince fiziği kötü sarkık bir vücut biraz kambur kalça düz göğüs küçük onu geçtim bel hattı yok eski vücudu da kabaydı yağ aldırma ameliyatı yaptı bence ama hala sarkık duruyor ve şimdi kemikleri erimiş gibi duruyor
Ya şaka gibi, bu fiziğin nesi iyi? Hande yi sevmem ama fiziği iyi olsa yine de iyi derdim ama bunun fiziği berbat ötesi. bir kere istediği kadar zayıflasın beli çok kalın ve hiç kıvrımı yok karnı bir garip bacakları ayrı şekilsiz. 🤮🤮
@Berivann6 Evet Candice sanki şu aralar yüzüne bir şeyler yapmış gibi eskisi kadar güzel görünmüyor. Bende Hiç begenmiyorum Adriana yi ağızı cok büyük dişleri de büyük
bana normal herkeste varolan bir fizik gibi geldi. ben aslında magazini takip ettiğim için haddinden fazla bikinili görüyorum ya ondan da olabilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bize ne mq sanane ayrıca... magazin muhabiri formatında soru sormuş bir de starndart bir fizik işte git herhangi bir plaja daha güzellerini tonla görürsün boş yapma
midem bulandı şu görüntüden. bu kadını gözümüze zorla sokanlar utansın. ne güzel bulurum ne başarılı bir oyuncu olarak görürürüm. piyasdaki varlığı klasik torpil hikayesi.