Canım gıybet istiyor beni ilgilendirmedigini biliyorum 🤣 ama son röportajlarında çok gariplerdi Kadir Neslihan'la hiç ilgilenmiyor yüzüne bile bakmıyor normalde el ele göze göze olan çift bir soğuktu Neslihan kâdire doğru gülüyor kadir ilgisiz. Neslihan'ın tadı yok of bu Serra Arıtürk yılanı yüzünden boşanırlar mi acaba? Bu Serra kadir doğulu yu çok değiştirdi bence haksız mıyım? Triplere bak kadirinSerra yanında nasıl mutlu Neslihan Atagül röportajda ikisini partner olarak yakıştırdigini söyledi pes.
Hadi gıybet yapalım! 😄 Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül sizce boşanır mı?
Kadire tipsiz diyenler olmuş da yorumlarda. Sanki Neslihan kusursuz mu? Gayet yakışıyorlar işte Hatta ikisini yakından gören arkadaşım Kadir neslihana nasıl bakmış Kadir boylu poslu omuzlu dedi Neslihan ise çocuk gibi. Neyse İlişkileri de beni ilgilendirmez
@Ecesuu6 Ben kusursuz bulmuyorum güzel olabilir beni ilgilendirmiyor ilgi alanımda degıl ama dizi dünyasına insanlar kendilerini o kadar çok kaptırıyorlar ki, sanıyorlar ki dizilerdeki karakterler gerçekte de ulaşılmaz. Neslihan bu mesleği yapmasa cok kişinin dikkatini çeker mi? Bence çekmez, dizideki karakterlerden dolayı bu kadar abartılıyor lütfen biraz gerçekçi olun. Ayrıca çirkin de demedım ben bu hayatta cidden kimsenin çirkin olmadığını düşünüyorum hiç kimse çirkin değildir duyar kasmak için değil gerçekten böyle düşünüyorum, birine çirkin demek de yanlıştır zaten o ayrı. Ben insanların kendilerini oyuncular dünyasına bu kadar kaptırıp onları kusursuz görmelerini garipsiyorum sadece ama bunu söyleyince dalga geçme demeye başlıyorlar hayranlar, dalga geçmedıgım halde
Orası öyle evet cok kendini kaptıranlar var ama ünlülerden de arada kusursuz gibi olanlar çıkıyor. tabi ünlü olmayan insanlardan da çıkıyor Ben neslihanı beğeniyorum ama sana katılıyorum bazıları neredeyse dizi karakterini gerçek sanıcak ben o derece fazla beğenmiyorum Neslihanı ama yine de güzel gelıyor farkli güzellıkte gibi gelıyor. Bence de kimse çirkin değildir. Benim beğenmedigim bir arkadaşım vardı bir gün bakımlı haliyle gördüm ve kızı güzel buldum kimse çirkin değildir kesinlikle
Kadir tipsiz mi bilmem ama benim hoşuma gitmiyor açıkçası, Ama iki arkadaşım vard kâdire bayılırlardı fatih Harbiye yi izlerken neslihan'a çirkin derlerdi kâdire ilfarlar yağdırıyorlardi
@Ecesuu6 evet benim de oldu öyle ilk başlarda begenmeyıp sonradan güzel bulduğum. Herkes kendine göre özeldir, herkesin kendine özgü çekiciliği, değerliliği, özgünlüğü, güzelliği, alımlılığı vardır ama genel olarak baktığımda Neslihan’ın bu mesleği yapmasaydı yolda kafede veya başka yerde güzelliği ile dikkat çekeceğinı düşünmüyorum abartılıyor he yine de alımlı kız, ben böyle düsünuyorum tabi görüşler zevkler ve renkler farklidir
Annem bu çifti çok seviyor. Bu mıç mıç oldukları dönemde bile bunlar boşanır dedim diye kızmıştı. Neyse hislerim beni yanıltmaz. Uraz ile meliste de söylemiştim
Bunların görümcegılleri ortalığı bozdu sonra emmisinin dedesinin kaynının oğlu uzun aradan sonra çık gel ortalık hepten sen karış eyvah eyvah sonra kaynıgili falan işte öyle 😃