Açıkçası çok saygısızca bir hareket. Videosu da mevcut ama atmaya gerek duymadım. Her insan sanatçı olamıyor maalesef. Siz seviyor musunuz bu şarkıcıyı?
Bu davranışı hakkında neler düşünüyorsunuz?
Bu davranışı hakkında neler düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hayır sevmiyorum sadece sadece çok güzel bir kız sesi de öyle. Belki sinirlenmiştir bir olaya bilemedim merak edip izlemem de açıkçası.
Adını bile ilk defa duyduğum biri terbiyesizlikte sınır yok ama bunu bi erkek yapsa Şu an iceri alinir kadinlar yapınca sadece sözler söyleyip Olay kapanıcak üzücü bi durum
İki kadını öldüren i*Lee bu ülkede kol geziyor yandaşları şak şak tutar kızı 20 gün tecavüz edip öldüren bir şey yapmazlae kadinalara kızmıyorum haketmistir kimse
Cevap
9Cevap
İnsan olmadığını insan dışı bir varlık olduğunu göstermiş oldu bizde görmüş olduk kendi tükürüğünde boğulur umarım
Her insan derken bile bunu insan yerine koymayın bu insan değil bu insan dışı bir mahlukat
Bunu da çoğu yeni yemeleri de tanımıyom olayı bilmediğim için ne eleştirebiliyorum ne de yanında olabiliyorum aslında çok da salladigim mevzu değil
Hanim bir kızımıza benziyordu buda mi şirret çıktı jsksks
Çok seviyordum sesi çok güzel şarkıları da hiç beklemezdim, şaşırdım.
Alkol kullanmış gibiydi ve hiç hoş bir hareket değildi. Soğudum kızdan.
Çok sevdiğim, her şarkısını beğendiğim bir şarkıcı ama bu hareket olmamış. Gerçi olayın iç yüzünü bilmiyoruz anlık sinirle olmuştur.
Kadınlarda insanlık aranmaz. Islak kukularının emrinde olan karaktersiz aşşağılık mahluklar surata da tükürür, sokağa da sıçar kadın budur.
Kendine yakışanı yaptı. sesi güzel tipi çirkin huyunu ds belli etmiş oldu
hem tükürdü bide adama ezik dedi utanmaz kadın
Yüz var mı ki utansın
Irmak arıcıyı çok severim, inan bana tükürse ağzımı açarım mis gibi, bide meşhur birisi offf, tükürük fetişiyim
Herkes gerçek sanatçı olamıyor maalesef
Kim olduğunu bile bilmiyoruz🤣🤣🤣🤣
Belki kız ortamı karıştırdı 🤣🤣🤣🤣🤣
@lapadulaa
Sever bu şarkıcıyı
Saygısızca hareket
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?