Kendisi küçük daha 2000'li 21 yaşında ☺️ ama tiktok ve Instagram da maviş gözleri sayesinde baya takipçi topladı. Sizce nasıl? Bir de fenomen olarak gördüğüm en doğal kız asla makyaj yapmıyor makyajlı bir iki hali var diğerleri gibi vücut show yaparak fenomen olmadi doğallığı, samimiyeti sayesinde fenomen oldu. Soyunmadığı için çoğunuz bilmiyorsunuzdur.Bebek gibi ya
Ben bu kıza aşığım. Resimlerine bakarak çok şiirler yazdım. Sesini dinleyerek çok uykuya daldım. Ancak sevgilisi vardı. Sevgilisinden ayrılmış bildiğim kadarıyla. 18 yaşında ayrıldığım sevgilime çok benziyor. Gözleri, sesi, saçı, tavrı vs. Her şeyi ona çok benziyor. Sanırım bu yüzden aşığım.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Net olarak ayrıldılar, aman iyi oldu çocuk belki karakter olarak iyidir ama hiç yakışmıyorlardı ya o çocukta kekoluk vardı. Bu kız çok daha iyilerini hak ediyor
Aynen oyle turkiyede « guzelik » kriterlerine gore kiz sarissin beyaz tenli ve mavi gozlu olsun direkt ona guzel soylerler. Oysa ki sarissin beyaz tenli mavi gozlu cirkin kizlar cok. Ve maalesef o yuzden bizim kizlar boyle olmaya calissiyorlar beyaz tenli olmak icin oluyorlar yav
Çirkin kızlar lens takarak güzel olucağıni sanıyor, Ama güzel olmak için bir duruluk lazim bir masumiyet lazım. Bunu anlamıyorlar yüz hatları çok önemli ☺️