Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş'ın son şarkısı Akdeniz'in klibi için YouTube'a şikayet yağdı. YouTube da 'erotik şikayetler' nedeniyle klibi yayından kaldırdı. Şarkıcının olay sonrası yaptığı başvuru kabul edilince klip yeniden platforma yüklendi. Bunun üzerine harekete geçen Serttaş videonun geri yüklenmesi için başvuru yaptı. Yapılan araştırmada 'erotik içerik' olmadığı tespit edilen video yeniden yüklendi. Yaşadığı olay sonrası sitem eden şarkıcı, "Yapan vatan hainidir. Ülkemin tanıtımı için birçok şey gerçekleştirdim ve devam ediyorum. Şikayet edenlerin sektörden birilerinin olduğunu düşünüyorum" dedi. Sizce komik değil mi ya? :D
Dansöze kafasını çeviren Bülent Sertaş'ın erotik klip çekmesi ironik değil mi?
dansöze kafa çevirince ben onu savunmuştum işte istediği şeye bakar istediğine bakmaz diye ama burda onun iki yüzlülüğünü gördüm adam resmen şov yapmış onu abdulhamidi savunur gibi savunmuştum :) sjsjsjjsjsjs
M*m* ucuna sansür koyunca erotik olmuyor tabi arkası dönük nede olsa örneğin vengaboys 2 brasil çıplaklıpın en daniskası ama ucu kapalı demi açık göte herkes bakar dansöze bakmayıp namus timsali kesilenler program içeriğinş zaten biliyorsun gitme, ama gidip rol yapması lazım dansöze bakmadı taktir topladı 🤢🤢🤮 bi bitmediniz * ...
Kafasını çevirmesi olaya karşı olduğu anlamına gelmez. Gözlerini dikip izlemekten kaçınmış da olabilir insan. Tabi konu ile ilgili açıklamasını bilmiyorum.
Kafasını cevirdi ama neden cevirdi belki o an ki dansozle daha onceden aralarinda bi problem vardi o an o insani gormek istemiyordu yani şu ûlkede o kadar problem var. ken gündemde bunlarin olmasi beni hayrete düşürüyor doğrusu
Haklısın. Konuyla alakası yok ama sence benim tipim nasıl profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin objektif bir şekilde alıngan değilim eleştiriye açığım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
dansöze kafa çevirince ben onu savunmuştum işte istediği şeye bakar istediğine bakmaz diye ama burda onun iki yüzlülüğünü gördüm adam resmen şov yapmış onu abdulhamidi savunur gibi savunmuştum :) sjsjsjjsjsjs
M*m* ucuna sansür koyunca erotik olmuyor tabi arkası dönük nede olsa örneğin vengaboys 2 brasil çıplaklıpın en daniskası ama ucu kapalı demi açık göte herkes bakar dansöze bakmayıp namus timsali kesilenler program içeriğinş zaten biliyorsun gitme, ama gidip rol yapması lazım dansöze bakmadı taktir topladı 🤢🤢🤮 bi bitmediniz * ...
😂komik bide yakışmıor yaşlı adamlara böyle klipler
Işte kaliteli insan rolleri de bi yana kadar bi süre sonra illa ki içindeki pislikler dışına vuruyor.
Dede burda yaş 60 iş bitmemiş mesajını veriyor, şu klibi genç bir erkek çekse yine itici bulurum ama bu çirkin yaşlı dede kadar itici gelmez 😅
Kafasını çevirmesi olaya karşı olduğu anlamına gelmez. Gözlerini dikip izlemekten kaçınmış da olabilir insan. Tabi konu ile ilgili açıklamasını bilmiyorum.
Zaten sen ibo show a katilip dansoze kafa ceviriyorsan sahtekarsin.
Rafet el roman bi klibi var onu görseler ne derler 😄
Öf çekse ne olur Allah'ın cüce moruğu erkeklikten bile istifade edeli yıl olmuştur artık kimse neyin ispatıni yapıyor çirkin yaşlı moruk..
Kafasını cevirdi ama neden cevirdi belki o an ki dansozle daha onceden aralarinda bi problem vardi o an o insani gormek istemiyordu yani şu ûlkede o kadar problem var. ken gündemde bunlarin olmasi beni hayrete düşürüyor doğrusu
kendi içinde çelişiyor..
güzel reklam yapmıştı o dönemde..
Kafasini cevirse ne yazar. S2i kalkmis ona ragmen. Azgin tekee
Haklısın. Konuyla alakası yok ama sence benim tipim nasıl profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin objektif bir şekilde alıngan değilim eleştiriye açığım?
Bu adam 90larda adam gibi sarkılar klipleri vardı saklaban oldu
Toplumun ikiyüzlü ahlak bekçileri. :)
Herkes isine geldigi gibi davraniyo iste
Bunun kendi fikri olduğunu düşünmüyorum
5 kız bulmus 2 puro bulmus bi de yat kiralamıs xD
Tipe bak ya tam salak bu.
Adam onlarada sırtı dönük durmuş🙈😂🤪
Çok güzel bir kafa alkışlıyorum.
Adam adam. ama her ipte oynayanından
İroni bencede
aynen doğru diyorsun
Değil.