Bazı ünlülerin sevgili olduğuna üzülüyoruz bazıların ise ayrıldıklarına. Ben en çok Hadise ve Kaan ikilisinin ayrılmasına üzüldüm nedense. Sizi de etkileyen ünlü ayrılıkları oldu mu?
Ayrıldıkları için üzüldugum bir çift yok onlar çiftleşmek için sevgili oluyorlar bir iki ay aynı evde karı koca hayatı yaşıyorlar yanlışlıkla hamile 🤰🏻 kalanlar evleniyor
Gerçekten yakistirdigim iki tane güzel çift var gerçekten midesiz seviyesiz yaşamayan iki çift
Anıl Altan & pınar akil
Halit Ergenç & bergüzar Korel
Diğer çiftler hikaye aşığız seviyoruz birbirimizi diyorlar ayrıldıktan iki gün sonra erkek başkasına çakıyor kadın başka erkeğin koynuna giriyor çıkar ilişkisi başka birşey değil bu tarz insanları görünce midem bulanıyor 🤮
Beni hiç ilgilendirmeyen ünlülerin yaptığı eylemler beni etkilemez, açıkçası umurumda olmaz. Lakin severek izlediğim bir Türk dizisinde ki başrolün gerçek hayatında yaşadığı olumsuz şeyler beni etkileyebilir. Örnek vermek gerekirse, Çukur dizisini severek izliyordum oradaki Efsun yani Damla Sönmez'in başına bir şey gelirse üzülürüm aynı şekilde Aras Bulut İynemli.. Ama Hadise, Kaan Yıldırım gibi ünlülerle alakam olmadığı için, yaptıkları şeyler pek umurumda değil diyebilirim.
Yok ve bana ne? Ama Halit Ergenç ile Bergüzar Korel ayrılırsa biraz üzülürüm. Çünkü birbirlerine en çok yakışan ünlü çiftler onlar. Ayrıca ne güzel ki ikisi de vicdan ve empati sahibi insanlara benziyorlar. Allah onları ayırmasın ve daima mutlu olsunlar.
Onlar bizim çok daha zor durumlarımızdan haberdar bile değilken bu kadar gereksiz bir duruma üzülmemi gerektirecek birşey yok ama mesela şebnem ferah annesini kaybettiğinde üzülmüştüm çünkü babası ve ablası da rahmetliydi yapayalnız kaldı diye üzüldüm.
Angelina Jolie ile Brad Pitt. Çok yakıştırıyordum, oyuncu oldukları filmde o kadar hoş görünüyorlardı ki! Evlendiklerini öğrenince zaten öyle olmalı diye düşünmüştüm küçükken :D Ayrıldıklarını görünce de demek ki böyle karar vermişler diye düşündüm.
ünlülerin aşklarının gerçek olduğunu düşünmüyorum açıkçası arada tek tük vardır belki de. Merve Dizdar la kocası vardı sanırım onlar ayrılmıştı. ona bir yazık ya dedim güzel bir ikili gibi duruyordu :/
Angelina Jolie & Brad Pitt çifti Namı diyar Bay ve bayan Smith 😁 Onlar ayrılınca üzülmüştüm sadece O da Angelina ya olan ilgim alakamdan dolayı sanırım Başka da kimseye üzülmedim.
Tanımıyorum bile kimin eli kimin cebinde belli değil zaten onlar üzülmüyor kendilerine 3 gün sonra başka herif/hatunla çıkıyorlar ortaya ben mi üzülücem ben kendime üzülüyorum anca
Unlulerin hayatları umrumda değil ama instada gördüğüm merve dizdar ve gurhan altundaşar ayriligina sasirmistim. Bu kadar iyi anlasan cift nasil boşanıyor akil kâri degil.
İnsan, verilene şükretmeyi unuttuğu için Allah'tan alacaklı gibi davranıyor. Çünkü imtihanı hep verilmeyen zannediyor. Zira tüm bunları yaşarken elin insanlarının ayrılıklarına niçin üzüleyim. Salak mıyım?
Bizden çok iyi şartlarda olan insanlara daha fazla prim verip onlari daha da ünlü yapmak bana saçma geliyor. Hicbirini takip etmiyorum bana saçma geliyor.
yok üzülmüyorum sadece Justin Timberlake ve Britney in ayrılmasına çook üzülmüştümm o da bayaa eskii bi olay :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlker kaleli burçin terzioğlu çiftine üzülmüştüm sıla ve ahmet kurala da sılayı çok seven biri olmama rağmen yaptığı tam bir kahpelikti şimdi ilker kaleliyle beraber olmasına sinir oluyorum neden bilmiyorum jskdkd
Hepsi yalan aşk yasiyor evlilik disi cocuklar aldatmalar gundemde kalma ve biz fakirler dedikodusunu yapip gunaha giriyor vede zenginin mali züğürtün cenesini hesabı
hadiseye üzülmüyorum sevgilisi evliydi önceden boşandı bununla çıktı bana göre yuva bozdu hadise ilişkiside fazla sürmedi zaten kendine uygun birini bulamadı bi ayrıca evli boşanmış biriylr çıkmakta saçma o kadar mı düşer bi insan ya
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hadise'yle Kaan ne alakalar abi kısa süreli takılıp bitti ne aşk ne sevgi; boştu onlarınki. Bence Kaan ve boşandığı eşi Ezgi Eyüboğlu