Allah'ın belaları kıza bazlama, poğaça diye diyerek zorla bisektomi yaptırıp yüzünü bozdular bu kızın yaşı daha 30 bile değil 30'a geldiğin de çökücek. Güzelim kızı koca ağızlı bir şeye çevirdiler. Şu an hiç beğeniyorum ama eski halleri çok güzel ve tatlı Tam has Türk kızı ve lokumu tadındaydı. Bu kıza bazlama demeselerdi o bisektomi estetiğini yaptırmazdı güneşin kızların da fazla tombiş kabul ediyorum ama Aşk laftan anlamaz dizinde kilo vermişti yüzü güzelleştirmişti. Şimdi kızda çene yok Tam Türk lokumuy Muş ya Elma gibi yanakları gitti ya 😔Gamzelere bak şimdi onlar bile belirgin değilBöyle tombik yüzlü kızlara bazlama, poğaça surat diyenler bizde size yüzünüz küçük olduğu için fare surat diyoruz onu da bilin.
Hande Erçel'in eski halleri çok güzel ve tatlı değil mi?
Göz var nizam var bu kızın neresi güzel ortalamanın bile altında denebilir ülkede nice güzeller var sırf ergen hayranları yüzünden buraya kadar geldi önceki hali de şimdiki hali de berbat ötesi:(((((((((((((((
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ergen hayranları kesinlikle çok abartıyor. Bundan daha güzelini her gün görüyorum neredeyse ama şirinmiş yine 😊
Tatlı denilebilir ama Neresi çok güzel? Fotoğraflara baktığımda gayet sıradan ortalama bir kız görüyorum. Bu kızı herkes neden abartıyor, anlamış değilim. sizin gördüğünüzü ben neden göremiyorum bu kızda, inip bakıyorum tüm fotoğraflarına gayet ortalama geliyor. Bu dünyada Türkan Şoray, Hülya Avşar, Angelina Jolie, Amber Heard, Sharon Stone, Emel Sayın, Brooke Shields gibi kadınlar varken kusura bakmayın ben Handeye çok güzel diyemiyorum.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet aşırı güzel değil ama şirinmiş bence. Sadece böyle küçümsemelere kızıyorum. Hande gibi böyle hakaretlere maruz kalan kızlar estetik oluyor çok üzücü
Evet yanakları yüzünden küçümsenmesi kötü. Ben dolgun yüz de severim handeye yanaklarından dolayı ortalama demiyorum Handenin genel yüz tipi bana ortalama geliyor. Türkan Şoray da dolgun yanaklı cok beğenirim onun dışında da cok var dolgun yanaklı beğendiğim, hatta küçük yanak pek sevmem. Ama Hande bana standart geliyor
Bende böyle yanaklıyım toplumdaki algı yüzünden çirkin etiketi yapıştırıyorlar
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eskiden de ahım şahım güzelliği yokmuş ama şimdiki halinden daha güzelmiş.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şu kız güneşin kılzarında ilk gördüğümde aşık olmuştum böyle kızları seviyom elmacık kemiği bellirgin eğet sende öyleysen bari sen gel hayatıma
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zevklisin, kimsenin hayatına gelmek istemem ama bende büyük gözlü ve hafif yanaklı bir kızım Eskiden bende Hande gibi tombiş yanaklıydım ama kilo verince yanaklar düştü
Ben geçen aşk laftan anlamaz dizisini izledim biraz, yüzü çok genişmiş. Estetik yakışmış bence, fotoğraflarda eski hali güzel duruyor olabilir ama diziyi izleyince cidden sıradan ve yüzü çok geniş cok tombul bence şu an daha iyi
0
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Geniş derken çenesinden bahsediyorum çenesi çok genişmiş önceden