Aşkın Tarifi dizisinde başrolü paylaştığı Serra Arıtürk ile sarmaş dolaş bir videosu gündem olan Kadir Doğulu, konu hakkında ilk kez konuştu. Videodan sonra eşi Neslihan Atagül ile bir sorun yaşamadıklarını söyleyen oyuncu, "Sabah bana kahvaltı hazırladı dostlar her şey yolunda" dedi. Videoyu şöyle bırakayım;
Benim kocam böyle bir şey yapsa, eski kocam olurdu gerçekten... Neslihan'ın hiçbir şey dememesi de şaşırtıcı. Sizin tepkiniz ne olurdu böyle bir video karşısında? Mesela şu poz nedir? :D
Oyuncu eşinizin partneriyle çok fazla yakın olması sizi rahatsız eder mi?
İstemem tabiki onları görünce benim bile kıskançlık damarlarım kalktı eşi sinirinden kendini yemiştir, kadın haklı olarak belli de edemez can sıkıcı bir durum
Oyunculuk mesleği bunu gerektirdiği için oyuncuyla evlenen ya oyuncu olur ya da her şeyi kabullenmeli. Ama hoş bir durum değil, garip bir durum ne bileyim ya.
çekim için öpüşüyorlar sarılıyor hadi rol diyoruz ona da burada set falan görmüyorum ben? yanlış bu kadar yakın olmaları evli bir adam kendine dikkat etmeli biraz kadın da ağzının içine girmiş zaten ama yine de dikkat etmesi gereken erkek evli olan o
bu fotoğrafta gördüğüm, iki arkadaşın gayet mutlu ve samimi bir şekilde gülümsemesi. yorumları okudum da insanlar asla hayatımda böyle birini istemem vs demişler ahahshahshs sanırım cidden mağarada yaşıyorlar. gören de pozisyon pozisyon seks yapmışlar sanacak
Bi kere ben zaten bi oyuncuyla birlikte olmazdim. Filmi cekerken ya da cekim sonrasi hic farketmezdi benim icin. Hic bir farki yok. Katlanamazdim. Eger zaten oyuncu biriyle birlikteysem bastan bu tarz seyleri biliyo olmamdan kaynakli bunlarida kaldirabilirim demektir. O taktirde esim ya da sevgilim durumu nasil anlatmissa onun soykedigini dogru kabul eder sıkıntı cikarmazdim.
Bunu profesyonel anlamda yapabilen oyuncular var. Veya yok. Konu bu aslında... İşi dışında bu denli bir yakınlaşma zaten gereksiz. Elbette rahatsız eder. Ancak bir oyuncu ile birlikte iseniz, Türkiye koşulların da bu tür şeyleri dikkate almalısınız...
.. .. # by Neşeliadam '' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''
Oyuncu olduğunu bile bile evlenmişsem ne kadar rahatsız etse de bir şey demeye hakkım yoktur. Adam işini yapıyor sonuçta. "Oyuncu olduğumu biliyordun, neden bile bile evlendin o zaman benimle?" dese yerden göğe kadar haklıdır. Evlenirken bu konulara dikkat edilirse, sorun çıkmayacağını düşünüyorum.
Alt tarafı bir şarkı seslendirmeler ve başrol oynadıkları bir dizi var. Kadir doğulu yanyana dursa da dengesiz ve mesafesi hareket etmiyor ve olgun hareket etmeye calisan ve kişiliğinin çizgisinde olan bir insan.
Yanındaki oyuncu arkadaşta genç bir kız, coşkusunu ve o an ki ambiansi masumane bir şarkı düeti ile keyfe dönüştürmüşler. hepsi bu kadar.
Tabi ki rahatsız eder. Şimdi bu duruma sadece olarak bakanlar olacak ama sonuçta karşında, karşı cins var. Bu bana çok doğal ya da normal gelmiyor. Beni aşırı derecede rahatsız ederdi..
Tabiki rahatsız olurum. Onların hayatlarını biz anlayamayız zaten kaç tane ünlü gerçekten seviyor ki eşini, sevgilisini. Bugün boşanan iki gün sonra başkasıyla evlenebiliyor. Onların ki farklı boyut boşverin.
Eder tabiki,, bizim ülkemizde her dizide başrol oynayanlar kendilerini karakterlerine o kadar kaptırıyor ki, rolden çıkmayı beceremiyorlar,, görüyoruz dizi aşklarını,, film hikayelerini
Kesinlikle rahatsız eder. Benim kocam, benden başkasına bakamaz da dokunamaz da! Oyuncuların evliliklerine uygun dizi/film rol seçimi yapmaları gerekir.
~bende yanlış ve saçma buluyorum. Yani cevabım 'fazlasıyla rahatsız eder' olur 🍃
Kesinlikle ederdi zaten bu durumdan rahatsız olurum. Açıkçası oyuncu sevgilim olacaksa bu sahneleri içeren filmlerde dizilerde rol almamasını isterim yapamam derse ilişkiyi sürdürmeye ilerletmeye gerek yok bitirmek en doğrusu olur.
Bu oyunculukla alakalı bir durum değil. Senaryo gereği olursa söyleyecek söz yok ki eşi de oyuncu. Senaryo dışı bu şekilde samimi yaklaşımlar hiç hoş değil bence. Soruya gelecek olursak ben böyle bir durumdan hoşnut olmadığımı ve tekrarının olmamasını söylerdim.
Bu kadarını da doğru bulmuyorum evet set esnasında ki yakınlaşmalara anlayış gösterilir ama oyuncu da olsa set dışında daha yeni tanıştığı birisiyle böyle sarmaş dolaş olması hoş değil bence
Arada güven bağı varsa karşılıklı sadakat varsa zaten sorun olmaz ama bu devrin fan kitlesi oyuncuların ilişkisine çok saygısız olduğu için belli bir açıklama yapmasını isterdim. (Bilhassa okudum daha taze Taner Ölmez Ece Çeşmioğlu ile evlenince Ali-Nazlı fandom hemen "Ece Sinem'in tırnağı etmez Sinem ile daha iyi" falan gibi kendi hayal dünyalarında kurdukları aşk gerçekte varmış gibi abes yorumlarda bulunmuşlar Kaldı ki Sinem'in de sevgilisi var)
Evet cok rahatsiz olurdum. Kabul etmezdim. Ben varken dudaklari baska kadina mi degcek? Bu yüzden oyuncuyla beraber olmak istemezdim cünkü rol bile olsa paylasmam sevdigimi.
Rolde varsa isterse sevişsin ama rol harici fazla bir yakınlık kuruyorsa bir sorarım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İkisi de oyuncu tabiki bu pozları olacak ama dizide ya da fotoğraf çekiminde onun dışında çok samimi geldiler aşırı samimiyet evli biri için olmaz gibi geliyor
Kimsenin kariyerine karışamam kendimi de biliyorum bile bile de bu şekilde bir ilişkiye girmek ap*tallık olur. Ne biri benim için kariyerini değiştirsin ne ben hayatımdaki insanı bir başkasının koynunda göreyim.
Şöyle söyleyebilirim, kadını bunalmamak için bazı kıskançlık hislerimi sineye çekebilirim ama erkek sineğin bile dokumasını istemem umarım anlatabilmişimdir
Ben aşırı kıskancım ben benim olan sadece bana aittir bana özeldir sevdiğimi paylaşamam değil biriyle samimi foto çekmesi göz göze gelse ortalığı ateşe veririm 😂🤷ben olsam boşardım kadiri
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Oyuncuysa kabul etmek gerekir ama cekim disi yakinlik eder
Hiç hoş durum. degil seven kıskanır net. yani birde bunlarda da böyle şeyler. olmasi beni pek şaşırtmıyor yarın diğer gün de ekran karşısına Kendi eşi bu şekilde. olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
neslihan iyi uykular tatlı rüyalar canım biz bunları hak etmedik
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
et ete Değmemeli Bunu hoş gören pembiş te bi sorun vardir diyorum 🤔🤔🤔