Magazin Sizce Ediz Hun mu daha yakışıklı yoksa Tarık Akan mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bence Ediz Hun. Ediz HUN. Tarık AKAN. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce Ediz Hun mu daha yakışıklı yoksa Tarık Akan mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
pllyna Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yeşilçam sanatçılarının hepsi özel bence. Hiç şu daha yakışıklı diye ayıramıyorum.Kadir İnanırCüneyt ArkınTarık AkanAytaç ArmanBulut ArasHangi birini sayayım. 1 0 Yorumla
lilithauroraa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl ediz hun daha karizmatik tarık akan daha sempatik seçemedim 0 0 Yorumla
SilBaştanhayalleri Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Serdar Gökhan Ayhan IşıkMurat Ünalmış Bence bu üçü bi harika 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Kadir İnanır.Kenan İmizarlioğlu. 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Magazin konusunda 335 cevap paylaştı. Tabiki ediz hun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yeşilçam sanatçılarının hepsi özel bence. Hiç şu daha yakışıklı diye ayıramıyorum.
Kadir İnanır
Cüneyt Arkın
Tarık Akan
Aytaç Arman
Bulut Aras
Hangi birini sayayım.
ediz hun daha karizmatik tarık akan daha sempatik seçemedim
Serdar Gökhan
Ayhan Işık
Murat Ünalmış
Bence bu üçü bi harika
Ediz yaşlı ama yakışıklı hala