Filistin'e destek mesajlarıyla gündeme gelen ve sosyal medyada aktif şekilde paylaşım yapan Bella Hadid, Cannes Film Festivali'ne kıyafetiyle damga vurdu. Hadid, takısı ve kıyafetiyle bir kez daha dikkatleri üzerine topladı.Ünlü model, Schiaparelli imzalı avangard bir elbise giydi. Elbisenin ön kısmını ise Daniel Roseberry tarafından akciğerden ilham alınarak tasarlanan, yapay elmaslarla kaplı pirinçten bir kolye ile kapadı.
Bella Hadid'in Cannes Film Festivali’nde giydiği elbiseyi ve taktığı kolyeyi nasıl buldunuz?
Alışık olmadığımız bir tarz olduğu için bizlere abartı geliyor. Bence özgün ve marijinal bir tarz. Paramız olsa farklı tarz arayışında olsak biz de kendi beğendiğimiz şekilde belki de diğer insanların beğenisine hitap etmeyecek kıyafetler ortaya koyardık.
Aslında ikisini ayrı parçalar olarak görmeye gerek yok, birbirini tamamlayan iki parça elbise, yani boynundaki şey bir aksesuar değil, elbisenin bir parçası, bence yakışmış
Bence subliminal bir mesaj içeriyor kolye. Bu mesaj da "ağaçlar insanın ciğerleridir" gibi bir şey olmalı. Çünkü kolyeye tersden bakıldığımda bir ağaç motifi var sanki.
Ya bak yemin ediyorum sırf bunlar takıyor diye beğeniyorsunuz, hiç biri takmadan biri sokakta böyle gezse mal gözüyle bakmazsanız bir şey bilmiyorum. d
Guzel tasarim ama daha minik bir model olmaliydi. Boyle cok abartili olmus.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Güzel bir tasarım düşüncesi ama olmamış. Örneğin şu siyah elbise göğüs altına kadar gelse kolye ise göğüs ucunu göstermeyecek bir şekilde geniş dursa çok daha estetik dururmuş "bence".
taktigi kolyeye tam anlamiyla bayildim saciylada mukemmel durmus. makyaji zaten klasik bol konturlu bir bella hadid makyaji. tek kelimeyle mukemmel gorunuyor
Oldukça tuhaf görünüyor. Çok farklı bir aksesuar seçmiş. Tahminim ilgi çekmek için bu tarz marjinal bir takı ve elbise seçmiş gibi. Şahsen ben beğenmedim. Hatta itici geldi bilmiyorum.