Şimdi burda Yeniden Ayrı Görüş yapacağım Ama Sonuç yine ünlü yine çok Güzel bi kızdan örnek vereceğim Söyleyeceğim Zamanında Mine Çayıroğlunu Bilenleriniz Biliyordur Zaten İlk Çalıkuşu Filminde Tanındı Çocuk Oyuncuydu orda 9 Yaşındaydi Aydan Şener Ve Kenan Kalavin Filminde Rol aldi Munise Rolünu Canlandırdı orda bile çok başarılıydi çocuk yaşına rağmen vede çok tatlı Bugün de Sabaha karşı Sabah 05:00 da TGRT Belgesel Kanalında Rabia Adviyye Hazretleri Dini Film Yayınlandı Ben Tesadüfen Gördüm Televizyon da Neyse baktım orda Başörtülü Çok Aşırı Güzeldi Vede Tatlıydı Maşallah 😊Filmi İzlerken o halinden o kadar etkilendim ki Aşık Olacağım bile zannetim 🤭 Demem Şu ki Mine Çayıroğlu Gençliği 90 li yıllarda Çok Güzeldi başörtülu resmi Rabia Adviyye Hazretleri Dini Filme ait
@Korıdorlar Evet dizi nin adı Yağız değil bu arada karıştırdın sanırım olabilir 😅 Aysarının Zilleri Dizisiydi 3 Bölüm Çekilmiş 1992 Yılında Orda da Mine Çayıroğlu Çok Güzel di Maşallah Şimdi Bakıyorum da yine güzel ama o zaman ki halinden tam eser kalmamasi Üzüyor beni keşke hiç değişmese hep aynı güzellikte masumluk ta kalsaydi ama zaman işte kimseye Acımıyor hepimizi Değiştiriyor