34. Best Model Of Turkey yarışmasının yarı final elemeleri dün akşam Taksim’de bir otelde gerçekleşti. 50 jüri üyesinin yer aldığı elemelerde 25 kız 25 erkek yarışmacı final turuna kaldı. Seçmelerden sosyal medyaya düşen fotoğraflar alay konusu oldu :D Yav bu nedir böyle? Memlekette sandalye mi kalmadı erkekleri yere çömdürmüşler :D hahdhhds çok komik bir olay ya. Bakar mısınız şuna...Mahşer yeri djksdjkjdkjd ay kendime engel olamıyorum :D Duruşlara bak :D
34. Best Model Of Turkey yarışmasının yarı finalinde erkekler alay konusu oldu! Ünlü olmak sandığımız kadar kolay değil mi artık?
Kalabalıklarsa bile ona göre sandalye ayarlanmalıydı, en basitinden tahta tabure bile olurdu, insanları diz üstünde çöktürmek nedir? İnanılır gibi değil, mantıklı açıklaması var mı cidden merak ediyorum.
En azından ayakta tutsalar daha iyi bu ne, aklıma Çin'in toplama kampları geldi. Hayır oturunca karizmaları da gitmiş😂 o şekilde karizmayı yakalamak zor zaten😂
Şu ayakta duran nonoşun iki dudak arasında Herşey. O kimi isterse birinci yaparmış. Ben değil kendisi söylüyor. Bu işler öyle kolay değil. Bazı bedeller ödemek zorundasınız. Aşağı yukarı tahmin eder zeki arkadaşlar..
Erkeklere neden sadece slip giydiriliyor? Cidden cok komik ve de rencide edici bu görüntü.. aslında bu erkeklerin buna itiraz etmedi veya vazgeçmesi iyi olurmuş
@Baranliveme Öyle deme. Avrupanın en ucuz ve en az vergilendirilmiş benzini bizdeymiş. Ne hikmetse gurbetçiler artık depoyu doldurup TR'ye girmek yerine TR'de doldurup sınırdan çıkıyorlarmış!
@ben_de_soruyom bu demek oluyor ki ötv oranı yetersiz katlayarak bize yansıtacaklar. Öyle söylemeyin lütfen yol sattı , köprü sattı ( Pardon yapmıştı diyecektim)
Herkeste olmayan şey Haya ve utanmalik rica ederim muslumanlar dinine göre davransın bu ne yaaa gerçekten ben onların yerinde utandım. Ne diyelim Allah ıslah etsin
Vallaha ben devir zaman değişti bilmem Din dindir ve herkes dinine göre davranması gerekiyor ama gel görki Müslüman olmayan insanlar İslam'a girerken Müslüman olan insanlar yolunu şaşırdı ve her harama bulaştilar ve çoğu hiç pişman değil
Daha da artık farklı şeyler görüyorum duyuyorum. Sen böyle şeylerden bahesdiyorsun. İnan aramızda eş değiştirenler mi dersin. Karısını paylaşanlarmı dersin. Bambaşka yere gidiyoruz
"İman edenler arasında hayâsızlığın ve çirkin işlerin yayılmasını isteyenlere dünya ve âhirette can yakıcı bir azap vardır. İşin iç yüzünü Allah bilir, siz bilmezsiniz."(Nur suresi 19 ayet)
yüz güzelliğini hiç önemsemiyolar anlaşılan, ona bakarsan her erkek bi kaç yıl sporla böyle vücuda sahip olabilir o yüzden bana fazla çekici de gelmedi
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > 34. Best Model Of Turkey yarışmasının yarı finalinde erkekler alay konusu oldu! Ünlü olmak sandığımız kadar kolay değil mi artık?