Bunun haber değeri ne acaba? Resmen özel hayata müdahale bu. Rezillik Serenay Sarıkaya önceki gün dergi çekimi için gittiği bodrum da plaja gitmiş kadının her halini çekmişler. Saçmalık resmen onlar da etten kemikten insan diğer normal insanlar gibi tatil ihtiyaçlarını gideriyorlar. Haberi değeri olmayan bir şeyi çekmek rezillik
Magazincilerin ünlülerin plaj görüntülerini çekmesi saçma ve ayıp değil mi?
Büyük saçmalık.Ünlü olabilir ama o veya bir başkası yeteneğiyle gündem olmalı, oyunculuğuyla gündem olmalı. Bize ne özel hayatından. Paylaşmak istiyorsa tabi ki paylaşabilir ama bu magazin olayı çok abartılıyor.
Kim neresini istiyorsa açsın. Magazinden uzak durmak idtiyen nasıl yapıyor kimiside gündemde kalmak bilerek çağırıp poz veriyor. Benim hayran olduğum ünlü tek kişi arada instagramda fotoğraf paylaşır harici benim için tırt.
ünlülerin zaten çabası bu gündem olmak popüler olmak magazinciler çektiklerinde ünlüler seviniyor utanmaları yok ki rahatsız olsunlar
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamam ama olağanüstü bir durum yok bir anormallik yok her insan gibi ihtiyaçlarını gideriyorlar. Ben ünlü olsam çok rahatsız olurdum o gazetecileri yollardim
tez anti tez, arz talep gibi, magazin sektörü olmazsa ünlüde olmaz ünlü yoksa magazin sektörü olmaz. patron eleman gibi bir şirket ortağı gibi. ikiside işinden memnün yapılandan rahatsız değil