Şeyma'yı o kadar çok konuştuk ki :D En sonunda sevgilisinden de ayrılmış. Birbirlerini de takipten çıkarmışlar. Ayrılık iddialarının ardından Şeyma Subaşı'ndan sürpriz bir hamle geldi. Sosyal medya hesabından Mohammed Alsaloussi ile olan tüm fotoğraflarını kaldırdı. Bu da bu iddiayı doğrulamış oldu. Sizce bizim nazarımız mı değdi?
Şeyma Subaşı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den ayrıldı! Sizce bizim nazarımız mı değdi?
İşte aşklar günümüz de ne kadar basitleşti. Şeyma Subaşı buna en iyi örnek olmuş Bir kalem de hayatına al. Bir kalemde sil. İki kişi arasında iyi veya kötü yaşananlar bir tıkla ve sil (delete) kadar ucuz olmamalı..!
yanarlı dönerli biri... şaşırmadım. ben diyorum bu kadının derdi paradan daha başka şeyler. acunca zengindi bu da zengin ama kadın beğenmiyor... sadece para değil bunun amacı..
Ben bebek konusunda konuştuğumda itiraz edenler vardı. :) Şeyma kendini, bilerek hamile kalarak kapaklamaya çalıştı ama yemedi. Adam zorla aldırdı çocuğu ve şimdi de yol verdi Şeyma'ya.
@Mathildaa88 Dünyada güzel kadın mı biter? Şeyma da kimmiş? Bunun gibi kadınlara erkeklerin aşk duygusu yaşamadan sadece pis arzuları yüzünden altlarına yattıkları için üzülüyorum.
Şeyma güzel değil ki zaten şeymaya varana kadar kimler var Şeyma denen vasıfsız acunla evlenince böyle reklam oldu benim anlamadığım bu şeymanın ailesi yok mu nasıl izin veriyorlar kızlarının tüm dünyaya rezil rüsva kepaze olmasına millet k... gülüyor artık
Sen kendince düşünüyorsun. O Şeyma'nın yerinde olmak isteyen şu an 9383373 tane kız var. :) Yeni nesil erkekleri karaktersiz olduğu gibi kızlar da bu kadar ucuz işte.
Bu kadın neden bu kadar çok konuşuluyor sanırım çok kıskanılıyor herkes onu kıskanıyor ve herkes Kıskandığı için de Maalesef bu kadar çok konuşuluyor bir hamilelik durum vardı hamilelik sona ermesi ve ilişkinin bitmesi birbiriyle eşzamanlı oldu bunda değerlendirmek gerekir bence
Önce yalandan yok hamile değilim yok hamileyim yok bebek düştü, ondan sonra hooop ayrılık. Ya böyle Servet avcısı vasıfsız insanları gündemde tutmayın. Şu Türkiye’de bitane gündeme gelmeyi hak eden genç girişimci, başarılı bilim insanı, sanatçı, zanaatkar ya da edebiyatçı yokmuda hep böyleleri gündem.
Şu ülkeye hiç bir katkısı olmayan, sadece ve sadece tek özelliği Acun 'un eski karısı olan bir kadına kimin nazari değsin? Kadın zengin adamlar ile evlenip sonra da nafaka alıp konuşuluyor bu kadar basit ve gözle görülen bir şey. Ki biz dedikoduya aç bir millet olarak konuştukça o yapmaya devam edecek... Sayemizde adı duyuldu ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun.😃
Yenisini bulmuş olabilme ihtimalini düşünmek lazım. Çocuk hikayesi patlak verince bence yeni zenginlerin peşine düşmüş olabilir. Yarın öbür gün bir Arap Prensi ile görürsek şaşırmayın. Acun'dan aldı, Alsaloussi'den aldı bakalım bu kez ağda kimi göreceğiz.
Ama bu kadını tebrik ediyorum, hiç boş atmadı hep iyi balıklar düştü oltaya. 🤣🤣🤣
ya ben anlamıyorum. biontechi bulan Özlem türeci bile bu kadın kadar konuşulmadı. Bu kadının yaptığı her şey neden bu kadar konuşuluyor anlamıyorum. bir vasfı yok bir başarısı yok ama kadın çok konuşuluyor
Ya zaten bebek yalanı yüzünden teklifi aldı teklif aldıktan sonra ay ondan bundan bebek düştü deyince orta da evlilik için bir neden kalmadı yorgan gitti kavga bitti
Benim anlamadığım neden bu kadın bu kadar çok konuşuluyor. NEDEN. Çok önemli birisimidir. ya da benmi bilmiyorum. Her yerde bunun haberlerini görüyorum. Kıskançlıkmıdır.
Bana pek inandırıcı gelmedi ya, evet sosyal medya da son zamanlar da çok konuşuluyorlardı ama belki de bu yüzden medyaya böyle bir imaj çizmek istediler.😀
Lavuğun fakir olduğu ortaya çıkınca, ayrıldı paragöz orispi. Neyse, eleman çüküp, içine attırmış, bu saatten sonrası onu bağlamaz. Şimdi Şeyma kaşmeri düşünsün..
Bu kızın inancı nedir bilmiyorum ama yeter artık. İnandığı her ne ise çarpsın artık şunu! 80 milyonluk ülkede gündem olmamalı böyle şeyler.. Her yerde adı geçiyor..
Ben bu kadının hayatına gram özenmiyorum kimle yatmış kalkmış umurumda değil ama herkesi parası için kullanıyor tıpkı Acun gibi. Bunla sevgili olanın aklına acırım
Bir tane yazdı ya kitap bir de bunu alan insanlar oldu... Dünya klasiği yazarları mezarda ters döndü. Kitapta bir pizza değilsin ki beni mutlu edesin gibi cümleler yer alıyordu bayağı olay oldu djslsjjshddu